Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Fotograf, dansk och lila pennor.

Publicerad 2008-03-18 19:23:39 i I mitt huvud just nu.

Nyss at jag en lang och god sopp-lunch. Jag passade pa att lasa lite ocksa eftersom att ingen annan tog lunch samtidigt som jag. Det var skont faktiskt.
Jag har agerat fotograf och tagit foto pa en etikett for jag rakade ha med min kamera i vaskan, det har jag nastan alltid. Nyss fragade datakillen Rick om jag kunde danska eftersom att jag ar svensk. Jag sa att jag nog forstar om jag laser och att garna skulle hjalpa honom att tyda grejer. Det var bara det att det stod pa tyska och inte danska. Sa jag slog upp det pa natet istallet och kunde hjalpa honom anda!
Nu har jag an en gang fatt i uppdrag att bestalla pennor till kontoret. Jag far valja hur dom ska se ut och sedan forsoka fa ett bra pris pa dom. Men dom maste vara lila och vi maste kunna ha AARC-loggan pa dom.
Det gar ganska bra, jag har hittat fyra olika som jag gillar och ska visa B dom nar hon kommer tillbaka fran Target. Jag vill faktiskt fa godkant innan jag skickar ivag ett mail och bestaller pennor for $500.
Jag tror att jag ska forsoka ga lite tidigare idag, fast a andra sidan vill jag ga vid tva pa fredag. Vet inte om jag ska slosa min ga-tidigare-tid idag eller om jag ska spara den till fredag. Inte for att jag har nagon innestaende san, men anda.

Kommentarer

Postat av: Emelia

Publicerad 2008-03-18 19:58:26

Varför ska du gå tidigare på fredag?
Och hur många pennor ska no ha egentligen?
Om du menar kommentaren om hur många som läser din blogg så råkade jag nog skicka iväg kommentaren utan namn. Haha, förlåt om den var creepy. Inget illa ment. ;-)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela