Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Vet inte.

Publicerad 2008-03-29 22:20:41 i Tänkvärt

Ibland funderar jag på vad skillnaden mellan saknad och längtan är.

Jag gör både ock.

Sjunghumör.

Publicerad 2008-03-26 20:04:54 i I mitt huvud just nu.

Jag har min iPod på "bland spår" och jag ääälskar att sjunga med. Vissa rader hamnar här :-)

Dom skulle kliva på mig igen,
jag sålde 14 gram Maroco Finest, det kan nog bli nåt av dig,
och ett hotell på natten, för själen jag nästan sålde.
För dom jag älskade.

I hans trädgård faller äpplen idag, i hans trädgård rasar rosenblad av.
Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce. Skär som en kniv.

under tiden kan jag berätta att jag läste att Miley Cyrus (Hannah Montana) har blivit vaxdocka på Maddame Tussauds i NYC. Tjejen är en stjärna.. alltså jag menar, från inget till vaxdocka på mindre än ett halvår. Det är så jag också vll ha det. Bli superkändis sådär snabbt. Synd att jag inte kan sjunga.

Igår läste jag Blondinbellas blogg (www.blondinbella.se) och jag måste säga att jag inte förstår var all publicitet är baserad på... för det första så känns hon som vilken stureplans-18 (eller hur gammal hon nu är) åring som helst. Jag tycker inte att hon namedroppar speciellt mycket heller för den delen så jag fattar inte varför hon ska få så mycket pengar för sin blogg när inte jag får det för min.
Nej då föredrar jag dom som tagit steget och säger emot, mycket roligare läsning: http://www.bellasuger.se

Idag har jag städat badrummet och köket, Patrik var mycket nogrann med att säga att HAN ska dammsuga dom andra rummen (som har heltäckningsmattor) och när jag undrade varför så hade han inget riktigt svar.
Efter ett tag kom jag på att det måste vara så att han tycker att jag städar för dåligt. Han erkände inte att det var så, men han sa inte emot heller. Men om han tycker att jag städar fel så kan han mer än gärna få städa!

Ikväll kommer hans mor, far, bror, morfar och morfars fru. Vi ska åka och möta dom på flygplatsen och någonting säger mig att det kommer bli sent i säng ikväll.

Tunga fabriker, Vi reser till Kravko (?) Till en stad som ville klara sig själv,
Jag sl'pper din hand, för ett helt vanligt återfall, för att få nåt förstört, det var fel som jhag sa, det är snat som du hört. Kära vänner i ljus och i mörker.
Min helande tröst, här vänder sig skyn till den som kan tro genom tegel.

För dom landar vid 22, och så ska man vänta och sen åka till deras hotell med Supershuttle och sen tunnelbanan hem hit.
På fredag ska vi ha vernissage här.

"Vernissage kallas öppningsceremonin för en konstutställning. Ordet vernissage kommer från fernissa; förr i tiden fernissade konstnärerna sina tavlor och det luktade därför fernissa om utställningslokalen, därav namnet."
(Wikipedia)

Men vi har ingen konst. Patrik kallar det för det och Helis säger att vi bara vill ha ett finare ord för att bjua på vin.
I alla fall så ska vi ha över Åkessons hit så att dom får se lägenheten.

Maggans kompis kommer också, fast imorgon. Hon ska bo här en natt och dom ska försöka göra stan på en dag, fast Maggan är effektiv så dom ska nog klara det.

Nej nu räcker det.

Vi behöver hjälp...

Publicerad 2008-03-25 21:04:48 i Fakta

Och för att citera Patrik:

" vill du saga till nagon svenne att lana damsugaren sa att JAG kan damsuga sen?
om det ar mojligt, lana den basta, vilket ar den lilafargade tror jag.det hade varit supersnallt."

Så om någon har lust att hjälpa Patrik så att han kan dammsuga så skulle vi uppskatta det... haha

Sjuk.

Publicerad 2008-03-25 19:15:17 i Tänkvärt

Det är faktiskt lite konstigt.
Igår bestämde jag ju mig för att jag skulle vara sjuk och sånt idag.. för att vara ledig.
Och idag när jag är hemma så beter min kropp sig som att jag faktiskt är sjuk. Jag har sovit fram tills nu och jag har ont i halsen.
Jag tror visserligen att min kropp har ca en miljon sömntimmar att ta igen med tanke på hur tidigt jag går upp nu för tiden :)
Fast å andra sidan har jag fått en normal dygnsrytm här. Jag sover ungefär 8 timmar per natt som är rekomenderat och det kommer jag inte ihåg att jag gjort hemma i Sverige sedan högstadiet om ens då.
Det känns inte så jobbigt att jag har sovit bort hela dagen, det som kommer kännas jobbigt är att Patrik kommer undra vad jag har gjort hela dagen. Och att då ERKÄNNA att jag sovit bort hela dagen, hm. Det är det som kommer kännas dumt.
Tror att jag ska duscha nu och sedan äta lunch ute på balkongen. Det är hemskt soligt :)

Det iiiilar i tårna!!!

Publicerad 2008-03-25 14:02:38 i Fakta

Jag har som jag skrev igår tagit ledigt idag. Jag klarar inte av att bara stirra rakt fram och inte ha något att göra, då är jag hellre hemma och städar!
Har även bett om att få ledigt på onsdag och fredag så jag hoppas på ett positivt svar där. MEN det är inte därför det ilar i mina tår! Nej. Idag fick jag ett mail där det står att Håkans nya skiva har skickats till mig!!!! Så jag antar att den kommer om en vecka eftersom att posten är ganska långsam.. men ändå. Den är på väg :)

Nu ska jag tillbaka till min varma sköna säng och sova lite till.

Ljug infor imorgon.

Publicerad 2008-03-24 21:44:09 i I mitt huvud just nu.

Imorgon kommer jag inte att komma hit.
jag har planerat redan nu att jag ska ha mensvark.
For pa det viset sa sparar jag pa mig det som jag antagligen ska gora imorgon (om det nu ar nagot) till pa onsdag och da kanske jag far. Stopp. Jag tror att M kan svenska.
Nu nar jag skriver detta sa sager han: Vill du ha ledigt i nagra dagar? Sag bara till. Jag har nu alltsa bestamt att jag ska vara ledig imorgon, pa onsdag och pa fredag. For pa torsdag har vi ju lektion och den vill jag inte missa nu nar jag har definerat mitt "good life" sa himla bra.
Hmm jag ska vara ledig. Guuud sa skont!!!

Lunchdags.

Publicerad 2008-03-24 18:38:07 i I mitt huvud just nu.

Jag drog ut pa det tills nu. Bra jobbat!
Ska kaka soppa och macka. Jag har en philadelphia i kylen som ar himelskt god.

Fick post och darmed uppdrag. Mycket bra. Har nagot att gora efter lunchen med :-)

Stavas dags sa eller dax?

Inget alls.

Publicerad 2008-03-24 17:25:40 i Fakta

Det ar som en lekstuga har. M sitter och busringer till B.
Jag sitter och spelar spel pa min dator.
Jag har verkligen ingenting att gora. Jag hoppas att min internetsida som jag forsoker oppna aldrig kommer att oppnas, for det ar det enda jag ska gora idag sa om den inte funkar borde jag fa ga hem...
Alltsa jag hatar inte mitt jobb, ibland nar jag skriver verkar det kanske som det, men det gor jag inte.
Jag gillar det men det ar sa himla trogt ibland. Som nu.

Har suttit och kollat upp lite grejer till Patrik istallet. Men det ar ocksa avklarat, jag ar for bra helt enkelt. Det ar darfor jag ska ha ett eget foretag. Dar bara folk som ar otroligt krativa och fastworking people ska fa vara med och jobba.
Jag ska ha varsta tavlingarna och alltid ge beloning till duktiga mannikor, inklusive mig sjalv. Ja jag ska bara komma pa vad jag vill jobba med sa loser det sig.

Ar det aldrig nan arbetsgivar som laser min blogg och tanker att den vill ge mig ett jobb? Jag ar extremt duktig och jag lar mig snabbt.

Nu luktar det prutt har. Jag anar att det ar M. Han ser lite finurlig ut.

Jag ska kanske ta lunch nu, men om jag gor det sa betyder det att jag har sa lang tid kvar efter lunch... och da kommer jag anda inte att gora nagot.

Jag kommer fortsatta att saga det har tills den dagen da jag behover ta med mig jobbet hem: Om man tar emot praktikanter, HA da for sjutton gubbar JOBB till dom!!!

Jag ska ta emot praktikanter pa mitt foretag, men jag ska bara ha sanna som ar villiga att ta i.

AR det btw. nagon som har ett forslag pa vad jag ska syssla med sa tveka inte att kommentera.

Tillbaka pa jobbet.

Publicerad 2008-03-24 14:55:10 i I mitt huvud just nu.

Mandag igen efter en harlig helg.
Pasken var trevlig med pasklunch hos 506 fast utan tetts.
Fredagen var fiasko men jag orkar inte alta det mer... jag ska snart hem och da far man kanna sig sa vuxen som man faktiskt ar. Alltsa hem till Sverige.
Jag trodde att bade C och A skulle vara tillbaka fran sina springbreaks idag men det verkar inte sa. Hittills ar det bara jag som sitter har.. som vanligt.
Jag mar ganska illa, jag missade bussen for att den var 4 min for tidig och for att jag skulle ta bort mitt nagellack. Sa jag fick ta tunnelbanan, och nar jag gick den langa vagen sa borjade jag ma illa. Riktigt illa sa att det kandes som att jag skulle krakas. Men nu kanns det battre.
Jag fick just veta att det kommer en ny intern pa torsdag, men da ar inte jag har. Sa jag missar en lunch. M blev helt upprord och sa att jag borde komma in och ata lunch anda, eller sa kan jag komma in pa torsdag och vara ledig pa fredag eller onsdag.. haha han vill verkligen att jag ska ha gratis lunch...

Nu ska jag satta igang och jobba.

Hem nu?

Publicerad 2008-03-21 19:08:55 i Allmänt

Jag kanske ska ga hem strax. Bree sa nagot om att hon var klar for idag och att vi borde ga hem snart. Hon gick just in till Linda for att foresla det, jag vantar med spanning pa svaret... for jag vill ga hem nu.
Fick en fin dikt skriven av Patrik i ett mail.
Han vill ga hem nu.

Dalig dag, bra dag.

Publicerad 2008-03-21 15:21:53 i I mitt huvud just nu.

Igar var en hemskt dalig dag.
Morgonen var fin for vi sparade pa vattnet, men sen gick det bara utfor. Jag glomde forst och framst att ta allergimedicin. Eftersom att vi blev lite sena bestamde vi oss for att ata frulle pa Dunkin' Donuts, val dar har dom inget av det jag vill ata! Sa jag ater knappt nagon frukost alls.
Efter skolan ska vi till IKEA och i vanliga fall aker jag och Patrik till den i College Park, fast den har gangen ville jag se en annan och darfor akte vi till "Emelias" i Woodbridge.
Dar serverade dom kottbullarna med potatismos eller pommes. Jag ville ha kokt potatis och fick da noja mig med en som var blandad med sparris och annat sant som jag inte gillar.
Iaf sa koper jag ett hemligt paskagg till Patrik som han genomskadar men han har glomt det nu.. hehe.
Vi gar pa Wal*Mart ocksa, jag har bara varit dar en gang tidigare sa det var en upplevelse i sig. Jag hittade en perfekt handbagage-vaska for $18.90 och ska kopa den + tandkram. Nar jag ska betala fungerar inte mitt kort. Jag gar for att ta ut pengar men det funkar inte det heller. Jag har tydligen inga pengar pa det. JAg blev hemskt upprord for att jag var saker pa att jag hade pengar. Emelia erbjod sig att betala men jag tackade nej, nu angrar jag mig.
Val hemma surfar jag in pa Nordeas hemsida och mycket riktigt har jag 0,95 kr kvar pa kontot. Bra dar Petra. Jag hade glomt bort vissa inkop. Jag tycker alltid att det ar lika pinsamt att inte ha pengar nar man ska betala.
Var och sprang uppe i gymmet sen for det blaste sa fruktansvart kallt ute, men battre med gym-spring an inget spring alls.
Pa kvallen kom Evelina och Sara forbi en snabbis och det var kul, egentligen sa dom inget speciellt, men dom gjorde mig glada. Inte for att jag var ledsen, men dom liskom lyste upp tillvaron :)
Oj shit pommes frites!! Bree svimmade nyss.
Hon fick ett samtal, svarade och typ la sig ner over sitt skrivbord. JAg trodde att hon skrattade for hon sa "mum?" och sen en dunk och efter ett tag hade hon legat stilla for lange sa jag ropade "Bree?" sa vaknade hon och sa att hon maste ha svimmat. Sa jag som ar van vid mina egna sma anfall (utan svim) fixade vatten, fick henne att lagga sig ner med benen upp pa en pall och gav henne en bit choklad. Nu mar hon bra och sitter upp igen. Det var liksom inte laskigt, men jag vet ju egentligen inte vad man ska gora i sanna situationer. Jag handlade efter ren instinkt. Kanske ar hon gravid? Det kan jag val inte fraga? Hmm.
Iaf. innan detta sa var det en fin dag. Eller det ar det fortfarande, men detta skakade om lite fast att det blev bra, men ja ni fattar.
Annbritt ar hemma i Haninge sa jag kan aaantligen prata med henne i telefon utan att vara pengar tar slut!! Jaa. Jag ska ringa ikvall eller i morgon. Pratade med Sofia pa msn igar och hon sa att en kille som jag dejtade i 8an hade tappat fattningen nar han fick hora att jag har kille, han hade neligt sofia sagt "va, va, va?" och sedan kollat upp Patrik pa facebook. Vad trodde han? Att jag fortfarande var intresserad? haha. Patetisk manniska men man far ju kanna sig eftertraktad iallafall.
Det ar sool ute och jag och Patrik ska ut och klubba ikvall :) Jiiihaa! Nagon som vill folja med? Lite mindre alkohol och liiite mera dans!

Inget alls.

Publicerad 2008-03-19 15:24:57 i I mitt huvud just nu.

Jag kom for en timme sen. Har inte gjort nagot jobb alls. Jag har suttit och last om Hakan Hellstrom pa aftonbladet.se, jag langtar tills min skiva kommer :)
Nyss sa mailade jag Greta och undrade varfor hon svarar pa mailet sa att alla ser... jag ar trott pa att ha massa nya mail och alla ar fran henne... hon har inte svarat.
Nu funkar B's dator, kanske far jag nagot att gora nu.... hoppas det.

JAg har trottnat pa att tjata om att fa grejer, jag har sagt det forr och jag sager det igen: Om man har interns/praktikanter sa far man FAN se till att ha saker till dom att gora ocksa!!
Jag ar trott pa att bara surfa, att fa latta grejer. Jag vill ha en utmaning! (fast da menar jag inte en telefonutmaning. Dom klarar jag mig utan...)

Nostalgitripp.

Publicerad 2008-03-19 03:15:23 i I mitt huvud just nu.

HAr suttit hela kvällen och väntat på att ladda över bilder från en gammal klasskamrat..
Resultatet?
hehe... mösspåtagning, studentskiva, student och slutskiva :)


Bild 1: Jenny, Jag, Annbritt  dag den 30:e april 2005.
Bild 2: Annbritt, jag, Jenny kväll den 30:e april 2005
Bild 3: Jag! Dag 7 juni 2005
Bild 4: Jag dansar på slutskivan... kväll den 7 juni 2005

Heja 24e april..?

Publicerad 2008-03-18 20:22:50 i Fakta

Det ar namnligen da Greys Anatomy atervander.

Nu tanker jag saga att jag ska ga hem.

Fotograf, dansk och lila pennor.

Publicerad 2008-03-18 19:23:39 i I mitt huvud just nu.

Nyss at jag en lang och god sopp-lunch. Jag passade pa att lasa lite ocksa eftersom att ingen annan tog lunch samtidigt som jag. Det var skont faktiskt.
Jag har agerat fotograf och tagit foto pa en etikett for jag rakade ha med min kamera i vaskan, det har jag nastan alltid. Nyss fragade datakillen Rick om jag kunde danska eftersom att jag ar svensk. Jag sa att jag nog forstar om jag laser och att garna skulle hjalpa honom att tyda grejer. Det var bara det att det stod pa tyska och inte danska. Sa jag slog upp det pa natet istallet och kunde hjalpa honom anda!
Nu har jag an en gang fatt i uppdrag att bestalla pennor till kontoret. Jag far valja hur dom ska se ut och sedan forsoka fa ett bra pris pa dom. Men dom maste vara lila och vi maste kunna ha AARC-loggan pa dom.
Det gar ganska bra, jag har hittat fyra olika som jag gillar och ska visa B dom nar hon kommer tillbaka fran Target. Jag vill faktiskt fa godkant innan jag skickar ivag ett mail och bestaller pennor for $500.
Jag tror att jag ska forsoka ga lite tidigare idag, fast a andra sidan vill jag ga vid tva pa fredag. Vet inte om jag ska slosa min ga-tidigare-tid idag eller om jag ska spara den till fredag. Inte for att jag har nagon innestaende san, men anda.

Idag idag.

Publicerad 2008-03-18 16:11:58 i Fakta

Idag fyller min lillasyster Stina 11 ar. Grattis grattis!

Jag har fatt massor gjort redan, min dator ar den enda som funkar som den ska, sa jag far typ gora allt som B i vanliga fall gor. Kul :-)

Undrar

Publicerad 2008-03-17 20:43:52 i Tänkvärt

JAg brukar undra vilka som tar sig tid att lasa min blogg. Jag har nu idag 48 sidvisningar hittills... och den enda jag vet sakert ar Emelia. Markligt.

Hus och andar.

Publicerad 2008-03-17 20:12:45 i Fakta

Just nu upptas min tid av att lasa om Sarah Winchester.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_L._Winchester

Ganska coolt maste jag saga. Vi pratade om det pa lunchen, eller jag lyssnade mest for jag visste inte vad det var, men det man inte vet, det tar man reda pa. Det larde jag mig nar jag jobbade pa Donken. Bade av Froken Falt och Herr Toss. :-)

Mandag igen!

Publicerad 2008-03-17 18:30:55 i I mitt huvud just nu.

Jaha sa var det mandag igen.
Nar jag kom in sa fungerade inte min dator och jag satte igang med att sortera i arkiveringsskapet. Ganska rogivande men jag fick massa papercuts vilket jag avskyr for jag far rysningar i hela kroppen av sant. Men sen kom Mike in vid halv tolv och fixade sa att jag kunde sitta vid en annan dator, sa nu har jag inte huvudet mot fonstet outan ljuset kommer fran sidan istallet och det gor att jag slipper kisa sa idag kommer jag nog inte att ha ont i huvudet alls.

Fast sen har vi min ovan Pollen. Han/hon svavar runt i luften som aldrig forr och jag bara nyser och nyser och det ar inte kul, fast kul anda for att jag nyser sa manga ganer pa rad liksom om ni fattar.

Ska hoppa av bussen en station tidigare an vanligt och kopa allergitabletter. Jag ska ut och springa sen innan middagen och jag har insett att jag har andningssvarigheter for att pollen irriterar mig och jag vill inte ha astma sa jag ska kaka tabletter.

Nyss besatllde vi lunch, jag fick en sallad fast att jag sa att jag inte ville ha. Men jag at den anda, man kan ju inte vara otrevlig. FAst jag fattar inte varfor dom bestallde en om jag sa att jag inte ville ha en.

Nu ska jag jobba, forsta gangen for idag... pa riktigt iaf. Jag har ju bara lallat. Men nu.

Ibland.

Publicerad 2008-03-16 16:33:02 i I mitt huvud just nu.

Ibland funderar jag på hur det kunde bli så här för mig.
Som igår så blev jag väckt av att Håkans nya singel spelas från min iPod ut i hela rummet = en perfekt start på dagen.
Sen åkte vi till Gallery Place / Chinatown för att gå på Urban och H&M.
Åt lite kinamat och solade ansiktena.
På kvällen skulle vi se film och istället för en läskig skräckis så blev det en som jag velat se hur länge som helt.
Då börjar jag fundera. Är jag på något sätt alls på samma vis? Skulle jag offra filmen jag ville se för en film som han ville se? Antagligen skulle jag inte ens behöva göra det. Jag är en bitch. Jag kom på det igår.
Och det kändes inte bra. Han är fin. Dessutom är jag tjock. Mina armar är större än mina lår typ. Bajs.
Men jag är lycklig med honom, vad dom än tror och säger.
Jag måste bara bli lite mindre ego och sluta tro att jag bara kan tänka på mig själv.
Det är det som är farligt med att ha varit singel så länge. Man vet att man bara har sig själv. Och sen när kärleken kommer så glömmer man bort att man måste ta hänsyn.
Jag måste verkligen skärpa mig. Han skulle aldrig säga något. Men han kommer börja tycka om han inte redan gör det. Ja jag måste skärpa mig. Ska bli jordens bästa flickvän. För jag vill ha kvar det fina jag har. Han och jag har.
Ja ni ser...

Fredag igen :)

Publicerad 2008-03-14 16:10:40 i I mitt huvud just nu.

Antligen fredag.
Det ar hemskt att jag gillar att veckorna gar sa snabbt sa att helgen kommer pa en gang...
For snart ar det inga veckor kvar. Snart aker vi hem liksom.
Infor helgen har jag inga planer alls forutom att fira St Patricks Day, hur man nu gor det...

Jag har inte mycket att gora. Patrik ar ledig och jag ar hemskt avundsjuk.
Funderade pa att latsas spy pa toan och saga att jag inte mar bra och aka hem.
Men sa kan man inte gora.
Kanske ska fraga snallt istallet om jag kan ga lite tid

Träningsvärk.

Publicerad 2008-03-14 02:11:00 i I mitt huvud just nu.

Jag har satt i gång och börjat springa / jogga för att jag ska komma i form till i sommar eller snarare tills när jag kommer hem.
Och med ansträngningar följer träningsvärk. Man ska straffas för att man är så otränad!
Inte prisas för att man sätter igång inte, nej man ska vara tvungen att bete sig som en tant varje gång man reser sig upp efter att man suttit stilla.
Ja så är det.
Men trotsig som jag är så ska jag fortsätta tills jag kommit förbi det stadiet där jag får träningsvärk och andningsproblem när jag springer.
I tisdags var det första gången och det var sjuuukt jobbigt. Idag var andra gången och det gick redan bättre!
Så om jag fortsätter och ger mig fan på att jag ska springa varje gång som det står på mitt schema så ska jag komma i form!

Ja.

Presentationen gick. Jag kunde ha gjort den bättre, jag kunde ha gjort den i tid så att jag kunnat allt jag skulle säga. Men jag ska inte vara missnöjd. Dr. Ryan gav mig positiv feedback på sin lapp.
Fast jag vet att jag kan bättre och det känns surt.
(obs. Emelia, jag vill INTE ha sympati ;))

hehheehe...

Publicerad 2008-03-12 19:42:27 i I mitt huvud just nu.

namn: Petra Filippa Pires
födelsedag:
31 juli
hemstad: Stockholm
ögonfärg: blå
hårfärg: ljubrunt
längd: 158
höger eller vänsterhänt: höger
civilstatus: sambo
stjärntecken: Lejon
är dina föräldrar skilda: Ja
skor idag: svarta ballerinas
svagheter: Gor dumma saker pa fyllan.
mål för året: träna mer, skaffa lagenhet och ett jobb
det första när du vaknar: vad ar klockan?
 
ANTAL
som du kysst:
Haha, jag har tappat rakningen.
syskon: 4
piercingar: En i naveln och tre i oronen
tatueringar: 1

FRAMTIDEN
namn på barn:
Vet inte
vill vara när du blir gammal: Lycklig
drömjobbet: Nagot lyxigt, kul och spannande

FAVORIT
mat:
snabbmakaroner med kottbullar
sport: fotboll
djur: kattunge
låt: chariot
nummer: 6
tuggummi: extra
helgdag: fredag
årstid: sommar
tandkräms-smak: vanlig
radiostation: NRJ

HAR DU
någonsin varit kär:
JA!
blivit dissad: nej
rymt hemifrån: nej
föreställt dig ditt ragg naken: Alltid :)
sovit utomhus: ja
gråtit i skolan: ja till en film
spytt i skolan: nej
velat bli modell: nar jag var liten kanske
gjort något dumt som du skrattar åt idag: haha ja
sett en död människa: tva
ätit sushi: Ja. Mumsfillibabba.
retats: Det ar jag bra pa.

THIS OR THAT
cider/öl:
Ol
pepsi/cola: Cola
mc.donald's/burger king: McDonald's
kärlek/sex: kärlek
choklad/vanilj: choklad
jordgubb/blåbär: jordgubb
kött/veg: kött
tv/film: Hmm, blandat
gitarr/trummor: gitarr att lyssna pa, trummor att spela
adidas/nike: nike
kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt
kakor/paj: kakor
ztv/the voice: ztv
blind/döv: Vill inte!!!

KAN DU
gå ner i splitt:
NEJ.
skriva med höger och vänster: ja.
vissla: jag ar mycket bra pa det ja.
blåsa en bubbla: saklart
ha dina ögon i kors: haha ja
nudda näsan med tungan: nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade:
Amanda, vi krockade
du pratade med: Bree
du msn:ade med: Mickan i morse
du kramade: Patrik
du skällde på: Patrik

SENAST DU
skrattade:
nyss
grät: nagra veckor sen
såg en film: igar
tugga tuggummi: i forregar
drog ett skämt: igar
sjöng en sång: nyss

VAD ÄR DET
utanför ditt fönster:
en solig park
du har du på dig: jobbklader
vad är det på din musmatta: lila

HAR DU NÅGONSIN
blivit kallad hora:
nej
ljugit om din ålder: ja
bråkat utan anledning: ja

HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN
druckit alkohol:
ja for mycket
rökt: nej
shoppat:  kanske
skejtat: nej
bakat: nej
solat: ja

Lunchen..

Publicerad 2008-03-12 18:53:47 i I mitt huvud just nu.

Okej. Alla vi interns fick i uppdrag att ga och hamta lunchen.
Jag bestallde helt fel och fick en panini med skinka pa.. jag gillar inte skinka. Men iaf. sa pillade jag bort den innan nagon sag nat och at med gladje.
Motet halls nu innanfor stangda dorrar, jag fick vara med pa lunchmotet vilket innebar att sitta och ata och prata.
Trevligt. Han ar cahrmig den dar managern. Jag vill inte skriva hans namn. Jag vet bara fornamnet och jag kan inte googla nu liksom... sa gar han kanske forbi och tror att jag ar en groupie eller nat.
Jag har tagit reda pa hur poangsystemet fungerar sa imorgon ska jag forsoka forklara det.
Jag har fortfarande lite grejer kvar att fraga Bree, men hon sitter i mote som sagt.

Jag vill verkligen inte ha presentation imorgon, inte for att jag har nagot emot det egentligen, men jag har inget engagemang!
Jag vill gora en bra presentation, men det kanns som att det kommer bli pannkana alltihopa. Vi far se, vi far se.

Oj hjalp. Igar var jag ute och sprang for att mitt traningsprogram som jag har en personlig coach ni vet drog igang.
Jag sprang 10 min, gick 2, sprang 10, gick 2, sprang 10 och gick 2.
Jag trodde seriost att jag skulle do. Det var sa fruktansvart jobbigt och det ar banne mig skillnad pa att springa pa springband och springa i naturen... en uppforsbacke har, en nedforsbacke dar.

Jag kan knappt rora mig idag for att jag har sadan traningsvark!

Snart lamnar aven A mig och da ar jag ensam kvar som vanligt.. da ska jag passa pa och googla pa sant som man inte vill att andra ska se att jag googlar pa. Sant som jag bor veta men inte vet.

Japp. Dags att satt igang.

Kandistraff...?

Publicerad 2008-03-12 17:07:54 i I mitt huvud just nu.

Hehehe... snart ska jag pa lunchmote med han som ansvarar for Rihanna, Radiohead och nagra till.
Coolt.
Jag ska inte prata, men jag ska ta anteckningar och sant..
Sa bjuder dom pa lunch.

Rebell.

Publicerad 2008-03-11 16:19:10 i I mitt huvud just nu.

Jag kanner mig rebellisk idag. Jag bade loggar in pa msn pa arbetstid och har min musik pa hogre an B's.
Aaa det har ar ingen bra dag.
Solen skiner visserligen och det ar varmare an vanligt.
Jag ska kanske ga ut under lunchen anda.

Bajs

Publicerad 2008-03-11 16:01:53 i I mitt huvud just nu.

Det har ar ingen bra dag.
Visst jag har bra grejer att gora. Jag far skriva saker antligen.
Ogar gjorde jag min sudents midterm evaluation och jobbade lite pa min presentation.
Imorse vaknade jag och var bajstrott, jag lider typ av jetlag for den forlorade timmen...
och sa missade jag bussen for att hissen aldrig kom.
Sen tror jag att jag trampade i bajs, for lukten forfoljde mig och jag hade brunt klet under skon.

Sara.

Publicerad 2008-03-11 13:47:37 i Tänkvärt

Jag känner 7 Saror. Den som vill kan ta åt sig.

Förlåt. Det var inte menigen att vara dum. Jag ville bara komma fram till att du är söt.
Inget annat. Inget illa menat. Alls.
Jag fick just ångest.

Min hobby nummer tre.

Publicerad 2008-03-11 02:08:16 i Tänkvärt

Jag tycker om att playa/pausa och skriva ner texter.
Det har jag gjort med Håkans nya, fina singel och även skickat in den till letssingit.com
Jag vill ju att folk ska se att jag anstränger mig.

Här har ni en länk till youtube och texten, av mig alltså.Text:

Du säger att du är stark,
att du varit igenom det här förut,
du kommer fortsätta,
det finns inte mycket mer att säga nu,

Vi två hör hemma,
i ett rum med inga andra,
om jag var 10 år yngre,
så skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag e jag din jakttroffé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra?
Nåt säger mig att du blir borta-
en lång, lång tid.

Jag kommer inte att älska dig
för resten av livet,
vill inte leva med tungan hängandes utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

Någon dag e jag din jakttroffé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra?
Nåt säger mig att du blir borta-
en lång, lång tid.

För en lång, lång tid.
För en lång, lång tid.
För en lång, lång tid.
För en lång, lång tid.

Någon dag e jag din jakttroffé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi såra varandra?
Nåt säger mig att du blir borta-
en lång, lång tid.

För en lång, lång tid.
För en lång, lång tid.

Sommartider, hej hej!

Publicerad 2008-03-10 20:54:33 i I mitt huvud just nu.

Hahahhaa. Jag far ga hem nu. "For det ar sa jobbigt den forsta dagen pa jobbet nar det ar sommartid..."
Hahahahaa. JAg ska inte klaga. Jag ska aka hem nu.

Okej here we go.

Publicerad 2008-03-10 19:33:09 i I mitt huvud just nu.

Jag har skrivit valdigt lite dom senaste inlaggen.
Jag vet inte vad det beror pa, men jag ska skarpa mig.
Idag var jag och Patrik pa lunch-date och at nere vid vattnet. Mycket trevligt.
Helgen var kul. Jag blev hemskt full pa lordagen och gick hem tidigare an Maggan till och med...
James var dar och jag gillar inte honom. Men det spelar ingen roll. Jag hade kul anda.

Idag var jag lite otrevlig mot M (en av mina supervisors) for jag tyckte att han typ kollade snett pa mig nar jag sa att jag skulle ga ut pa lunch, for han fragade om jag var klar med allt. Och da svarade jag lite otrevligt att ALLA (alltsa inklusive han) skulle ju hjalpas at och jag har gjort halften av allt. Sa ni andra tre kanske kan gora det sa gar jag och ater nu. Sen gick jag.

Nar jag kom tillbaka var allt klart och han pratar med mig som vanligt, sa inga hard feelings.

Bra. Man ska inte ta skit.

Det kanns kul att klockan redan ar halv tre. I vanliga fall brukar den vara halv tva nu.. men eftersom att det har blivit sommartid i staterna sa ar det inte sa.
Inte sa skont i morse nar jag var tvungen att ga upp valdigt tidigt.. men man vanjer sig. Jag gillar sommartiden battre an vintertiden.

Nu ska jag lasa alla andras bloggar som jag inte har hunnit med for att jag har haft sa fullt upp.

Steg tva.

Publicerad 2008-03-10 15:23:58 i Fakta

Eller jag vantar tills M har gatt.

Steg ett.

Publicerad 2008-03-10 15:21:57 i Fakta

Nu ska jag ta mod till mig och gora det.

Glad.

Publicerad 2008-03-07 21:02:08 i Fakta

Nu ar jag glad igen.
Jag har suttit och googlat pa olika saker man kan gora ikvall och kommit fram till ett och annat.

Sur och blot.

Publicerad 2008-03-07 19:39:15 i I mitt huvud just nu.

Jag skulle luncha med P.
Han och jag blev arga.
Det borjade regna.
Jag blev mer arg.
Jag blev blot.
Jag gick tillbaka.
Vi blev "sams".
Jag blev hungrig.
Jag at.

Gubbar pa taket.

Publicerad 2008-03-07 15:57:25 i I mitt huvud just nu.

Det ar verkligen marligt. Men min utsikt ar ganska fin, jag har ett stort fonster och jag kan se vattnet. Om det ar soligt och varmt ute kan jag se barn som ar ute och leker ocksa. Jag sitter pa 6:e vaningen och ser flygplan lyfta och landa.
Allt det dar ar saker man kan forvanta sig att se om man sitter dar jag sitter.
Men utover allt det dar sa ser jag VARJE dag manniskor pa taket mitt i mot. En dag fragade jag BREE om varfor det var folk pa taket och hon sa att dom varit dar i fyra ar.
Dom haller pa och byta ut hela taket. Men det tar val for sjutton gubbar inte fyra ar att gora?!
Dessutom om man kollar pa dom sa har dom inga verktyg och ingenting!
Sa i vanliga fall gar dom bara runt pa taket, om det ar sol gar dom utan troja. En gang sag jag en av dom krypa ner i ett hal. Da trodde jag att dom var sotare, men sen kom han upp igen och sag ganska nojd ut. Da fick jag for mig att dom har en toa pa taket ocksa.
Nu star dom typ och pratar bara, dom gestikulerar mycket.

Nej nu ska jag ta reda pa information till min redovisning som ar nasta torsdag. Jag maste saga att jag tycker att svenskarna gjorde bast ifran sig igar. Jag hade forvantat mig battre av B och C. Erins dikt var klockren dock.

Bibeln.

Publicerad 2008-03-05 20:19:29 i I mitt huvud just nu.

Jag har hallit pa med ett valdigt arofyllt och roligt uppdrag dom senaste tva timmarna.
Jag har uppdaterat Bibeln!
Nu tror ni kanske att jag har gatt och blivit religios, men nej nej. Inte DEN Bibeln.
AARC's Bibel.

Den som innehaller alla restauranger som vi bestaller mat ifran.
Jag har sorterat bland de olika menyerna och lagt dom i bokstavsordning och gjort en valdigt, valdigt fin framsida innehallande alla telefonnummer vi behover och information om hur nara det ligger och om dom har hemkorning och om det ar en AARC-favorit.
Darfor har jag gatt runt och fragat mina tre chefer B, M och L om vilka av dom nya restaurangerna som jag lagt till ska vara favoriter.
Det var kul och nu ska jag gora lite nytta, jag har ju fatt ha kul hela dagen : )

Ska borja skriva pa brevet, nu har jag all fakta jag behover.

Svenskbesok.

Publicerad 2008-03-05 16:41:40 i I mitt huvud just nu.

Lisa var just har. Det var trevligt, jag fick ventilera lite tankar om grejer jag tankt pa.
Vi snackade en ganska bra stund tills det var dags for henne att dra vidare till Maggan, fast Maggan ar sjuk idag sa hon skulle till Therese istallet.
Det roliga i det ar att hon skrivit ut vagbsekrivning franm Patrik --> mig --> maggan --> Therese.
Sa hon skulle vara tvungen att aka forbi maggans stalle anda.
Haha det ar en san grej jag skulle kunna gora ocksa!

Nu ska jag valja mat. Dom skammer bort mig har. Mandags och idag och sakert pa fredag igen. Men klaga ska man inte.
Idag ar det jattefint vader ute och jag har lust att ga ut en svang, men nar dom bjuder pa mat kanns det dumt att ga ivag med den.

Upptackter.

Publicerad 2008-03-04 21:52:19 i Fakta

Jag har upptackt att om man skriver hela sitt namn i sin blogg sa hamnar man pa google om man googlar pa sig sjalv. Sa nu tex. sa kommer jag skriva mitt namn har

Petra Pires

 och nasta gang jag googlar pa mig sjalv sa kommer den har bloggen att komma upp. Coolt va?

Enbart for att jag behover en paus.

Publicerad 2008-03-04 21:19:51 i Fakta

(X) snott den här listan från nån
Haha ja vad gor man inte for lite skoj :)
( ) rökt en cigarett
Nope.
(X) rökt en cigarr
Ja for jag skulle fira!
(X) Snusat
Hehe.. nja kanske ibland nangang.
( ) varit hög
(X) varit full
Har val hant.
(/) hånglat med någon av samma kön
Hånglat ar en overdrift. Kysst ja, hanglat nej.
(X) varit kär
Mmmm :)
(/) blivit dumpad
Det beror pa hur man ser det.
(/) dumpat någon
Det beror ocksa pa hur man ser det.
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(X) haft känslor för någon som inte känt samma sak
Till en viss del iallafall.
( ) blivit arresterad
(X) hånglat med en främling
Fast sen var det ingen framling mer...!
(X) gått på en blinddejt
Nagot jag aldrig gor om.
(X) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(X) skolkat
Men bara pa gymnasiet.
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
Eller pa film, men inte pa riktigt.
(/) varit kär i en av mina internetkompisar
Kanske, men han var mest sot kommer jag ihag. Jag var 14.
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(X) flugit
I love it!
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
(X) ätit sushi
(X) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(X) tagit smärtstillande
Alvedon och Ipren ni vet.. och Advil PM!!! hahaha
(X) älskar eller saknar någon just nu
(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) gjort en snöängel
(X) haft ett te-party
(X) byggt ett sandslott
(X) hoppat i en vattenpöl
(/) lekt uppklädd
Lekt?
(X) hoppat i en lövhög
(X) åkt släde
(X) fuskat när du spelat spel
Hehe... oh nej. ALDRIG!!
(X) varit ensam
(X) somnat i skolan/på jobbet
Alldeles for manga ganger i gymnasiet och pa Donken.
(X) använt ett falskt id
Jag var 17 och vi hade personalfest. Jag fick lana systers.
Sen sa anvande jag visserligen mitt eget nar jag kopte folkol. Jag hade gjort om 6:an till en 3:a med hjalp av tejp och dom gick pa det varje gang.
(X) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(X) rört en orm
Haft den runt halsen, pa den tiden nar jag inte var sa himla djurradd.
( ) sovit under stjärnorna
(X) blivit kittlad
(X) blivit rånad
Min bil blev snodd for tusan!
(X) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett rådjur/en get
(X) vunnit en tävling
(X) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(X) varit i en bilolycka
Hmm... somras, Petris, Helis och Brittis.
(X) haft kramp
I love it.
( ) känt dig som en utstött
(X) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(/) hatat ditt utseende
(X) varit vittne till ett brott
Jobbar man natt pa donken sa ser man sant.
(X) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(X) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(X) varit vilse
Om... haha.
(X) varit på andra sidan landet
Givetvis.
(X) simmat i havet
( ) känt som om du håller på att dö
(X) gråtit dig själv till sömns
(X) lekt polis och rånare
Det heter Tjyv och Polis!!!
(X) sjungt karaoke
(X) betalat för mat med bara mynt
(X) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(X) busringt
(X) fångat en snöflinga på tungan
(X) dansat i regn
(X) skrivit ett brev till tomten
(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(X) blåst bubblor
(X) gjort upp eld på en strand
(X) förstört en fest
Pizza.. och polis.
(X) åkt rullskridskor
(X) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(X) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(X) kysst en spegel
(X) sjungit i duschen
(X) burit en svart klänning
( ) drömt att du gift dig med någon
(X) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(X) varit en cheerleader
Pa kollo, det var jattesoligt och jag brande ena armen kommer jag ihag.
(X) suttit på ett tak
(/) skrikit så att du inte fått luft
(X) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(X) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) klättrat i träd
(X) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(X) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
Jag har fina klader!
( ) spelat kyckling
(X) blivit puttad i en pool med kläderna på
(X) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(X) fångat en fisk och sen ätit den
Japp! Jag alskar att fiska.
( ) fångat en fjäril
(X) skrattat så mycket att du grät
( ) gråtit så mycket att du skrattade
Va?
(X) fuskat på ett prov
(X) haft en Britney Spears-skiva
(X) glömt någons namn
(X) sovit naken

Dagen D.

Publicerad 2008-03-04 20:03:22 i I mitt huvud just nu.

Jag har fatt en skrivuppgift.
Ingen liten heller.
Jag ska skriva sjalva brevet till dom som ska pa styrelsemotet. Sen ska jag aven fixa paketen och gora fina parmar.
Det ljusnar. Jag har gjort research ett tag, la ner varstadningen av databasen.
Det var trist och trakigt.
Nu har jag kul. Ji.

Utrakning.

Publicerad 2008-03-04 17:17:21 i I mitt huvud just nu.

Det tar alltsa exakt en halvtimme att gora hundra namn.

Jag ska gora fran 300-1000 det blir alltsa: 700 namn till = 7 halvtimmar = 3,5 timmar.

Jag far nog lov att ga pa lunch dar i mellan.

Vad jag vill.

Publicerad 2008-03-04 16:44:22 i I mitt huvud just nu.

Jag vill ha en kopp med varm choklad. Det kan jag fixa.
Jag vill ha en roligare arbetsuppgift. Det kan jag inte fixa.

Jag har som mal att vara pa nummer 999 innan jag gar pa lunch. Nu ar jag pa 200.
Det gar snabbt, men det ar sa ruskigt trakigt.

Hmm.. vad ska jag googla pa idag? Nagon som har forslag?

6 minuter.

Publicerad 2008-03-03 22:45:57 i I mitt huvud just nu.

Jag sitter seriost och raknar minuterna tills jag ska ga hem.
Jag har inte gjort nagot vettigt (eller jag har ju letat efter jobb jag ska soka) sedan en och en halv timme...
Orkar inte. Vill bara ut i solen!
Jag hoppas ocksa (elak som jag ar) att Patrik inte aker samma buss som jag... for jag vill lasa pa bussen,.... haha jag ar sa nordig.
Oj jag skrattade hogt at mig sjalv. Shit-pommes. Var ar jag pa vag?

Sista for idag, jag lovar :)

Publicerad 2008-03-03 22:25:45 i I mitt huvud just nu.

VAD GÖR DU JUST NU: Sitter och vantar pa att klockan ska bli tio i fem sa att jag kan aka hem.
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Det tycker jag inte, men jag vet att en viss annan tycker att jag kan vara det ; )
ÄR DU BLYG: Inte det minsta. Eller kanske minsta lilla om jag ska gora nagot jag inte vagar, som att ringa ett telefonsamtal pa ett annat sprak an svenskan.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 7.45 (dvs. 10 min senare an jag skulle)
NÄR KRÄKTES DU SENAST: Oj oj, det minns jag inte ens. Jag mar hellre illa an kraks.
VARFÖR HÅNGLAR MAN: For att det ar underbart!
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Knocking on heavens door for att den spelades pa kontoret.
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Inte just nu, men jag ar fodd och uppvuxen i Stockholm, var fina hufvudstad.
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Japp.
KYSS PÅ FÖRSTA DEJTEN:  Varfor inte? Man maste ju provkora bilen innan man koper den. Right?
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Bajs, djur, har och jell-o-shots.
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET:  Fran Helis och det stod att jag skulle ringa typ.
VEM RINGDE DIG SENAST: Patrik men jag missade det. Innan det en med konstigt nummer sa jag svarade inte.
LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Oh ja, om man gor det pa ratt satt sa. Smicker vill jag ha!
HUR SVARAR DU I TELEFONEN: Petra!
VAD HAR DU FÖR INTRESSE: Sanna hara grejer och malarbocker. Nordigt va? Sa bara alskar jag att lasa. Jag forvandlas nar jag har en bra bok. Jag blir nordarnas nord fast att jag egentligen ar coolingarnas cooling.
VAD SKA DU GÖRA IMORGON: Jag ska fortsatta med det jag inte kommer att avsluta idag for att det ar sa fruktansvart trakigt. Jag typ varstadar databasen pa jobbet.
HAR DU PENGAR PÅ MOBILEN: Oftast. Just nu, JA.
HAR DU FINT HÅR: Mycket! Det har fatt en valdans glans pa senare aret. Tror att det ar luften i Amerikat som gor det :)
VAD HAR DU ÄTIT IDAG:  Grot till frulle och sen bestallde vi take-out for att det var sa soligt. Sa da tog jag en italian salami-macka. Serverades med chips som jag inte at av. Jag ska ju bli smal igen.
TV-SPEL: Alskar Metal Slug 3 som jag och Helis ager pa!!!
VAD SKA DU GÖRA NU: Dagdromma i 25 minuter for att sedan ga hem till min fina kille och min vackra roomie.
Jag ska ata potatis ikv'll.

Jag har en ny hobby.

Publicerad 2008-03-03 22:15:27 i Allmänt

Senaste impulsköp: Mjolk! Bara for att kolla om killen hade tagit for mycket betalt av Maggan.
Bästa promenad: New Port Beach strandpromenad.
Favoritdryck: Sprite
Favoritgata: Den dar vagen upp fran slussen nar man har gronan pa vanster sida.
Bästa förfestmusiken: Linda Bengtzing!
Reser helst till: Varma lander!
En bra gå bort-present: Nagot som far mottagaren att skratta.
Favoritlyxartikel: Lat mig aterkomma.
Älsklingsljud: Skratt.
Senaste upptäckt i Stockholm: Att jag saknar staden fruktansvart nar jag inte ar dar!
Favoritgalleri: Gallerian : )
Tidning jag gillar: Cosmopolitan ar min bibel.
Favvosajt: facebook!
Här bjuder jag mamma på middag: Hemma.
Favoritförort: Bandhagen!!!
Fikar gärna: Helst inte alls, jag ar riktigt dalig pa det. Jag vet aldrig vad man ska prata om, sa jag foredrar att ga ut och ta en ol!
Favoritbutik: Butiker med fina klader, jag gillar tex H&M for att dom har ratt priser. Fast nar man bott har i USA ett tag sa inser jag att markesklader ar mycket battre... tragiskt men sant.
Bästa lunchställe: Cosi!
Favoritfärg: Bla
Favoritmärke: DKNY tror jag.
Favoritdjur: Jens
Världens bästa nu levande regissör: Vet ej.
Stjärna jag vill träffa: Bridget Jones (alltsa hon, inte Renee)
Favvoskor: Mina nya fina Guess.
Motionerar: Alldeles for sallan.
Mest överskattade affär: Forever 21!!!! HAHAHHAHA.
Mode jag aldrig vill se igen: Allt har sin charm. Men manchester da.
Favoritprodukt på Systembolaget: Absolut. I olika smaker.
Bästa fyllekäket: McDonald's! Forever and ever.
Dansar helst till: Musik
Senast gnolade: Askungen-laten som dom sjunger pa julafton ni vet.
Senaste fyndet: Svarta byxor for $4.17.
Bästa romanen: Bridget Jones dagbok
Bästa diktsamlingen: Petras egna.
Favoritprodukt på Apoteket: ACO ansiktskram (den rosa serien, mitt ansikte vagrar acceptera nagon annan!)
Fulaste färgen på kläder: Egentligen ingen, men folk som inte kan matcha borde skjutas.
I min iPod: Jack Johnsons nya skiva och alltid, alltid Håkan.
Beställer i baren: Appletini!
Användbar pryl: Datorn.

Trott.

Publicerad 2008-03-03 18:47:54 i I mitt huvud just nu.

Jag sitter nastan och somnar.
Det jag gor ar fruktansvart trakigt.

Ska kanske soka pa roliga historier eller nat sa att mitt humor kommer upp...

Kul kul kul :)

Publicerad 2008-03-03 15:58:00 i Fakta

Senaste
1. Kompisar du träffade: Maggan
2. Personen du pratatade med: Bree
3. Du fick SMS av: Helis
4. Du kramade: Patrik

Idag
5. Kläder:  Jobbklader: Vit skjorta, svarta byxor (dom jag kopte for $4.17) guldskor, gron vaska och blatt skarp i midjan.
6. Bättre än igår: Vet inte an, dagen har precis borjat.
7. Är det: Mandag
8. Planer: Jobba tills jag slutar och sen ata potatis!
9. Händer imorgon: Jobba som vanligt.

Favorit
10. Nummer: 7
11. Färg: Bla
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon? Jag saknar alla mina kompisar och min familj pa hemmaplan.
14. Humör för tillfället? Glad.

Frågor och svar
15. Det första du gjorde I morse? Blev lattad av att det var en tavla som ramlat ner och inte en mordare som smallt i en dorr.
16. Vad åt du sist? Frukost bestaende av grot.
18. Tror du på distansförållanden? Japp.
19. Vem tänker du på just nu? Min kooompis Helis och lite pa Annbritt.
20. Tror du att personen tänker på dig med? Ja det tror jag.
21. Vart reste du sist? New York
22. Vad gjorde du igår kväll? Kollade pa en bajslaskig skrackfilm sa att jag var skitradd nar jag vaknade i natt och trodde att en mordare smallt i en dorr.
23. Liknar du din mamma eller pappa? Ja det tror jag.
24. Ler du ofta? Valdigt ofta.
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Karlek.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja det ar klart.
27. I vems säng sov du i igår natt? Min och Patriks.
28. Vilken färg har din tröja? Vit! Jag sa ju det innan.

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Tar tararna nagonsin slut?
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja.
31. Gråter du när du skadar dig? Inte ofta, men om det gor ruskigt ont sa ja.

Lycka
32. Är du en glad person? Ja det tycker jag.
34. Önskar du att du var lyckligare? Ibland kanske, fast jag ar mycket lycklig.
35. Är lycka överskattat? Verkligen inte.
36. Kan musik göra dig glad? Ja.

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? Ja : )
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja!
39. Har du en flick/pojkvän? Ja!
40. Är du nöjd med det? Ja!

Hat
41. Vem hatar du verkligen? Ingen!
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Ja.
43. Är du en mobbare? Nej, jag ar en snall manniska som tycker om dom flesta, men jag kan vara riktigt elak om man sager sa.
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Nej det hander inte ofta, men dom andra borjar grata nar jag ar arg.
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja.

Mitt eget alfabet.

Publicerad 2008-03-01 22:23:33 i Tänkvärt

A- arbetsnarkoman när jag har ett jobb
B- bäst
C- cykelkunnig
D- drömmare
E- elegant
F- finurlig
G- god
H- helis bästis
I- intelligent
J- jobbig
K- kär
L- lat
M- morgontrött
N- nässpraysgillare
O- omtyckt
P- PETRA
Q- qute :)
R- rolig
S- söt, snygg, sexig, superb
T- tuttig
U- underbar
V- vacker
W- wow
X- xtemt bra
Y- yngling
Z- zoorädd
Å- åtråvärd
Ä- älskad
Ö- överdriven

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela