Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Utomlands!!

Publicerad 2011-08-31 09:51:35 i På resande fot

Om ca 20 minuter ska jag möta upp två av mina favoritgrannar och sen sticker vi UTOMLANDS!!!!
Visserligen bara till Danmark. Men ändå.


Typ såhär mycket packning ska jag ha med mig!
Eller nä. Det här är när jag och Patrik var i New York med Annbritt och firade nyår!
Fast det här är när vi väntar på bussen som ska ta oss tillbaka till DC.

Testing new

Publicerad 2011-08-28 15:41:39 i Yes I got it!

Hej!
Jag har köpt ett sånt där ögonfransserum nu som jag ska använda i 8 veckor för att få längre och tätare fransar. Som ni kanske vet så har mina ögonfransar av någon märklig anledning som jag inte känner till gått av. De högra har gått av längst ut och de vänstra längst in.  Mina ögon kan alltså uppfattas som något skeva. Så nu ska jag se om det här kan hjälpa. Jag har tagit amatörmässiga "förebilder" så att man sen om 8 veckor ska kunna se om det blivit någon skillnad.Osminkade förebilder tagna igår den 27/8.

Helg på landet!

Publicerad 2011-08-27 11:44:14 i Kompis

Igår tog jag tåget till Helsingborg och mötte Mags. Vi tog en lång strandpromenad och satt och snackade i solstolar i flera timmar.
När parkeringspengarna började tick ut så tog vi oss till Väla som invigde en ny del. Och jäklar vilket stort köpcenter det är! Kändes lite som att gå på Heathrow.
Jag var nära att köpa ett par skor på HM men stoppade mig själv för nu ska jag vara en "spara" och inte en "slösa".

Slutligen åkte vi hem till Mags och Loa som bor på landet. På väg ner till huset mötte Molly och Morberg oss och ja, Maggan är ingen "baglady". Hon är en "Doglady".På landet finns det både hundar som Molly och hennes son (valp) Herr Morberg. Han är väldigt fotogenique.De har även ödlor som springer runt på tomten, ormar i skogen (som jag som tur var inte såg) och fästingar som vill äta på mina fötter. Men något större djur har de också. Nämligen höns och tuppar.När jag hade fått rundturen så fikade vi lite och sen stack vi ut i skogen och plockade svamp. Vi hittade jättemycket! Men det är hemligt.

Sen gjorde Maggan en jättegod middag på svampen som vi hittat!

Det är riktigt fint där de bor. Jag försökte ta en naturbild, men det blir inte lika bra som det ser ut i verkligheten.Sen åkte jag hem och hade tur med tåget och bussen och kom hem riktigt snabbt för ovanlighetens skull. När jag kom till Malmö C fick jag trängas för att komma ut. Det var helt fullsmockat med kids som sett Maskinen. Malmöfestivalens sista dag avslutades med The Ark så ja, det var smockat överallt. Men jag gillar att det är mycket folk. Alla är glada och festivalen har gjort sitt.

Eh?

Publicerad 2011-08-25 17:43:08 i Tänkvärt

Jag hade slut i hjärnan på middagstips så jag tänkte att jag skulle googla det. Jag hann skriva: Vad ska... sen kom massa konstiga saker upp. Googlar de flesta som ska något på vad man ska göra om en halvljuslampa går sönder under dagsljus? Verkar mycket märkligt!
Sen hittade jag VÄRLDENS kanske BÄSTA sida! Jag tog första förslaget som kom upp och ska laga Spagetti och köttfärssås!

"Helg"

Publicerad 2011-08-25 17:30:45 i Kompis

Jag har jobbat hela veckan. Måndag, tisdag, onsdag och tordag. Imorgon ska jag vara ledig. Då ska jag åka ut till Maggan och Loa på landet och hälsa på alla djuren!


(snöigt den dagen de flyttade in)

De två senaste dagarna skulle jag ha pluggat, men så var jag tvungen att rycka in på jobbet och jag vill alltid tjäna pengar. Så är det. Vi har haft upplärning av vår nya repanass M igår och idag och det är kul när folk är bra. Skönt att de fattar liksom.
Allt uppskjutande av att läsa kurslitteratur resulterar i att jag ska sätta mig och läsa lite nu.

Glada nyheter till min smålandsamerikanskastockholmska vän S. Tack för dina fina påpekanden och vad fint att du tänker på Helis!
Hon har faktiskt fått jobb! Det gick sjukt snabbt. Jag är jättestolt. Intervju på SC på tisdagen, fick träffa själva företaget på onsdagen och blev erbjuden tjänsten på plats! Så hon har ett mammavik i ett år ungefär! Superduktigt kompis jag har!

Och eftersom jag håller på å skriva om H så kan jag avslöja att jag kommer på en långvisit i hufvudstaden där när (du) hon fyller år. Jag ska spatsera fram i nya skor (förhoppningsvis) och bara myyysa hela fredag-lördag-söndag-måndag-tisdag!
Samtidigt som Patrik springer Berlin Marathon. Den token. Han springer och svettas och jag glider runt och har det nice!

Bröl i böl

Publicerad 2011-08-23 20:38:58 i Tänkvärt

Blir lite trött på mig själv när sitter å kollar på True Talent och blir helt rörd och tårögd av att folk går vidare.

Hepp

Publicerad 2011-08-23 07:53:46 i Jobb jobb

Nu ska jag iväg och kortjobba. Det betyder att jag bara ska jobba mellan halv nio och två.
I övermorgon är jag äntligen inte fattig längre! Då ska jag gå på festival och äta mat!

Festivala

Publicerad 2011-08-21 12:48:20 i Sommar

Ikväll ska jag och Fritioff på Malmöfestivalen och kolla in Billie the vision and the dancers, kanske Daniel Adams Ray (om vi hinner) och slutligen Veronica Maggio. Patrik kommer antagligen in till den sista konserten. Me like.
Innan dess ska jag bjuda på finmiddag och sen efter blir det sleepover. Jag har varit så inställd på att Frida ska komma att jag helt glömt bort att JAG ska jobba imorgon klockan 8.00... haha.

Men så länge alkohol inte är en stor inblandad part så ska jag komma upp i tid och dessutom vara både pigg och glad imorgon. Hoppas jag :)

Fake-sushi

Publicerad 2011-08-20 17:29:38 i Gott-gotti-gott-gott

Idag ska jag äta fake-sushi till middag. Jag har köpt gravad lax. Så jag ska helt enkelt koka ris och äta det med laxen.. och så ska jag ha soja och en pepparrotskräm. Mehehehehe. Billigt är bäst!

Min sushi är inte riktigt lika fake som den här:

Gotta hate secrets

Publicerad 2011-08-20 17:27:29 i Kompis

Alltså det är sååååå jobbigt! Helis fyller år om MER ÄN EN MÅNAD. Och jag har liksom ansträngt mig till 100000 för att hitta en grej. Och NU HAR JAG NOG HITTAT DEN!!!
Och så kan jag inte berätta för henne.Haha. Tänkte: Aaa men jag ringer till AB. Men nej. Hon är i Montenegro. Tänker: Aaa men jag ringer till Sofia! Men nej. Hon är i Turkiet. Tänker aaa, jag ringer till Frida som varit lite inblandad... men nää hon svarar inte. Haha. Jobbigt!
Till slut ringde jag min syster. Haha. Hon har också var lite inblandad. Mehehehe. Helis nu blir du nyfiken va?
Bara för att nämna ytterligare en kompis så: aaa jag ringer till Lojsan. Men aaah hon är ju också i Turkiet!

What's up med att alla ska vara i värmen utom jag?
Bajsigt värre. Men de förtjänar det såklart. Alla mina vänner förtjänar sol, värme och lycka. Japp. Så är det!


News

Publicerad 2011-08-20 11:05:35 i Yes I got it!

Ibland när jag ser statusuppdateringar på Facebook så kan jag bli glad. Som nu.
Det om det.

Idag ska jag ha en produktiv dag. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag tänker mig att jag iallafall ska läsa klart en kurslitteratur som jag börjat läsa. Jag ska ta skolan på fullaste allvar i höst.
Vill man ha ett bra jobb så måste man fatta vad man jobbar med liksom på nåt vis.

Igår var jag på HM och köpte en kappa. Tydligen får man inte kalla det för jacka.
Jag är inte helt hundra på om jag ska behålla den men det lutar mot att jag ska det. Måste hitta ett par skor bara innan jag kan börja använda den (det är en höstkappa så jag vill ändå vänta). Jag tycker inte att man kan ha Converse till, det blir för missmatchande.

Inte klokt vad lite kaffe kan göra!

Publicerad 2011-08-19 12:10:12 i Gott-gotti-gott-gott

Nyss satt jag och kände att jag hade huvudvärk. Redan när jag vaknade vid "typ 9-tiden" så kände jag att jag borde ta en ipren. Men det gjorde jag icke. Istället gick jag upp käkade, kollade på "How I met your mother" tills de sa till mig att jag "have watched 72 minutes" och måste vänta för att kunna se mer.
Ringde Tele2 mm.. smsade lite med Helis. Ja ni vet, sånt man kan göra när man är ledig.

Iallafall så kom jag på att jag var nog lite kaffesugen.Och: eeeh ja! Nu är min huvudvärk puts väck borta!
Så det som jag känner för nu är att dra på VRÅLHÖG musik och dansa lite. Sen ska jag nämligen ut på Entré och spana in allt som jag inte har råd att köpa för tillfället. Kanske unna mig något liiiitet som jag kan köpa för ett av mina presentkort som jag fick i f-present :)

Sen ska jag handla lite mat och förhoppningsvis hämta post som jag väntat på i år och dar. Jag har postnyckeln idag och det känns som att jag har lite tur med mig...! Men vi får se, vi får se. Jag vill så gärna ha min present som min fina syster har skickat. Nu har hon avslöjat att det ÄR en träningsvideo i så jag vill ju bara seeee!!! :)
Och ja, det är hon som är instruktören i videon! Tror jag :)

Litta upprörd!

Publicerad 2011-08-19 12:00:08 i I mitt huvud just nu.

Patriks mobil har börjat knasa lite med batteriet så han är lite inne på att kanske köpa en iPhone. Han kommer alltså att ha en fräsigare mobil än mig tills jag köper 5:an, vilket jag planerar att göra.

I alla fall så var han inne på Tele2s hemsida för att kolla vad fri surf kostar. Och frågar mig: Vad har du?
Jag: Jag har Medium. Betalar nog 89 kr/månaden.
Han: Jaha för medium kostar 59 kr/månaden.

Jag loggar in på min bank för att kolla fakturan och inser att jag betalar 69 kr/månaden. Märkligt tycker jag och tänker att jag får ringa Tele2 imorn (läs idag).

Så natten går och nu är det morgon/förmiddag/mitt på dagen och jag ringer till kundtjänst på Tele2.

Jag: Hej (bla bla bla) och jag har ju medium som jag betalar 69kr/månaden för.
Han: Ja det kan jag se här på din faktura.
Jag: Ja men så av en slump så såg jag på er hemsida att Medium kostar 59 kr.
Han: Ja det stämmer.
Jag: Okej, men vad betalar jag extra för?
Han: Nej egentligen ingenting. Vi uppgraderade medium i maj och då sänkte vi priset.
Jag: Jasså där ser man. Så jag betalar 10 kr extra i månaden för ingeting?
Han: Ja så kan man ju se på det.
Jag: Kan jag byta till det nya?
Han: Javisst!
Jag: Hur gör jag det?
Han: Det kan jag fixa här på en gång!
Jag: Tack... men bara av ren nyfikenhet. Är prisnedgångar något man ska hålla koll på själv eller får man nån sorts "heads up" för det?
Han: Nej det får man ju hålla koll på själv.
Jag: Hm, jag jag misstänkte nästan det. Ni har ju lurat mig sedan maj.
Han: Hmm hmm.
Jag: Tack så mycket för hjälpen.

En sån

Publicerad 2011-08-18 20:18:33 i Tänkvärt

På senare tid så har jag blivit lite slapp. Med mycket ledighet och inte så många tidiga morgnar så har jag blivit en sån som gillar både:

och

Tragiskt. Jag skrattar till och med rakt ut ibland.
Jag vill inte sluta som en WT som sitter vid tvn och ugglar och sånt.

Måste bli mer ordning på mig!

It-support

Publicerad 2011-08-17 16:06:14 i Petra busar

AP = Andra Personen.

Inkommande samtal kl 14.02
Jag: Hej!
AP: Hej, jag ska lägga upp mitt CV på er hemsida men jag kan inte det nu när bilden är för stor.
Jag: Okej men gör bilden mindre då? Jag är på jobbet...
AP: Kan du prata?
Jag: Japp.
AP: Hur gör man den mindre då?
Jag: Lättast i paint.
AP: Okej, hur?
Jag: Maila över den så gör jag det åt dig, går på ett kick.

Klockan 14.06
Sms: Maila till din gmail. Kan du gå in på den från jobbet?
Jag: Yes yes.
Sms: Behöver du originalbilden?
Skickar över mail med mindre bild.
Jag: Vet inte. Blev det bra?
Sms: Den är suddig. Blev så när jag gjorde själv. Jag mailar över originalet.
Jag: Okej do it!
Jag skickar över bild igen, denna gången mycket bättre kvalitet.
Jag: Nu?
AP: Men hur kopierar jag in den? Den vill inte.
Jag: Spara den och infoga den.
AP: Blir helt knäpp. Det går inte. När jag sparat å öppnar den högerklickar kan jag bara välja ta bort eller anv som bakg.bild.

Utgående samtal kl 14.21:
Jag: Heej.
AP: Fniss, hej hej.
Jag: Öppna word. Klicka på fliken INFOGA, välj infoga bild.
AP: Men det gåååår inte. Jag har sparat den som zip.
Jag: jag mailar igen...
AP: Nu så!
Jag: Men sen måste du trycka på en knapp så att bilden ligger fritt framför texten. För annars kommer texten hoppa ner.
AP: Meeeh! Nu hoppade ju texten ner!
Jag: mmm som jag sa...
AP: Hihih hur gör jag nu då?

(Lång diskussion om hur man får till det).

Sms kl 14.35: Yes yes yes. Finally! Tack för hjälpen. Jag vill gå på datorkurs hos dig snart. Allvarligt.

Mehehe?

Publicerad 2011-08-17 15:52:35 i Kompis

Helis: Hahhaaha hej!
Jag: Hej! Vad är det som är kul?
Helis: Nä jag blev bara så glad att du ringde!


Det kallar jag fiiin vänskap!

Lördag hela veckan

Publicerad 2011-08-16 18:14:24 i I mitt huvud just nu.

Idag sa jag till de på jobbet att det känns som lördag varje dag.
Ingen höll med mig.
Det kommer bli jobbigt att ha en måndag-fredag-vecka sen när skolan drar igång och jag jobbar lite mer som vanligt.

Imorse var jag och Lojs ute på PW i 45 minuter. Det är det närmsta träning jag kommit på evigheter. Det ska bli ändring på det!

När jag köpt gymkort så ska jag lägga upp ett träningsschema här som alla kan se. För då blir jag mer peppad!

Loppan och Kräftan!

Publicerad 2011-08-15 16:19:05 i Kompis

Det var mycket kul och trevligt i lördags! Först var jag hos Lojsie i Vinslöv och vi var på en loppis som var mycket meeer än jag nånsin kunnat tänka mig, trots att hon berättat att folk var som djur på sånna ställen.

Chock nummer ett var att det kostade INTRÄDE att köpa saker!


Andra chocken kom när det var en stund kvar och alla RUSADE in!


Sen tyckte jag att det var lite kul att repet som skulle hålla folket borta trampades ner:
.

På kvällen var det kräftis som stod på schemat och kräftor det åt vi!


Och ja, jag blev lika full som vanligt!

Bråttom bråttom! Vakna tidigt, stressa, vi...

Publicerad 2011-08-13 08:39:08 i Tänkvärt

Bråttom bråttom! Vakna tidigt, stressa, vill sova liiite till. Dags att gå. Upp på sexan, hämta kvarglömt, ut till hissen. Läskig kille, åka i hundra år som det tar från sexan. Ner. Ut. Snabb promenad till v-hem. 5 minuter till godo. Varför stressa?

Sysselsättning / pepp inför skolstart

Publicerad 2011-08-12 14:51:24 i Pluggis

Jag har börjat läsa vår kurslitteratur. Den här boken hade vi i en annan kurs så jag borde veta vad som står i den. Men jag kan inte ha läst den speciellt noga sist för det är mycket jag inte känner igen att jag läst. Och inte en enda gul rad finns det i boken. Ändring på det nu alltså. Detta ska bli mitt VG-i-alla-kurser-år i skolan!

Forts. städdag

Publicerad 2011-08-12 14:47:51 i I mitt huvud just nu.

Sedan senast har jag dammsugit, tvättat mattorna, filten och halsdukarna jag skrev om. Allt luktar nytvättat nu!
När jag skulle laga lunch så stötte jag på det här i vår kyl:


Jag gissar att det är en citron från början av sommaren. Vad tror ni?

Till lunch blev det alltså ingenting med smak av citrus, utan en spansk omelett. Eller typ?

Den blev välidgt stor, och JA, jag åt upp hela. Mums!

Sen var det dags att dra till Coop och handla. De har extrapris på Lambi-toapapper just nu så jag köpte resten av vad de hade kvar.Nu sitter jag med mina potatis-och västerbottenostmuffins i ugnen. Tänkte att jag skulle bidra med något ätbart som fler än jag och P2 kan äta av imorn!När dessa rackare är klara så ska jag in till stan och fika med Natel! Höra allt om hennes nya jobb och vad de får göra och sånt! Kuul att träffa en kompis :)

Lägenheten är nu ren och fin och som svar på Lojsans kommentar på det förra inlägget så rensar jag min garderob sådana här dagar. Storstädardagar. Och då inser jag att vissa kläder som är nya är felköp och jag kommer aldrig att använda dem och därför inte sakna dem. Eller så är det kläder som jag senast trodde att jag ville ha kvar men som jag inte använt sedan dess.

En annan "tragisk" grej hände i veckan. Jag stod och tänkte att åååh jag borde ha ett par svarta tygskor för sånna här regniga dagar.  Så öppnade jag min skogarderob bara för att bevisa för mig själv att jag inte har några sånna skor.. Men det hade jag. Haha.

Städdag.

Publicerad 2011-08-12 12:03:39 i ToDo

1. Lojsan hade rätt på "Finn ett rätt". Soffan är borta ur cykelrummet!!!

Idag håller jag på å storstädar. Hittills har jag rensat bland mina böcker på hyllan:


För ett otränat öga kan det fortfarande se mycket stökigt ut, men detta är typ 10000 gånger bättre än innan!

Sen var jag nere med soporna:Och så har jag rensat i garderoben och skulle dumpa det i containern på Willys. Men den finns inte kvar :(
Så nu måste jag ta reda på var en sån finns så att jag kan bli av med mina 7 kg använder-inte-längre-kläder:Nu har jag tvättis då jag ska tvätta mattor och fleecefilten som jag spillt ketchup på. Jag ska även hösttvätta mina halsdukar så att de är helt rena lagom tills det är dags att börja använda dem.

Fler bilder följer.... ;)

Opepp

Publicerad 2011-08-10 11:53:31 i I mitt huvud just nu.

Inte alls pepp idag. Bläääää.
Vill bara krypa ner i sängen och sova bort hela den här höstdagen.
Men plikter kallar.
Känner mig lite sjuk. Hade ont i halsen igårkväll.

Funderar på att utnyttja sommarkortet in i det sista och ta bussen till jobbet? Näää så lat får jag inte vara, även om det ser ut att blåsa storm ute...

Åh :)

Publicerad 2011-08-09 19:48:15 i Kompis

På lördag blir det fullt upp. Först ska jag fira Lojsie och vi ska på loppis på en idrottaplats (typ som en skånsk garageloppis tänker jag).

På kvällen blir det kräftis.. och Maggan och Loa kommer också!! Så himla länge sen vi sågs! Jipppppiiii :)


Tänk om Trini också kunnat komma. Det hade varit awsome! Hihi
Påminner mig om när vi hade en kräftis för henne:

Äta lite

Publicerad 2011-08-08 10:25:47 i Sommar

Inatt sov jag hemskt dåligt. Jag vet att det var massa spöken hemma hos oss för någon tog en dusch, en annan flyttade lite på köksbordet och sen så knakade det mer än vanligt.
Jag såg på "Det okända" innan jag "somnade" och där sa de: saker ramlar inte bara ner.

Hemma hos oss ramlar saker ner ganska ofta. Iallafall när jag är ensam hemma.

Iallafall så gick jag upp när klockan ringde och begav mig ut på en kort men välbehövlig joggingrunda. Det var riktigt svettigt och jobbigt men jag har bestämt mig.

Nu sitter jag och väntar på att mitt ägg ska koka klart så att jag kan äta lite!

Sen ska jag iväg och jobba jobba jobba! Känns kul men motigt att börja anstränga  mig igen. Det har varit himla skönt att vara ledig. Synd att jag inte har betald semester. Det var det ABSOLUT bästa med mitt gamla heltidsjobb!

Over and out!

Ps. Jag ska lägga till en ny kategori som heter: Köpt.
För ofta när jag skriver om vad jag köpt så vet jag inte var jag ska placera inläggen. Jag börjar fatta Fridis förklaring till varför man ska ha kategorier. Ds.

IKEA

Publicerad 2011-08-07 18:20:09 i Här passar det

Idag har jag och min käreste varit på Ikea och handlat massor av saker för pengar vi egentligen kanske inte har (alltså inte på kredit såklart, men sånna pengar som egentligen borde sparas kanske).

Vi köpte iallafall bara saker som vi tyckte oss behöva: Nya påslakan, Patrik har infört det mest oromantiska man kan tänka sig nu när vi har en sån stor säng: Nämligen att vi ska ha VARSITT täcke! Inte klokt om man tänker på det. Min plan är att han ska få hållas ett tag och sen ska ett täcke helt plötsligt bara försvinna. Busenkelt.

Sen har vi köpt två tjocka kuddar som man kan ha bakom ryggen när man sitter i sängen som ligger på överkastet. Också jättebra!

Och en ny tv-bänk där vi kan lyfta upp tv-spel och box och dvd från golvet =  mindre damm. Den har vi inte skruvat ihop än men jag t'nker att det kan bli mitt kvällsnöje. Patrik är ute och leker tuffing med sina kompisar.

Som straff för att jag diskat sönder två mattallrikar så köpte jag även det. Och en kudde. Och P2 passade på att köpa ett nattygsbord som han ska såga lite i.

Det kändes nästan som vi var nyinflyttade och skulle hitta möbler. ;)

Nu vankas våfflor till lyxmiddag!

Le semester med la familia!

Publicerad 2011-08-06 15:49:51 i Sommar

Senaste veckan, min efter-födelsedagsvecka så har jag hängt med la familia typ varje dag. Undantag måndag som var städdag och onsdag som var coach-och-sovdag.
Vi har varit på stranden i Falsterbo och solat och badat och min obefintliga solbränna har börjat smyga sig tillbaka! I like!

Igår hade vädret visat att det inte skulle bli sol så vad passar då bättre än en Skånetrip? Familjen som blivit blåsta på sina dagar på Österlen på grund av DUM BIL fick en liten dos med mig som guide.

Det hela började med att jag tog bussen från Malmö till Falsterbo. Där blev jag upplockad av Silverpilen (jag härmar Frojdis lite och kallar bilen vid namn, dock kom jag på detta namn nu och det är inget som nån annan säger, men what ever!).Vårt första stopp blev Smygehuk som är Sveriges Sydligaste Udde. Mamma och Adam fick posa lite vid ett vägskäl som talar om hur långt det är till vissa städer därifrån, fågelvägen alltså.Next stopp blev Ystad där vi käkade lunch. Jag åt en god kycklingsallad och tjyvsmakade på mammas kräftstjärtar.Efter en snabbtur i Wallanders stad utan att gå i hans fotspår så åkte vi vidare mot Simrishamn. Vi hade dock bestämt oss för att stanna till vid Ales stenar också, så det gjorde vi.Adam tyckte att det var KUL att klättra ner för berget till vattnet, och MINDRE KUL att klättra upp sen igen. För det tränade ögat går det att se min lillibror lååångt där nere.Efter detta stopp åkte vi alltså till Simrishamn där Adam köpte en glass och vi gick en sväng på stan innan vi såg att klockan var mycket mer än vi trott och började köra hemåt igen.
Adam hann också på att härma Lille Havefrue:Patrik skulle nämligen komma över och grilla. Han hade fixat köttet och det blev supergott!!


Boys som vill vara boys trixade sen på cyklar och Patrik var riktigt bra på att cykla på bakdäcket, om Adam vågat så skulle han säkert också varit grym.

När myggorna blev för många trots myggljus, myggspray och myggavstötande ljud på iPad OCH i kontakt så flyttade vi in i husvagnen och spelade en omgång Yatzy. Vem vann? Jag såklart!Det har varit jättekul att ha familjen så nära så länge. Nu har de påbörjat sin färd hemåt och jag skickar en flörtbild och HOPPAS att de kommer hem ikväll! (eller om ni väljer att stanna hos Å och B till imorn).

Le börthday

Publicerad 2011-08-06 15:31:36 i Kärlek

Min fina kille köpte en säng åt mig i födelsedagspresent. Han är inte klok! Den fick jag hitta när jag kom hem efter att ha lämnat av kompisarna i stan för hemfärd. Sinnessjukt skönt har jag sovit de senaste nätterna!

Le party

Publicerad 2011-08-06 15:29:22 i Kompis

Jag tänkte nu skriva några rader om veckan som gått. Mitt kalas var alla tiders enligt mig själv och det var ju mig jag firade...Jag fick hjälp av mamma, Ia och Adam med förberedelserna av mat och tårta och av massa annat glatt folk med allt annat som jag kunde tänkas behöva få hjälp med.

Sedan strömmade folket till och vänner, familj och ännu fler vänner kom och vi firade hela natten lång. Jag hade anordnat en fykamp som underhållning och sen var min presentöppningsprocedur underhållning nummer två.Jag fick bland annat en Soda Stream. Alla andra presenter tänker jag inte skriva här, för vissa var väldigt personliga och lite så måste man ju få ha det! Jätteglad blev jag för allt och är hemskt tacksam!Resten av bilderna finns såklart redan uppe på Facebook. Så man kan kolla där..!
Tack allihopa som kom och gjorde min kväll så hiiimla underbar!

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela