Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Jobbiga saker när man åker tåg och heter P...

Publicerad 2011-04-29 11:55:10 i Tänkvärt

Jobbiga saker när man åker tåg och heter Petra: 1. Det är alltid (alltid) försenat. 2. Om man blir kissnödig så måste man väcka personen bredvid. 3. När man väl gjort det (samlat mod) så kissar man så länge att det bildas en kö utanför.

Dröm

Publicerad 2011-04-29 09:08:18 i Dröm

Scenario: Jag befinner mig i källaren på Harpsundsvägen* (det ser jag), men i drömmen är jag i källaren på Rönnen.
Jag möter en man som kommer springandes med en stor kulspruta och ropar att jag ska UT!!! Det är en missil!!!
Så jag springer mot dörren, möter en man som hoppar på kryckor, jag hoppar på honom så att han också kommer ut från källaren och in i trappen (åter igen på Harpsundsvägen). När dörren stängs om oss så exploderar HELA källaren. Det kommer svart rök och jag springer upp och ut. Tappar mina solglasögon och min mobil på gräset men springer vidare. Möter mamma, Adam, Patrik + föräldrar, Jonna, Frida och Louise och jag lugnar ner mig. Alla verkar ha överlevt smällen.
Då släpps det en bomb i närheten (typ vid Coop-huset, man ser bara hur det exploderar längre bort). Louise skriker att Frida har blivit träffat av splitter, men Frida bara skrattar.

Efter en stund när brandkåren varit och kollat över huset och förkunnat att det bara var källaren som försvunnit så får man börja gå in igen. Men det går inte att använda hissarna så de har byggt provisoriska hängstegar upp till alla våningar.

I drömmen händer något läskigt medan jag klättrar upp också, men nu minns jag inte vad.
Sen vaknar jag.


*Harpsundsvägen = där jag bodde när jag var liten. Det fanns en lång källare som man kunde gå igenom istället för att gå runt hela huset. När man kom fram till trappuppgången så kom man direkt in på nedre botten och behövde inte gå upp för nån trappa direkt utan det var ett stort utrymme där man kunde ställa barnvagnar mm.


Till detta kan jag ju också tillägga att jag var uppe och kräktes under natten och förmodligen hade feber medan jag drömde. Som tur var så är jag feberfri och mår bra nu!

Bubbles

Publicerad 2011-04-28 21:27:44 i I mitt huvud just nu.

Alltså seriöst, vilken brud som är med i Lyxfällan.

Jag har packat lite men det känns som jag typ kommer glömma nåt viktigt. Nycklar och biljetter är med. Så glömmer jag nåt annat får jag väl låna av nån annan ;)

Get of my back

Publicerad 2011-04-28 13:48:27 i Här passar det

Jag sitter och laddar lite här med Håkan. Vi trivs bra ihop.

Lunchen med repangänget var utomordentligt trevlig och god! Jag åt en "rökt lax & ceasar". Väldans smarrig, men snålt med sås.

Nu sitter jag och överväger om jag ska läsa kurslitteratur eller inte göra det. På tisdag är det ju "tenta". Så jag kanske borde.

Sen tvättis mellan 15-18 = bra.

Go!

Publicerad 2011-04-28 09:17:13 i Träning

Ah jag blir trött på mig själv. Jag sitter här i träningskläder men går liksom inte ner till gymet. Fast jo nu ska jag göra't.
25 minuters lätt jogg - here I come! (skulle ha sprungit ute om det inte vore för stormen jag ser genom fönstret).

Ah men det gick ju bra.. eller?

Publicerad 2011-04-27 10:33:25 i I mitt huvud just nu.

Hejhopp!

Jag har varit ute på en morgonrunda (som inte står med i mitt träningsschema). Jag har nämligen upptäckt att jag behöver mer vardagsmotion. Det är härligt när det är så soligt ute! Att kunna vara ute i linne och korta byxor!! I april! I en vecka i sträck!!!

Ska jobba sen, 13-17. Det är inte så mycket men det är en skön tid. Innan dess ska jag försöka hinna ner och hänga lite med F, L och lille V som ska sola på framsidan.

Igår gick det över all förväntan i skolan. Jag fick jättefin feedback från examinatorn (och de andra, men jag tycker att vi är för snälla mot varandra fortfarande, jag lär mig mer av konstruktiv feedback liksom. Så jag var lite hård igår mot de andra, men för deras egen skull).

Nej nu blir det lite kurslitteraturläsning på balkongen innan dusch och sen häng på gräset då :)

Examinationsdags

Publicerad 2011-04-26 11:48:03 i Pluggis

Så var det dags att visa upp det inspelade samtalet idag. Usch. Mitt är helt synkskadat.Som sommar

Publicerad 2011-04-25 21:37:32 i Kompis

I flera dagar har solen lyst helt klar och varm! Idag cyklade vi ner till Scaniabadet och tokLojsan och tokSara tog ett dopp!

Fixis

Publicerad 2011-04-22 09:30:33 i Här passar det

Idag steg jag upp 7.30 och stack ut på en joggingrunda (utomhus). Jag känner att min kondis är mycket bättre än på fler år! Härligt!!

Och eftersom jag misslyckades två gånger igår med en grej så fick jag köpa ägg på Willys för att kunna ge det ett nytt försök idag. Ni får se imorn vad jag menar :)

Just nu håller jag på med hemligheter och sen ska vi fira påsk :)

Todo

Publicerad 2011-04-21 07:20:20 i ToDo

 • Upp på sexan och lämna Lojsans solbrillor i postfack
 • Ner och slänga soporna som stinker + pizzakartongerna från igår
 • Jobba som påskhare 7.45-12
 • Jobba som vanligt 13-17 ;)
Dags att sätta igång.

Tanke

Publicerad 2011-04-21 07:18:57 i Tänkvärt

Vad är lite kliiga ögon och "atchos" då och då? Våren är ju sååååå härlig!!!

Just nu blommar de rosa träden och det stora kråkträdet precis utanför vårt fönster börjra bli grönt igen.
Eftersom jag är för lat för att gå och fixa ett bra foto på vår-Malmö så får ni ett från ett vårigt DC istället :)


Mags och Jag på en cykelutflykt :)

Bye bye samtalsanalys

Publicerad 2011-04-20 20:39:53 i Tänkvärt

Nu har jag lämnat in den. Jag har känt mig nöjdare med inlämningar förut.
Men men. Snart är det påsklov.

Jobb imorgon bara sen är jag ledig i 4 dagar :)

pLING PLONG

Publicerad 2011-04-20 10:38:34 i I mitt huvud just nu.

Inatt var det nån rolig idiot som plingade på vår dörr med jämna mellanrum så att jag inte kunde sova.
Efter ett tag så skruvade P2 av klockan och kollade ut och då var det fest i navet och antagligen nån av dem. Jag minns inte vem det var som sa det men jag har fått höra att det går runt en man i huset och plingar på folks dörrar. Skitläskigt ju.

Tanken var att jag skulle gå upp 8 och skriva på analysen. Men i och med hemskt dålig nattsömn så gick jag upp 9.15. Och jag har inte skrivit nåt nytt i analysen. Jag tänker mig att det får bli ikväll, efter träningen för jag blev inringd från jobbet och fick frågan om att börja jobba tidigare. Och jag behöver all lön jag kan få!

Så nu ska jag bara föna håret och sen bege mig till le jobb.

Btw så hade jag nog feber i natt för jag drömde en svettig dröm. Jag fick blåsor på armarna och det RANN svett från mitt ansikte (hehe). Typ som att jag brännskadades men med svett istället för eld.

Svullen

Publicerad 2011-04-19 21:38:38 i Kompis

Jag pratade med Helis i telefon nyss. Jag sa att jag fått ett sånt sug efter solsemester att jag kollat på bilder från Bulgarien, Aiya Napa och Rhodos och att hon verkligen såg svullen ut på en av bilderna.

H: Jaaa! Men kommer du inte ihåg att jag var svullen?? Jag fick ju gå till doktorn och allt. Jag såg ut som en kines.
P: Hahahahahhahahahahahhahahahahahhaha hahahahhahaa ja just det. Hahahahaahahahaaa

Just det fotot vill jag inte dela med mig av, för hon var verkligen svullen. Men ni kan få ett annat.

Sms-konversation

Publicerad 2011-04-18 22:02:53 i Kompis

P till H: No ring ring or pling pling to bff today?
H till P: No no. You havent ring ring or pling pling me.
P till H: I know. Bad bff.
H till P: Really bad. Maybe you can ring ring or pling pling me 2morrow?
P till H: Yes maybe. Or you to me? Days ago!
H till P: Yes yes maybe I ring you. We see we seeYes that's how we communicate.

Gaaalen

Publicerad 2011-04-18 18:50:38 i Här passar det

Jag sitter här och har precs ätit lite käk. Chicken fajithas. Mycket gott.
Har nästan skrivit klart min samtalsanalys, tänker mig att den blir klar ikväll.

Imorgon ska jag jobba en sväng innan skolan och sen dit och ha ett seminuarium som jag återigen är väl förberedd inför. Detta känns bra. Jag blev så taggad av att ha fått VG i förra kursen att jag kämpar lite extra i den här.

Igår såg jag och Patrik på "The other guys". Jag var säker på att jag inte skulle gilla den. Men det gjorde jag. Jag tyckte till och med att den var riktigt kul!
Den var inte sådär larvigt grabbig som jag kan ha svårt för. Den var kul helt enkelt.

Halv åtta hos Loa

Publicerad 2011-04-17 17:36:01 i Kompis

Igår begav vi oss till landet för att äta hos Loa som bjöd på "Halv åtta".Till förrätt åt vi en mycket smarrig jordärtskockssoppa med bacon. Jag får inte skriva här vad jag tyckte om maten eftersom att det kan förstöra mina egna chanser till vinst.

Till varmrätt var det vildsvinsstek med mandelpotatispuré och en äppelsås (typ). Jag tycker det är häftigt med så mycket vilt kött nu för tiden. Jag hade aldrig ätit vildsvin förut och nu har jag ätit det två gånger på två veckor.

Efterrätten var en panacotta med vanilj och äpple. Mmmm :)

Jättetrevlig kväll och mina fina vänner är så söta. Maggan ska bli sakletare på heltid kom vi fram till!När vi sen skulle åka hem så fick vi skjuts till tåget, men missade det med en halv minuts marginal. Vissa skyller på att det var mitt fel eftersom jag var tvungen att kissa innan vi åkte. Men jag tycker det var tågvärdens fel eftersom han såg oss men valde att låta oss få vänta en TIMME till nästa tåg eftersom vi inte köpt biljett än.Så vi tog en promenad i Ängelholm och jag kände mig inte helt ok när jag såg fyra svartklädda barn/ungdomar smita in i ett nedbränt hus med sprayflaskor. Jag tänkte att de var som de i "Beck - spår i mörker" när de lever i en låtsasvärld och dödar varandra för att komma vidare till nästa level.

Hur som helst så kom vi hem tillslut och sammanfattningen av kvällen visar att det himla trevliga hemma hos Mags och Loa väger över tågmissen BIG TIME!!!

Late side

Publicerad 2011-04-17 17:23:44 i Träning

Jag har verkligen inte gjort allt jag skulle göra idag.
Men jag har hunnit med att sola med Frida. Det är viktigt att man tar sig tid till sina vänner också.
Fast vi kombinerade nöje med nytta och hon låtsaspluggade (faktiskt) och jag påriktigtpluggade.

När solen gick i moln gick F hem och jag flyttade in och tog tag i min egen analys av mitt eget samtal. Jag har kommit ungefär halvvägs och allt är skrivet för hand. Jag ville så gärna ligga i sängen. Och då somnade jag såklart.

Nyss var jag nere och tränade och det är synd att motivationen att ta sig ner ligger så långt inne i mig. För när jag väl tränar är det ju kul att svettas!
Men innan jag gick ner till gymmet satt jag minst 10 minuter och försökte slippa. Tur att jag inte gav mig.

Todo

Publicerad 2011-04-17 01:53:24 i ToDo

Imorgon ska jag inte ligga på latsidan utan BÖR ta tag i följande:

 • Konvertera film så att jag kan klippa i den
 • Skriva ihop och tänka till hur jag ska redovisa A's sökandeperspektiv
 • Klippa i filmen
 • Skriva analysen kring mitt samtal
 • Träna
Kanske låter det fjuttigt, men det kommer vara tidskrävande. Alltihop!

Trevligt värre

Publicerad 2011-04-16 12:38:50 i Kompis

Igår bjuckade Natalie på asgod varm smörgåstårta!
Vi Rönnenbrudar cyklade dit och var lite skraja för ormen när vi kom dit. Men efter att jag säkerställt att alla ventiler var ogenomträngliga och att Natalie smart nog placerat ett strykjärn på toalocket så kunde jag koppla av och ha en riktigt trevlig kväll med de fina flickorna!

Vi pratade och jag drack vin. Haha, konstaterade att jag kanske är lite av en smygalkis.

När klockan tickat ett tag så blev det vägledning på hög nivå när Sara skulle hjälpa Frida att fatta ett beslut angående en viss grej.

Jag matade musen med Natalies snus istället.


Grumpy

Publicerad 2011-04-16 10:30:33 i Här passar det

Det är inget kul att äta frukost om man inte har yoghurt hemma!

Oj oj

Publicerad 2011-04-15 17:31:40 i Kompis

Tiden bara springer fram. Nu har jag ju brådis!
Ska möta Rönnenfruarna om 10 minuter och sen ska vi hem till Natalie på middag :)
Mums!

Sol igen ;)

Publicerad 2011-04-15 15:16:12 i Kompis

I lööv min balkong!
Idag har det varit balkonghäng med L och F. Pörfa!


Balkonghäng förra våren under Fridas födelsedagsvecka

Först var jag och Lojs ute på en morgonpromenad eftersom att hon skulle till tandis och dessutom lämna blod. Så jag promenerade med henne bort till MAS och sen hem igen, fast med musik i öronen.

När jag kom hem la jag mig på balkongen i stekande sol och tänkte att jag absolut inte fick somna så rakt i solen. Jag vaknade av att jag snarkade.
Sen kom flickorna mina och vi tog en kopff. Mycket trevligt.

När solen så smått börjat vandra till andra sidan huset så gick jag och Fridili till Systembolaget och Coop.
Och nu sitter jag här och tänkte se på Jobbjägaren som jag missade igår. Lagom avkopplning.
Har hunnit med en liten telefonavstämning med Mags också, dit ska vi imorgon :)

Tagga!!

Publicerad 2011-04-14 10:12:22 i Träning

Jag fattar inte riktigt uttrycket som alla slänger sig med nu för tiden: tagga!!
Antagligen betyder det att man ska tagga till, att man är taggad.

Jag är supertaggad just nu. Har varit nere på gymmet och joggat i 20 minuter. Jag blev knappt anfådd och det är ett STORT framsteg!
Man skulle kunna säga att jag ÄNTLIGEN ser resultat. Och jag är inne på vecka 9 på mitt träningsschema.
Tänk om jag snart också börjar se muskler istället för icke-muskler? Det hade varit härligt!

Strax ska jag till skolan och skriva på skolgrejer. Undrar om Lojsan fattar att jag vill GÅ till skolan istället för att cykla. Undrar om hon går med på det?

Överstökat

Publicerad 2011-04-13 21:57:43 i Pluggis

Samtalet är inspelat, tekniken höll hela vägen. Jag försökte att tänka på den feedback jag fått i tidigare samtal och det känns helt okej såhär i efterhand.

Imorgon ska jag till skolan och skriva analys och kanske klippa lite i samtalet.
Sen blir det kalas på kvällen för då fyller pappa Åkesson 50 år!!

Filmstjärnetime.

Publicerad 2011-04-13 18:57:08 i Pluggis

Strax kommer Lina och hennes kille. Vi ska spela in vägledningssamtal. Jag och Frida har förberett oss i princip hela dagen och ändå är jag nervös.
Mest säkert för att jag inte vet om han har något som han behöver vägledas kring.
Förhoppningsvis går det bra!

Klockan 19 är det sagt, så det är ju alldeles snart...

Vilken dag

Publicerad 2011-04-12 18:19:41 i Pluggis

Alltså pjuh. Vilken dag. Jag har haft otur, tur, otur och tur. Och lite otur igen. Och lite tur.
Först så stack jag till Studentcentrum och skulle intervjua. Men när jag kom dit fick jag veta att jag var en timme sen. För hon hade skrivit fel tid till mig i mailet.
Attans! tänkte jag.
Sen fick ta en annan istället, men jag fick verkligen sitta och vänta länge. En timme hade de samtal. Men jag tycker att jag fick till bra intervjuer. Ska försöka skriva ihop allt ikväll så det är överstökat.
Sen har jag varit i skolan och haft ett kul bokseminarium. Jag gillar att diskutera böcker som väcker känslor så det var givande att koppla det till vårt framtida yrke.

Efter att vi slutat har allt gått åt pipsvängen, jag blev stoppad av en säljare på Coop som skulle prata penisonen och jag kunde inte bara säga nej, för det gjorde alla andra. Lite medlidande kände jag.
Så det tog 10 minuter extra att ta sig hem, sen när jag kom hem så spillde jag ananas på hela mig och på golvet och sen spillde jag vitkål och blev akuthungrig och var tvungen att äta en banan.

Till detta hör att jag inte hann äta ordentlig lunch.
Nu har jag en kålpudding i ugnen som strax är klar, så nu ska jag göra brunsås.
Mums ;)

Nu är det dags

Publicerad 2011-04-12 09:39:55 i Kompis

Jag vet inte varför jag helt plötsligt blev nervös. Jag ska ju bara intervjua, vänta, intervjua och intervjua igen. Ingen biggie. Men men, nervositet är väl bra i vissa lägen kanske.

Det regnar ute. Jag vill helst inte cykla i detta väder. Igårkväll var det helt sjukt varmt ute. Jag och P2 stod på balkongen och det kändes som att stå utomlands på kvällen.

Utomlands hade varit trevligt.'


Helis, jag och AB i Ayia Napa 2005


Sedan dess har jag aldrig varit så brun. Och inte innan heller.

Att glömma bort

Publicerad 2011-04-11 22:38:54 i Här passar det

Jag minns att det var massa roliga saker som sas i helgen som jag tänkte att "haha det där ska jag göra till intelligent konversationsinlägg i bloggen". Nu kommer jag bara ihåg en enda och det var det jag sa:

En tjej och en kille sitter och hånglar i soffan.
L: Hon är blind.
P: Vet han om det?
L: Jag hoppas det, de bor tillsammans.

Jag ska föröska komma på de andra roliga också.

Motsatsen ;)

Publicerad 2011-04-11 19:04:41 i I mitt huvud just nu.

Nu när tråk-Louise och tråk-Frida ska ha tråk-veckor så ska jag passa på att dricka EXTRA mycket alkhol!
Mehehehhe. Man får inte sabba status quo.

Nyss var jag och Fridili nere och rörde på fläsket och vi byggde muskler vill jag lova! Bakåtarmhävningar är det man ska syssla med.
Strax: Mat. Mmm yummi. Jag är svinus hungrus som AB skulle sagt på latin.

Ps. Det har löst sig med VL för min del. Imorgon ska jag göra intervjun klockan 10.30 pjuh.

Sol!

Publicerad 2011-04-10 15:54:04 i Kompis

Igår och idag har solen skinit i Malmö!
Så jag tog mina skolböcker och satte mig på balkongen igår och solade och läste. Sen kom Frida över på en kopff och vi snackade skit/sanning och hade det allmänt trevligt. Vi upptäckte att det funnits en sjunde våning i vårt hus och försökte googla, men utan resultat.

På kvällen var jag och P2 på grillparty hemma hos Fam Å och fick smaka på kött som Patrik tagit hem från jobbet. Det var lamm, hjort, vildsvin och kamben. Det var smarrigt kan jag lova!
Sen så blev det förfest hos Sara och utgång till KB! Det var kul att skaka rumpa en stund eftersom att det var länge sedan sist.
Vi åt en kebab innan vi gick hem, det var skönt att gå och mitt skånska lokalsinne är faktiskt helt otroligt bra!

Idag har vi hängt i parken och solat. Det var blåsigt men skönt.

Nu är jag filmsugen och ska kanske poppa lite popcorn och kolla på nåt :)

Det där med att hejda sig själv

Publicerad 2011-04-08 14:56:27 i Tänkvärt

Jag har svårt för att vänta. Och dåligt tålamod (beror på vad det gäller men i största allmänhet).
Som idag. Jag sitter och får sätta hejd på mig själv för att inte logga in och kolla mailen HELA tiden och se om nån kanske svarat och säger att de ställer upp.
Det är likadant när vi väntar på tentaresultat. Då sitter jag och loggar in på it's learning och kollar om det kommit upp kanske var femte minut.
Men så brukar jag köra fulingar med mig själv, typ: Om jag loggar in igen INNAN (låt säga 15.00) så kommer jag att ha fått IG på tentan.
Om jag däremot loggar in efter 15 så kommer det vara G.
Då kan ni ju kanske tro att jag stannar där? Nej. Har inte resultatet kommit upp då så sätter jag upp en ny tid. Och så kör jag samma visa igen. Så just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15, då ska jag hämta tvätten och sen får jag kolla mailen ;)Larvigt? Jag vet inte. Men störigt att jag har så mycket förhoppningar.

Överambitiös

Publicerad 2011-04-08 14:37:16 i Pluggis

Det skulle man kunna kalla mig.
Jag har varit nere med soporna också. Den här stegräknaren kan nog vara bra för mitt och P2s förhållande ;)
Borde väl sätta igång och plugga som alla andra. Skriva ner lite vad jag tänker kring Bunko. Men jag vet att det går snabbt när jag väl sätter igång, så därför skjuter jag på det av nån dum anledning.

Och hur kul är det att 4 av 11 tillfrågade redan hunnit tacka nej "jag har tyvärr inte tid". Jag ber om FEM-TIO minuter! Stackars människor. De måste leva ett överambitiöst och stressigt liv.
Men men, jag får leta vidare :o)

Just det

Publicerad 2011-04-08 11:14:09 i Tänkvärt

Jag har kommit på att det finns en ny grej jag stör mig på. Egentligen skulle jag vilja skriva "ny person" men jag är inte störd av själva personen. Bara vad den gör och får andra att göra.
Det låter djupt, men i själva verket är det inte så djupt. Jag tror dessutom att det kommer gå över om ett tag.
Ja, jag ska sluta lägga energi på att störa mig på det. Jag ska istället bete mig moget. Vara förnuftig och trevlig. Fast trevlig kan man ju vara även om man inte menar det liksom. Hehe.
Den som lever den lär.

När faller du tillbaka till den du faktiskt är

Publicerad 2011-04-08 11:09:51 i I mitt huvud just nu.

Idag har jag faktiskt gjort en hel del. Klockan är lite över elva och jag har hunnit med att ta en morgonpromenad med Fridili och sen har jag varit och handlat. Just nu håller jag på att steka fläskfilé så att jag kan lägga den i marinad (den ska ätas kall sen).
Självklart har jag även ringt min syster som fyller 26 år idag :)Klockan 12 har jag tvättid och då ska lakan, handdukar och badrumsmatta tvättas. Under tiden kan jag ju passa på att dammsuga tänker jag.

Todo 2-morrow

Publicerad 2011-04-07 22:01:24 i ToDo

 • Ringa storasyster som fyller år och sjunga på vackraste skånskan jag kan.
 • Byta lakan
 • Tvätta lakan om det finns tid
 • Tvätta handdukar och badrumsmattan också om det finns tid
 • Gå och handla
 • Gå på stegräknarpromenad (=motionera)
 • Förbereda middagen
 • Dammsuga
 • Dansa lite till hög musik
 • Sola på balkongen, jag har hört att det nalkas solstorm (ingen sol i sitke)
 • Fortsätta jaga SYV-are att intervjua. Vad är problemet?
 • Moppa golvet kan nog behövas också
 • Kanske putsa fönster
 • Provgå mina nya skor :)
 • Och provhapåmig min nya jacka :)

Obs, det är inte jag på bilden.

Lite kort om mammas 50-årskalas

Publicerad 2011-04-07 21:53:22 i Kärlek


Jag och långebror stod för tårtbakningen och sysselsatte oss med det ungefär hela lördagen fram tills att gästerna skulle börja dyka upp. Innan (på morgonen) råkade jag ta sönder min lins och fick halvt blind ta bilen upp till Högdalen, panikprata med en optiker som var oerhört snäll och sålde linser till mig även fast jag normalt sett går till synsam. Hon räddade min helg kan man säga.


Adam och Ethan kunde kommunicera väldigt bra då Adam verkligen är en stjärna på engelska.


Mamma fick sin efterlängtade iPad2 3g i present av nästan hela smala släkten.


Adam och Cissi - - - - - - - Åke, Perre och Mamma - - Ia, Jonna och Darren


Kjell, Perre, Birgitta - - - Helis, Patrik, Perre och jag - Ethan, Hanna och Helis


Maten var supergod och för en gångs skull lyckades jag ta en ganska snygg matbild.


Mustig chokladtårta, resultat av två dagars bakning...


Drottningtårta till en Drottnings födelsedag!


Peace out, gå och lägg er!

Svett!

Publicerad 2011-04-07 21:41:26 i Träning

Här sitter jag och andas ut efter det (för) tuffa träningsprogrammet jag körde ikväll. Jag tog i för mycket så jag blev illamående/snurrig och kände att 25 minuter var bättre än noll. Även om målet var en timme.

För snabbt

Publicerad 2011-04-07 07:52:29 i Tänkvärt

Var tar veckorna vägen?
När måndagarna försvinner så går veckorna så snabbt. Alltså det är ju kul att det blir helg igen, men jag har så mycket som jag vill hinna med som glöms bort när jag inte har hela veckor på mig.
Fredag imorn, vad har jag åstadkommit den här veckan? Typ inget alls.
Fick lite panik igår när jag insåg att alla satt igång med skolgrejer som jag inte ens funderat över. Det resulterade att jag klockan 23 mailade ut lite på måfå. Hoppas på positivt svar. Man kan inte gå och dra benen efter sig.

På tal om att dra benen efter sig så har jag bestämt mig för att gå in till jobbet (och hem) idag. För jag har skaffat mig en stegräknare. Jag är inget big fan av promenader som inte leder nånstans (ensam). Men om jag har ett mål som att gå till ett ställe så föreställer jag mig att jag kommer gilla det. Dessvärre hänger regnet i luften, det känns som att det ska bli åska.

Det om det. Nu ska jag hugga tag i dagen och strax kila.
Ps. Jag är fett avis på alla heltidare på jobbet som åker till Milano vilken minut som helst. Jag hade också behövt sol och värme.

Intelligent konversation 5

Publicerad 2011-04-05 21:18:04 i Kompis

L: Hur hade Sara det i Götet?
F: Bra, hon var ju i Uppsala också.
P: Ja just det! Och i Sala också va?
F: Sala?
P: Ja.
F: Är Sala en stad? Jag trodde det bara var en förkortning av Uppsala.

....

Tiden

Publicerad 2011-04-05 11:26:53 i Tänkvärt

Det går så himla snabbt ibland det där med tid. Som idag. Jag var nere och tränade vid tio och nu är klockan helt plötsligt halv tolv. Jag börjar få brådis. Ska vara i skolan om en timme men innan dess hade jag tänkt att hinna gå på banken och sen köpa en grej på Stadium.

Just nu sitter jag och äter frukost så jag får verkligen lägga på ett kol om jag ska hinna.

..

Publicerad 2011-04-05 10:00:43 i Träning

Som ni märkt så har jag inte uppdaterat något under helgen. Detta innebär att det SÅSMÅNINGOM kommer komma upp lite bilder och skrivelser om den gångna helgen.

Men nu ska jag ner och träna!

I fas

Publicerad 2011-04-01 11:51:50 i I mitt huvud just nu.

Jag har hunnit jobba (det gick mycket snabbare än väntat) (och det krävdes pepp-sms av Helis för att ens våga ställa sig och börja dela ut flyers som en och annan jobbig typ).
Men det gick super när jag väl kommit igång. 60 flyers på ca 50 minuter. Bra jobbat Peppo.

Sen gick jag en snabb sväng på Entré och hann införskaffa mig två nya toppar och massa hemligheter till andra människor.


(Oooh-la-la säger jag om min nya oranga tröja)

Nästa stopp på schemat bli lunch och sen ska jag städa, för allt på min lista är överkryssat nu. Snacka om effektiv dag!

Kick

Publicerad 2011-04-01 08:32:36 i Träning

Jag har kickstartat dagen med att träna en sväng nere på gymmet. Nu är jag redo för en dag fylld med aktiviteter.

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela