Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Yum yum

Publicerad 2012-08-16 18:10:08 i Gott-gotti-gott-gott

Är riktigt hungrig nu. Sitter och väntar på maten. Har falukorvschen i ugnen och ska göra potatismos till. Mmmm!
Har lite ajkon-bajkon i korven idag, ska se hur det smakar.

ToDo

Publicerad 2012-08-12 11:39:26 i ToDo

Egentligen borde jag inte sitta vid datorn för jag har mycket som står på schemat idag, min första helt lediga söndag på evigheters evigheter! Lite att ta igen alltså.
 
  • Cykla till Triangeln och gå lite ärenden.
  • Cykla till Mobilia och göra ännu ett ärende.
  • Fixa med det som jag köpt (OBS hemligheter).
  • Dammsuga och städa, igår tappade jag en parfym i golvet inne på toan så det är möjligt att det fortfarande finns lite glassplitter på golvet, och det vill man ju inte ha i fötterna.
  • Tvättis 16-20

 

Ja så det är en del som ska göras alltså, lika bra att sticka på en gång, jag vill egentligen hinna fixa med en grej innan Patrik kommer hem men det kommer jag nog inte hinna. Han är ute och kör lite och det gör man ju inte i flera timmar.

Här är en bild på min nya klänning som inte har något med inlägget att göra över huvudtaget.

 

Helgen som varit

Publicerad 2012-08-12 11:33:29 i Från mobilen

I fredags kom min lillasyster Stina hit! Vi var då ute och käkade med Loi på Mondo (hrm..) och det var gott och trevligt. När vi kom hem så kollade vi på en konstig film och åt massa godis!
Lördagen spenderade vi i Folkets park med minigolf, clownparad och glassätande. Soligt och skönt och det riktigt brände på oss!
 
 
Jag vinkade av henne vid tåget vid 17-tiden och gick sedan hem och hade hemmakväll med Patrik. Vi såg nån jäkla mysko film om en fest som spårade ur. Riktig killhumor, men den var iaf bättre än alternativet: James Bond.
 
 

Alltså bah öh

Publicerad 2012-08-09 21:17:16 i Kompis

Tiden går fruktansvärt snabbt. Sommaren är snart slut, även om dagar som idag gör att jag får lite sommarkänslor i kroppen igen.
Idag var det en hektisk dag på jobbet, tror jag kan ha ringt över 50 samtal. Men det är bra, jag gillar att ha fullt upp.
 
Imorgon kommer min lillasyster till oss och hälsar på, vi ska mysa och äta ute. Jag och Loi hade planerat date egentligen men Stinis får såklart vara med!
Och på lördag om det är bra väder tänker jag mig att vi ska spela lite äventyrsgolf i Folkets park. Det är ju himla trevligt, speciellt eftersom det finns en B&J-glassbar där också. Men jag har en liten baktanke. Jag ska ha en prestigefylld minigolfkväll med AW-tjejerna om några veckor (ca 2) och då vill jag vara ganska bra och kunna säga "ja men den banan var ju ganska enkel". hehehe.
 
Det är mycket kul som kommer att hända nu på helgerna. Eller ja det har det varit sen Helis var här, men det tar liksom inte slut. Undrar om jag kommer känna mig deppig den där första helgen i september när P2 är på konferens och jag äntligen får sitta i soffan själv och bara somna, käka sushi och inte ha en enda tid att passa på hela helgen! Eller om jag kommer att njuta? Ja det får vi se.
 
 
Inte klokt egentligen att det är fredag imorgon igen. Den här veckan har flugit fram, precis som förra. Och det är ju kul att helgerna kommer tätare, men man måste ju få hinna med och leva lite också. Inte bara sova, äta, jobba, äta, sova. Lite så känns det nu. Tur att jag trivs med mina kollegor, annars hade det nog varit tungt att känna att man inte hinner "vara så mycket hemma". Ja, det är väl så det är att jobba heltid. Haha jag har varit så bortskämd nu i tre år som student med lediga dagar mitt i veckan och sena morgnar å sånt.
 
Idag när jag kom hem så hade jag fått en present av LR eftersom att jag är en aktiv medlem nu, och det påminde om en kuslitteraturbok (för det var parentesreferenser) och handlade om retorik. Jag blev helt uppslukad och läste och läste och kände att det är så himla KUL att lära sig. Så jag kanske kommer börja läsa min gamla kurslitteratur till hösten, bara för att jag vill liksom. Inte för att jag måste.
Fast å andra sidan lockar retorik mig, jag har alltid tyckt om språk och prat och text och så.
 

Swisch

Publicerad 2012-08-06 18:10:22 i Från mobilen

Helgen gick FÖR fort!
Ärtsoppehäng (fast sparrissoppa för mig) på fredagen och sen kräftskiva med massa god mat och snaps på lördagen!
Igår var jag så himla trött att jag knappt lämnade sängen på hela dagen. Jag var så trött att jag inte ens märke när Mags och Loa gick och så trött att jag inte ens blev suktad av luken av Patriks pizza. Fast jag åt två slicear ändå. Bara för att få i mig nåt.
 
¨Nu ska vi äta Tacos!

Radioväder

Publicerad 2012-08-01 13:01:18 i Sommar

Jag har för vana att lyssna på Sommar på jobbet. Jag brukar öppna SR efter lunchen, oftast är jag tillbaka lite innan ett. Och då är det väder på radion, inte en kort sändning, nej de går igenom hela Sverige. Båtväder. Temperaturer. Vindhastighet. You name it - they tell it. Men det roliga är att de ofta säger fel och då skrattar de åt sig själva. Nu är det Soran Ismail som ska sommarprata.

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela