Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Yeah baby yeah.

Publicerad 2008-07-30 15:44:49 i I mitt huvud just nu.

Tro det eller ej, men jag har haft fullt upp hela dagen! Hållit på och översatt hittills 34 (till 7) sidor från svenska till engelska. Det är kul tycker jag. Ibland blir det lite knepiga ord och då tar det lite mer tid. Men nu slutar jag om ca 15 min och då har jag helg!

Lunchade med Brittan och massa getingar. Det var trevligt. Men jag ska ju möta brittis senare också eftersom att vi + helle och kanske helles extrakompis felicia ska gå på Sex and the city filmen som sagt.'

Äsch jag vill spela lite innan jag går!

Back on track!

Publicerad 2008-07-30 08:29:25 i I mitt huvud just nu.

Igår var jag hemma för att jag vaknade mitt i natten (natten till igår) och kräktes två gånger...! Blä!
Utan att må illa dessutom.
Kände ändå att det var bäst att vara hemma ifall det skulle ske igen. Det gjorde det inte. Så nu är jag tillbaka på jobbet och det känns bra!
Jag ska ju vara ledig imorgon och på fredag eftersom att jag fyller år och Patrik kommer! Weeiihhaa.
Att jag var sjuk igår medförde att det inte blev någon shopping som jag hade tänkt mig. Det betyder ingen klänning. Det betyder att jag måste snabbshoppa idag mellan hemligtheten och bion.
Men jag vet inte om jag kommer hinna. I värsta fall får jag väl låta bli att köpa ny klänning.

Bio alltså. Idag ska jag och flicksen på bio och se Sex and the city-filmen. Jag har visserligen redan sett den men det är skillnad på bio och nerladdat.

Åh jag tycker min nya blogg är så fin :)

30 juli

Publicerad 2008-07-30 08:22:36 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: En dag kvar!

Vilken färg jag har på nagellacket: Matt.

Väder ute: Sol och just nu +22 grader

Känner mig: Mycket bättre.

Igår lärde jag mig: Att jag nu för tiden kan bli sjuk och slippa känna ångest.

Hemma och sjuk.

Publicerad 2008-07-29 19:12:59 i Allmänt

Back on the blog-track tomorrow...!

Bjuder på en finfin bild under tiden så att ni kan hålla ut ;)

Lustigt

Publicerad 2008-07-28 21:48:47 i I mitt huvud just nu.

Ni vet killen från i morse som blev skälld på av sin tjej... vi satt mittimot varandra på vägen hem med! Men utan gnällig tjej.

Och nu har jag just tränat. Den har kommit nu. Fyy bubblans vad otränad jag är!
Höll på i 20 min och trodde att jag skulle dö!

Lugna favoriter, cola zero och en bit choklad.

Publicerad 2008-07-28 14:25:14 i I mitt huvud just nu.

Just nu sitter jag enbart och spelar Mahjong online. Dricker en klunk cola zero lit edå och då och mumsar på en bit choklad som jag hittade i väskan.
Det kan vara sista biten choklad jag äter på ett tag, så det är bäst att passa på.
Det är ganska kul att lyssna på Lugna favoriter också för alla som pratar där pratar så lugnt. Musiken är ganska lustig också eftersom att det typ är samma låtar hela tiden fast att det fin hundra miljarder lugna låtar att välja mellan.
Det var en kille som heter Max som ringde in och önskade en låt till hans morfar. När killen på radion frågade vad  morfar heter så fick Max fråga mamman. Spelar det egentligen nån roll vad morfarn heter?

På lunchen satt vi ute. För ovanlighetens skull satt alla ute och inte bara jag. Det var trevligt att ha lunchsällskap utomhus för en gångs skull. Min favorit är tillbaka så det är kul.
Jag tror att jag gillar henne för att hon påminner om en dagisfröken som jag hade när jag var liten. Dessutom är hennes 11-åriga son så himla gullig. Alltså på ett uppfostrat sätt. Inte gullig som i snygg.. haha det hade varit lite äckligt.

Jag och Darl funtar på att fira nyår i Paris. Det skulle vara otroligt häftigt. Men det är ganska dyrt. Men men, vi får se om vi får tag på någon billig hotellvistelse. Det skulle som sagt vara skithäftigt.

"Vad gjorde du på nyår?" Äh jag var en sväng i Paris...
(2007/2008) Äh jag var en sväng till New York City baby!!

hehehe.. kanske ska bli en tradition att fira nyår i sånna coola städer..

Petra funderar

Publicerad 2008-07-28 13:11:11 i Tänkvärt

Var delas Stockholm så att det blir Uppland / Södermanland?
"Där mälaren rinner ut i Östersjön" enligt Wikipedia. På kartor går det ju inte att se.

Någon som vet? Emelia kanske?

Helgbälg.

Publicerad 2008-07-28 09:51:42 i Tänkvärt

Senast jag var på landet så blev jag magsjuk. Det var den 27 april år 2007.
I år blev jag inte det och det betydde att jag var med på allt som hände hela tiden. Jag har inget emot att spendera tid med min familj men ibland går vissa mig på nerverna. Det är inte Adam.
Helgen har visserligen varit mycket avkopplande och jag har blivit solbränd med betoning på bränd.
På lördagen var vi på Andholmarna som är en liten ö där man kan sitta på varma berg och studera läskiga spindelnät. Eller helt enkelt somna i solen och ta ett dopp lite då och då. Inte så ofta eftersom att vattnet kryllade av läskigt sjögräs som jag är lite rädd för eftersom att det känns som djur mot benen när man är i vattnet.
Jag hann visserligen med att lära Adam simma och sen simmade han runt som en liten fisk resten av dagen och man riktigt såg hur han sken upp när han äntligen fattat hur man flyter. Simtagen har han kunnat i flera år. Nu kan han simma också!
På kvällen grillade vi och ett mindre gräl bröt ut. Jag blev sur och gick in. Adam följde med :)
Söndagen var bättre bad eftersom att vi inte åkte med båten till en ö mitt i havet utan vi höll oss till sandstrand. Det gillar jag och jag var i ett tag och simmade med Adam och njöt. Det var 23 grader i vattnet så det svalkade knappt! Men i luften var det upp mot 30 så lite skillnad var det ju såklart.
Efter badet åkte vi hem och jag körde hela vägen (förutom första biten som bara är konstig) och det kändes bra. Jag har knappt kört något alls sen jag kom hem från usa och inte längre hade någon bil så jag har varit lite osäker. Men som sagt så kändes det bra igår. Riktig racerförare var jag! Körde om alla bilar jag såg i princip... nää men nästan :)

Jag har nu planerat upp veckan som kommer för att jag ska kunna slippa tänka på att den går långsamt (som jag tror att den kommer göra).

Idag ska jag jobba och sen måste jag åka hem på bums för att ta emot en leverans. Resten av kvällen ska jag förmodligen ägna mig åt att bygga ihop leveransen om jag kan.

Tisdag: Jobba till 17 (möjligtvis 16) sen gå på stan och försöka hitta en klänning som jag kan ha på lördag. Kolla på lite andra grejer när jag ändå är i farten, tex skor och väska och kanske något smycke.

Onsdag: Jobba till 16, åka till stan och möta flicksen för att gå på bio. Kanske ta en matbit innan om jag är hungrig. Innan jag möter dom så ska jag göra en annan grej som jag inte tänker skriva här eftersom att jag håller det hemligt en stund till.

STOPP.

(Torsdag: Leeeedig. Fylla år!! PATRIK KOMMER´!!! weei :)

Fredag: Ledig. Tom Tits med Adam och Patrik.

Lördag: Party party.)

Vrid och vänd.

Publicerad 2008-07-28 09:40:31 i I mitt huvud just nu.

Jag har funderat på vad som går snabbast. Att åka tunnelbana eller pendeltåg. Alltså hem från jobbet menar jag.
Nyss tog jag reda på det. Det finns tre olika sätt att ta sig från Sundbyberg (S)  till Bandhagen (B).

Alt. 1 Tunnelbanans blåa linje avgår från S klokan 16.09 och ankommer Fridhemsplan klockan 16.18. Tunnelbanans grönja linje avgår klockan 16.21 och ankommer B klockan 16.47

Alt. 2 Tunnelbanans blåa linje avgår från S klokan 16.09 och ankommer T-Centralen klockan 16.21. Tunnelbanans grönja linje avgår klockan 16.30 och ankommer B klockan 16.47

Alt. 3 Pendeltåg 35 avgår från S klockan 16.12 och ankommer T-Centralen klockan 16.20. Tunnelbanans gröna linje avgår klockan 16.30 och ankommer B klockan 16.47

Alltså är det smartast att ta tunnelbanan och byta i Fridhemsplan eftersom att det är minst väntetid och dessutom är man nästan garanterad sittplats vilket man troligtvis inte får om man går på i T-Centralen.
Det blir ju samma tunnelbana hur man än gör. Bra då slipper jag fundera mer!

Offentlig förolämpning.

Publicerad 2008-07-28 08:33:35 i Tänkvärt

Idag när jag satte mig på tunnelbanan fick jag en sån där kanonplats. En sån man vill ha. Ni vet en sån i närheten av sånna som man kan tjyvlyssna på och som faktiskt pratar om roliga tjyvlyssnargrejer.
Jag lyssnar vanligtvis på musik på tunnelbanan men vissa dagar (som den här) så pillar jag ut ena öronploppen för att kunna höra bättre:

Just när dörrarna stängs så hoppar ett par precis på. Dom är ca 25 år och har matchande ryggsäckar. Man kan tro att dom ska ut på resa, klockan är ju bara 7.10. De får plats brevid varandra fast i olika fyror. Killen sitter i min fyra och tjejen på andra sidan. Han ser mycket stolt ut när han ger henne hennes biljett som han köpt. En till sig och en till henne. En sann gentleman. Hon däremot blir fly förbannad. Gormar om att han inte borde ha köpt en biljett till henne.... för hon har ju... (gräver i väskan) ett kort!!!!! Han ser hemskt förnärmad ut och hon skiter i det och tar upp sin bok. Så sitter hon och läser i den en stund tills det ser ut som att hon har lugnat ner sig (jag har pillat in min iPodlur i örat igen) så vänder hon sig till killen och ska prata. Jag tror såklart att hon ska be om ursäkt för att hon skrek åt honom tidigare så jag pillar ut öronploppen igen för att inte missa ett ord. "Du det var vädligt ONÖÖÖÖDIGT!" skriker hon och sen berä´ttar hon i något mer normal samtalston att han minsann stressade henne i morse så att hon glömde något. Jag kunde inte uppfatta vad hon sa men det var någon form av ett kort. Möjligtvis ett Visakort eller liknande för sen satt hon och sa "fan, skit" några gånger. Tar upp boken (plopp in i örat). Jag sitter bakom mina solglasögon (där jag kan vara mig själv) och betraktar killen. Han ser så olycklig ut. Han försökte ju bara vara snäll och allt han får tillbaka är gnat och tjat.
Dom pratar inte med varandra på resten av resan. Vi t-centralen går han av och hon åker vidare. Dom pussas lite och så skiljs dom åt. Undrar om han tror att dom är sams nu. Är dom det?

Jag tyckte så synd om killen för han såg så ledsen ut, men han sa aldrig något tillbaka. Han bara tog skiten. Det hade varit bättre om han sagt emot och visat att han gjort en fin gest. Inte bara svalt det och låtit sig bli förolämpad. Den där tjejen fick mig nästan att rycka in och snacka för killen.. men så kan man ju inte hålla på. Lägga sig i helt okända människors liv.
Om jag skriver min bok nångång så ska jag ha med en sån grej i den. Där den som det handlar om faktiskt lägger sig i på tunnelbanan. För då kan den få skiten istället för den stackars killen som inte kan försvara sig!

28 juli

Publicerad 2008-07-28 08:20:01 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Smatter.

Vilken färg jag har på nagellacket: Skinande.

Väder ute: Spöregn i morse klockan 05.23, nu är det sol och tropisk fukt i luften.

Känner mig: Helgnödig.

Igår lärde jag mig: Att hitta hem från Norrköping.

Halvtimme till helg!

Publicerad 2008-07-25 15:45:30 i I mitt huvud just nu.

Nu är det bara en halvtimme kvar till helg! Och eftersom att jag ska åka bort i helgen (till landet) så känns det lite sådär som när man fick sommarlov. eller nä. men jag förösker låtsas. Sola, bada och läsa Cosmo ska jag göra!

Från och med nu ska jag ALDRIG mer nämna Orbitrek i min blogg. Visst kommer den kanske göra mirakel. Men det har blivit för mycket tjat. Så punkt slut. Kanske att jag återkommer med liite fakta. Men helst inte :)

Jag vill citera en stycke ur en bok av Fredrik Lindström (ni vet han som hade Värsta språket)

"Alla som arbetar på Åhléns är kärringar.
Det har ingenting med åldern att göra, även om många av de säkert passerat klimakteriet. De kan vara under trettio, piercade, tatuerade och tonade i håret - de är ändå kärringar.
Förmodligen är det den egenskap som hela anställningsintervjun fokuserar på: butiksvana, kunna sköta en kassaapparat - ja, ja, det blir nog bra med det! Men är du en riktig kärring? Är du sur och otillfredsställd? Kan du sprida irritation omkring dig? I vilken utsträckning kan du söla och ställa meningslösa frågor om medlemskort och bonusförmåner till en kund som har riktigt bråttom? Kan du tänka dej att låta dina personliga misslyckanden - vilka de nu än är, förutom att du inte kunde få något annat jobb än här - gå ut över den oskyldiga kunden?
För det är såna egenskaper det här jobbet bygger på."

(Ur 'Vad gör alla superokända människor hela dagarna?' av Fredrik Lindström)

Ungefär en sån Åhlénsupplevelse fick jag på lunchen. Det känns lite då och då som att hela världen motarbetar mig.
Lunch fick jag äta på en kvart! Resten av min timmes lunch spenderade jag i kö. Först på Åhléns och sen på Ica. Var inne en snabbis på Hemköp först men där var köerna löjliga att jag gick utan att köpa något.

Skickade sms till Patrik för att få sympati. Han tyckte väl sådär lagom synd om mig.. haha jag kan inte hålla på och gå runt och tycka så synd om mig själv för att folk på Åhléns är sega. Och saknar servicekänsla. Och viker långsamt och glömmer att ta bort larm innan dom stoppar ner kläderna i påsarna.

Mamma ringde nyss. Dom kommer och hämtar mig i Älvsjö så jag slipper åka hem! Woho! Något som går min väg! Men det är egentligen mycket som går som jag vill. Jag har ju en underbar kille till exempel (som bland annat påpekade att jag skrivit mycket om en viss sak som jag inte ska nämna mer) och fick mig att inse att jag inte kan gå runt och vara sur på grund av det. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju. Så jag får vänta utan sura miner!
Han är ju som ni vet helt perfekt och bra för mig och får mig att se på saker som dom är och inte som jag tycker att dom är... Så har jag underbara syskon, vissa av dom borde jag ringa oftare, men jag tycker minst lika mycket om dom ändå även om jag inte ringer så ofta! Resten av la family är också fin.
Så har jag jättebra kompisar! Tänk att man kan ha sånna som jag har. Tänk om alla fick ha det. Då skulle alla ha kul när dom umgicks.
Så har jag ett jobb som ger mig pengar! man skulle kunna önska sig mer action, men man ska vara försiktig med vad man önskar för det kan faktiskt slå in!
Så nu är en kvart avklarad. 15 min kvar till helg :)

Sådär.

Publicerad 2008-07-25 10:49:41 i I mitt huvud just nu.

Är lite mindre arg och lite mer glad nu!
Jag har gjort en grej och så har jag reserverat biobiljetter till på onsdag. Då blir det SATC på bio eftersom att kvaliteten när jag såg den inte var den bästa ;) Dessutom blir det kul att gå ut med flickorna på ett sådant ståhej.
Sen så har jag suttit och kollat lite på restauranger. Kanske ska jag och Patrik gå ut och äta. Jag har hittat två som jag verkligen skulle vilja testa. men sen kom jag på att vi kanske inte hinner det den här helgen. Så jag har sparat nummer och adresser å sånt för ett senare tillfälle om det inte blir nu.
Jag är som vanligt hungrig och ingen frukt finns det. Mjölken i kaffemaskinen smakade inte bra så kaffet hällde jag ut. Undrar om jag ska ta och gå och handla lite frukt och mjölk på lunchen? Eler ska jag vänta tills nån annan tar tag i det på måndag? Jag ska ju ändå hälla ur mjölken idag eftersom att det är fredag.
Funderar på vad jag ska äta till lunch. Nu när ja har varit och kollat på oliak hemsidor för restauranger så har jag blivit lite sugen på både det ena och det andra. Undrar om det finns bra och billiga restaurangen i sumpan. jag har aldrig utforskat. Men jag vill ju sitta ute i gräset så jag får nog ta och ta take-out i alla fall. Aaah. eller så blir det något från ica.

25:e - äntligen.

Publicerad 2008-07-25 08:47:31 i I mitt huvud just nu.

Nu är dagen här. Dagen jag har väntat på. Pengarna rullar in. Jag kan göra vad jag vill. Varför känns det inte spralligt i hela kroppen för? Blir man inte lyckligare av pengar? Eller beror det på att jag är grinig bara? Kommer jag att bli gladare vid lunch när jag går på Åhléns och faktiskt har råd att köpa det jag tittar på? Kanske ska ta en snabb shoppingrunda på Gina också och se om jag hittar något somrigt?

Nej dom där jävlarna drar ner mitt humör. Jag som var så glad hela vägen hem igår. Jag var helt säker på att det skulle vara en avi som sa att jag kunde åka och hämta min Orbi. Men nej. Varför, jaa varför kunde dom inte ringa min mobil?!! Då hade jag sluppit vara sur. Egentligen är jag inte sur för att den inte kom. Jag är sur för att jag hade fel. Jag var så tvärsäker på att jag skulle ha fått den igår. Och så krasch boom bang så fick fötterna landa på jorden när jag insåg att dom minsann hade telefontid mellan 8-16 och att ingen människa i världen skulle kunnat ringa dom om man inte visste var man skulle ringa förens man kom hem.
Så jag ringde nyss. Otrevlig var han också. Ibland kan jag förstå småstadsmentaliteten som säger att stockholmare är dryga. Han var en sån. Jag antar att jag också var det.
Bajs. Jag vill inte jobba idag heller. Jag vill ut i solen och skina och må bra. Jag sitter inne i dunklet och är sur.
Känner mig ful också. Helt uppsvälld och felklädd. Jag tänkte att det kunde vara fint med shorts och vitt linne.
Men i stockholm är alla så trendiga att inte ens basic håller längre. Förjävligt. Om några månader när jag köpt upp mig en ny stockholmsgarderob kommer jag inte gnälla mer. Men just nu känns det som att alla är så rätt och jag är så fel.
När slutade alla med ballerina tillexempel? Och varför vill alla vara vikingar på fötterna?
Fick alla sina träningsredskap i tid utom jag? Eller hur kan ALLA vara så himla smala och slanka? Det var dom ju inte förut? Eller var jag smalare då så att jag inte märkte hur smala alla var?
Blääää nä det var inte meningen att dra ner era humör också.
Jag önskar alla en härlig varm dag och smörj in er ordentligt.

rg.

Publicerad 2008-07-25 08:30:32 i Tänkvärt

Arg är jag. Igår hade ju inte Orbi kommit! Dom hade ringt mitt hemnummer och inte min mobil! Annars kunde jag fått den igår. Jag har inte ens uppgett mitt hemnummer! Idioter.
Nu får jag vänta tills på måndag. Mellan 17-21 ska dom komma. Aaaarh.

25 juli

Publicerad 2008-07-25 08:17:48 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Domarna gav mig en 11:a.

Vilken färg jag har på nagellacket: Barbierosa.

Väder ute: Sol sol soool :)

Känner mig: Inte lika glad som jag trodde att jag skulle känna mig.

Igår lärde jag mig: Att man inte ska ropa hej förens man har kommit över ån...!

Vad händer med våra snyggingar?

Publicerad 2008-07-24 15:23:03 i Tänkvärt

Jag tillhör en av dom som brukade tycka att både Mischa Barton och Linsay Lohan klär sig fint. Och är vackra människor. Jag vet att Lindsay har haft det svårt och antagligen fortfarande lider av abstinens å sånt, men man tycker ju inte att det ska påverka klädvalet.
Mischa Barton ser ju inte ut som Marissa Cooper i OC, det är ingen nyhet. Men att hon mer och mer går åt det bohemiska indianhållet tycker jag inte om. Hon visar sitt sanna jag enligt Helis, eller var det Annbritt? Och om det är hennes sanna jag så kan hon gärna få låtsas. Jag tycker inte att det ser klokt ut.

http://gofugyourself.celebuzz.com är en rolig sida där man kan hitta alla möjliga kändisar i heelt fel kläder. Jag hittade bland annat dessa bilder på ovan nämnda stjärnor:

 

Haha jaa vad säger ni? Snyyyyggt  ;o)

Sommarlunch och Orbitrek!

Publicerad 2008-07-24 13:04:02 i I mitt huvud just nu.

Nyss var jag ute och solade mig på lunchen. Jag åt visserligen inne innan jag gick ut och det var nog bäst. Det är så himla varmt ute alltså! Jag tror att jag har fått färg på armarna nu idag och jag satt bara ute i ca 40 min.
Imorgon åker jag till landet så lördag och söndag blir baddagar! Det kan nog bli bra.

Orbitrek har visat livstecken. Den är nu någonstans i Segeltorp och förhoppningsvis så har jag fått en avi hem i brevlådan. Jag fattar inte riktigt vad dom menar med det som står, men jag vet att den är i Stockholm iallafall :)
Så jag ska förmodligen åka och hämta den och bygga ihop den ikväll så att jag kan provträna för att sedan dra igång mitt aktiva liv på måndag. Det blir träna 20 min varje dag i två veckors tid. Jag har skrivit upp mått och vikt.
Sen när dom där två veckorna har gått så ska jag fortsätta såklart, men resultatet  ska jag se på två veckor tänker jag.

I vanliga fall brukar jag sitta och huttra och frysa här inne.. men just nu är min hud så varm så att jag sitter och svettas. Men antagligen så lägger det sig snart och den vanliga iskalla temperaturen kommer tillbaka.

Dags att börja jobba igen!

Lite vardagslyx.

Publicerad 2008-07-24 11:01:22 i I mitt huvud just nu.

Jag har just varit på 15 minuters massage. Jag hade fruktansvärt ont i nacken märkte jag för jag satt liksom och sa "aj och oj" några gånger. Nu efteråt känns det lite bättre.
Det är ungefär en timme kvar till unch och jag är inte hungrig än. Jag är mest sugen på delikatoboll. Någon sådan har jag inte tyvärr.
Idag har jag mest organiserat i pärmarna. Jag är klar med alla 7800-orna och det var nog 15 pärmar.
Senare idag ska jag ta tag i 701'orna. Det är färre pärmar men mer papper. Jag har fått små skärsår på tummarna och känner att jag kanske skulle behöva sånna där blädderborgar. Tydligen heter det fingertuta och det verkar inte finnas nån bild alls på internet! Skamligt.

Det ser hemskt soligt och skönt ut ute. Jag ska nog gå ut och sätta mig vid Ica-väggen efter att jag har ätit. Det skulle inte kännas bra att äta korv och makisar ensam bland alla andra som har köpemat :)

Ja men okej

Publicerad 2008-07-24 08:26:04 i Tänkvärt

I morse vaknade jag med nackspärr eller åtminstone ont i nacken. Jag gör det ofta, minst en gång i veckan känns det som och jag vet inte vad det beror på för nu har jag stängt fönstret så att jag inte ligger i drag. Kanske ska testa att sova med huvudet åt andra hållet bara för att se om det blir någon skillnad.
Igår fick jag min lönespec, jag kommer få sjukt mycket pengar den 25:e (imorgon!!!). Med tanke på att jag har levt på överlevnadsminimum eller vad det heter sedan januari så känns det väldigt bra med lite klirr i kassan må jag säga. Och så kommer det att fortsätta. Weeiihaa för fast jobb med månadslön. Kanske så kan det vara värt att sitta uttråkad ibland om det visar sig i sånna ljuvliga former som pengar i slutändan.
Igår kväll ringde en gammal kompis till mig. Jag hade inte pratat med honom på inte vet jag, sen innan jag åkte till USA iallafall. Det var väldigt oväntat men kul. Han berättade att han och hans tjej flyttat in med varandra och att dom ska få barn i slutet av december / början av januari. Det var planerat.
Då kände jag: boojnk. Shit pommes frites. Att folk i min ålder planerar att skaffa barn (andra gifter sig) tyder på att vi börjar bli vuxna.
Själv känner jag inte att jag har kommit till det stadiet än. Jag har ju inte ens en lägenhet och jag bor i en helt annan stad än min kille. Men jag vill inte vara där än heller. Jag vill vara ung så länge det bara går.

24 juli

Publicerad 2008-07-24 08:16:26 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Gå upp.

Vilken färg jag har på nagellacket: Ingen.

Väder ute: Sol sol soool :)

Känner mig: Som om det är sista dagen av fattigdom.

Igår lärde jag mig: Att människor kanske kan förändras ändå.

Ni skulle bara veta!

Publicerad 2008-07-23 15:21:16 i Tänkvärt

Det är så skönt att sluta klockan 16 istället för 17. I alla fall nu när det inte är så himla mycket att göra. Jag liksom längtar till att klockan ska slå 4 nu så att jag kan springa ut i solen!
Nyss gjorde jag rent båda kaffemaskinerna så att jag kan tänka på annat bara nu.

Undrar om Orbi har kommit. Det har gått 5 arbetsdagar nu sen jag fick den där trackkoden. Det ska väl inte ta mer?? hallå den skickas från Malmö, inte från Ryssland!
Patrik hade kunnat komma med den som hemleverans istället. Det hade jag uppskattat!

La värmebölja is kommen.

Publicerad 2008-07-23 13:04:03 i I mitt huvud just nu.

Gud så varmt och härligt skönt det är ute!
Jag satt ute och åt en glass nu nyss på lunchen och aaah. Det är den här värmen jag har längtat efter. Jag telefonerade även med en glad Patrik och en grinpellig Helle.
Det känns tråkigt att sitta inne nu när jag vet hur varmt det faktiskt är ute. Jag fick typ brännsår på foten av att solen var så varm. Så nu kommer mina fötter (iaf. högra) att bli ännu brunare än vad dom redan är. Synd att ansiktet inte tar åt sig lika lätt. Då hade jag varit jättebrun vid det här lagret.

Nu ska jag sätta igång med pärmarna igen strax. Men först ska jag kolla om dom vet något mer om Orbi.

Antagligen inte.... häng kvar.

Nä. Dom vet fortfarande samma sak som den 16 juli klockan 11.58 Tragiskt.

Inlägget har ingen rubrik.

Publicerad 2008-07-23 09:32:03 i I mitt huvud just nu.

Jag har tagit mig för att sortera papper i sifferordning. det är ganska kul. Fast dom är egentligen redan i ordning men vissa saknas. Så jag skriver upp vilka nummer det är som är borta och fixar en väldigt praktisk lista. Jag har betat mig igenom 2 / 5 pärmar à 200 sidor vardera. Efter dom har jag ca 7 pärmar till och sen mina pärmar som jag har satt in papper i. Så hela veckan kommer jag att ha något att göra. Och sen när ekonomi-Yvonne kommer tillbaka från sin semseter så kommer hon bli jätteglad hoppas jag! Hon bara hintade om att det behövdes göras igår hon bad mig aldrig, så nu ska jag göra det i "smyg" för då blir hon glad och jag får tiden att gå!
Mycket smart av mig, att jag inte kom på det tidigare. Fast hur skulle jag ha kunnat göra det?

Igår så var jag och mamma på Biltema och sen åkte jag hem till Annbritt och kollade på DN-galan. Det var kul men vi var trötta båda två. Vid niotiden fck jag skjuts hem (det var kravet på att jag skulle komma) och vi blev inte stoppade av polisen fast att Ab glömt att ha med sig körkortet. Good karma ;)

Om en vecka och en dag kommer Patrik!!! äntligen! Och om exakt en vecka och en dag så fyller jag år! Weeiihaa :) Och om exakt 2 dagar så får vi lön!!! Äntligen!!
Det är mycket att se fram emot just nu! Bra!  Det brukar betyda att längtan blir ganska kort,för när man längtar efter saker så brukar jag tänka i snabb-vecko-systemet nämligen:

Måndag morgon är start på veckan.. och sen är det ju tisdag och efter tisdag så kommer onsdag och då är det mitten av veckan och sen är det helt plötsligt torsdag som är nästan fredag och sen är det helg och alla vet ju att helgerna går jättesnabbt.
Och så tänker man så tills den önskedagen kommer och då slutar man tänka så och tänker långsamt istället. Och Vips! så har man hur lång tid som helst tillsammans!

Imorse när jag kom så var jag helt ensam på kontoret. Inte en själ (förutom städarna då) syntes till. Nu är vi en tapper skara på 5 personer här mig inräknat.
Det har ringt en gång och postkillen har varit här med paket. Annars är det jag och mina pärmar som gäller.

23 juli

Publicerad 2008-07-23 08:29:36 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Sol.

Vilken färg jag har på nagellacket: Avskavt.

Väder ute: Försök till sol.

Känner mig: Helgnödig.

Igår lärde jag mig: Varför pendeltåget får vänta, fick svar från SL.

Jahapp

Publicerad 2008-07-22 16:06:45 i I mitt huvud just nu.

Sitter här och kan inte bestämma mig för om jag ska gå nu eller om jag ska stanna till 17. Jag tror bestämt att jag kommer att gå snart.
Kanske om en kvart eller halvtimme eller så. Jag har lite att göra innan jag känner mig klar för dagen. Eller egentligen inte, men kommer missa både tunnelbana och pendeltåg om jag inte går på pricken nu nu nu.
Så jag väntar iaf. 10 min.

Idag har jag ställt mig i kö på en nybyggd hyreslägenhet i Bandhagen. Det såg så fint ut och dessutom var det en tvåa. Men jag vet inte hur dom gör.. om jag står där eller om det är fler. För vissa var röda och andra vita. Jag ställde mig på en vit (ledig) så då borde väl den bli röd = att ja har paxat den?

Men jag har inte fått någon bekräftelse tyvärr. Men vi får se.
Egentligen vill jag ju få tag på en lägenhet i stan, men jag gillar ju bandhagen och jag gillar nybyggt.

Oj nu kom ett skvaller-sms. Måste kolla på saken!

Klockan 11.

Publicerad 2008-07-22 11:38:55 i Tänkvärt

Jag blir alltid hungrig exakt prick klcokan 11.
Jättekonstigt med tanke på att jag har lunch mellan 12-13.
Så jag får alltid sitta hungrig i en timme. Ibland tar jag en frukt. Det har jag inte gjort idag.
Om 22 min är det lunch ändå. Jag ska gå lite tidigare och komma tillbaka lite tidigare kanske.

tuffe tuffe tuffe tåget.

Publicerad 2008-07-22 10:25:29 i Tänkvärt

Jag ska åka till landet i helgen, hoppas verkligen att jag inte blir magsjuk den här gången!
Det kan bli skönt att komma iväg, speciellt med tanke på värmeböljan som är på väg!
Igår var jag på kalas hos Sofia för att hennes lillasyster Linnea fyllde 7 år. Jag hade ingen riktig present utan gjorde ett magiskt halsband. När jag gav det sa jag att det var från magiska tant Petra.
Sen fick jag visa upp mina färdigheter genom att trolla lite.
Om man tittaar på foton från förra sommaren när jag var på landet (visserligen magsjuk) så var jag smal som en pinne. Mina vader fanns knappt. Jag kommer inte ihåg att jag kände mig smal.
Nu ska jag iallafall bli slank och musklig för IDAG kommer min Orbitrek! (hoppas jag)

Hungrig är jag. Idag blir det ris och kyckling med bea till lunch. Rester från i förregår. Mumsi mumsi.
AB ska till Uppsala och in i rätten. Fast hon står inte inför rätta. Tänk om hon hade gjort det. Då hade jag kunnat vara hennes advokat och stått där framme och käkat advokato. (hehehehe)
Ibland sjunker humorn lågt. Men inte lika lågt som Gloacalnet.

Så..

Publicerad 2008-07-22 08:46:19 i I mitt huvud just nu.

Igår skrev jag ingenting eftersom att jag hade en Kim här på upplärning och lät henne sitta på datorstolen hela dagen. Det var kul att ha sällskap och dagen gick ovanligty snabbt eftersom att jag hade någon att prata med hela tiden, fast
desto mindre att göra.
Helgen var kul och sund (no no). Fredagen spenderade jag i soffan framför en film som inte var bra. Jag och Patrik skulle kolla på samma film på tv fast i olika städer men allt som gick på tv var så dåligt att vi struntade i det. Istället gick jag och la mig ganska tidigt.
På lördagen var det bestämt att vi skulle till Haninge. Helis skulle ta sitt första dopp för i år och AB var inte sen att hänga på. Det var jag. Jag badade inte.
Efter "badet" som egentligen bara var dopp i gryten så åkte vi och handlade och sen hem till AB för att grilla.
Jenny anslöt sig till sällskapet efter en stund och vi blandade sommardrinkar.
    

Eftersom att vi druckit lite vin (Helle lite mer) så kunde inte AB skjutsa hem oss som utlovat. Lite trist och tråkigt men det är smällar man får ta! Jag och Helis spelade ett tankespel som jag såhär i efterhan har kommit på att vi gjorde helt fel på.
Söndagen var som en vanlig söndag när jag är ensam hemma utan Patrik = jag sover bort den. Jag läste visserligen en bok jag lånat av AB som var oväntat bra. Men nu är den ju slut. Den var väldigt lättläst och jag älskar sånna böcker samtidigt som jag hatar dom, de tar ju slut på en gång.

Snart ska jag jobba, jobba, jooobba. Jag har bara inte riktigt fått in orken än. Det är i princip bara jag här. På min avdelning är det bara jag men jag såg att två på ekonomi är här och så Balsam i repan förstås.
Hoppas att det kommer nån hit också så att jag har någon att prata med idag. Inte för att jag brukar ha det på senaste veckorna men det skulle vara kul med lite omväxling.

22 juli

Publicerad 2008-07-22 08:28:13 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Vill sova mera, usch vad trött jag är.

Vilken färg jag har på nagellacket: Rosalila. (mammas)

Väder ute: Försök till sol.

Känner mig: Trött och arbetsovillig.

Igår lärde jag mig: Att lära andra det jag gör här.

Lunch, mail och 50 min kvar.

Publicerad 2008-07-18 13:15:14 i I mitt huvud just nu.

Nu är jag tillbaka från lunchen som jag hade med Brittis.
Vi satt i gröngräset och det var jätteskönt eftersom att solen sken på oss.

Mailet imorse var ett fint mail utan något speciellt innehåll.. alltså jag menar angående tiden. Han hade bara skrivit så för att jag skulle längta till klockan 10 och därmed få dagen att gå snabbare vilket faktiskt fungerade.
Nu ser jag fram emot att klockan ska bli 14 så att jag kan kolla på min order och se om den har kommit nånstans. Det har blivit lite av en tvångstanke men det verkar ju som att den är borta typ. Ja jag får se klockan 14. Om den inte är i bandhagen då så kommer jag bli upprörd!

Sen så är det två timmar kvar till helg!

Jag är hemskt sötsugen men kan inte lämna min lilla plats här i repan. Kanske ska skicka ut ett mail om eftermiddagsfika och att någon måste gå och handla något...

Hmm egentligen inte så konstigt att man blir tjock.
Jag såg på ett program igår när en tjej blev hypnotiserad mot sitt sötsug. det skulle jag också behöva.
Undrar om det räcker med en behandlig eller om man behöver flera.
Ja då har jag helt plötsligt något att googla på!

Kul kul!

Dumma dumma älskade P.

Publicerad 2008-07-18 08:32:23 i I mitt huvud just nu.

Jag har fått ett mail. Ett mail med subject: "OBS!!!! Får ej läsas innan klockan 10!!! Lova."
Men åååååh! Det gör ju att jag på en gång vill öppna det och läsa. Tänk om det står nåt jätteviktigt som jag vill veta på en gång?! Som att "Du har fått tågbiljetter till Malmö idag klockan 17". Då måste jag ju springa hem på lunchen och packa en väska. Eller "Idag klockan 16 levereras Orbitrek hem till dig" eller vad som helst!
Dumma dumma Patrik! Man kan inte göra så! Men det jag ´fasar för är att det kommer stå: "Haha lurad".

Idag är det fredag och jag har stora planer för kvällen. Jag ska kolla på en film och sedan städa eller i omvänd ordning. Det är så himla äckligt hemma just nu och mamma kommer hem imorgon och jag tänkte att jag skulle vara en bra dotter och städa lagom tills dess. Iallafall trappan och övervåningen. Undervåningen blir lite överklass. (hahaha jag menade såklart överkurs men det var så kul så det får stå kvar).

På lördag ska jag, Helis och AB bada! Och på tal om AB. Vi ska luncha idag även fast att jag har med mig matlåda som måste ätas varm. Jag får micra den superhet här på jobbet så kanske den är ljummen iaf när vi ses :)

Tänk att det är fredag igen! Den här veckan har visserligen gått väldigt långsamt men nu är det bara 1,5 timme kvar tills jag får läsa mailet och lunch klockan 12-13 med AB och sen klockan 14.oo ska jag kolla kolli-numret och se om dom kan tala om var Orbi är och sen är ju klockan nästan 16 och då slutar jag!

Igår sms'ade jag lite med Emmis. Det tyckte jag var kul. Sen skrattade hon åt att jag var 16 när jag trodde att obehaglig var behaglig och så, då tyckte jag att hon var dum :)
Eller så var det jag som var dum när jag var 16... vi låter det vara osagt.

18 juli

Publicerad 2008-07-18 08:24:27 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Haha knäppo-Petra, klockan är inget garage. (Jag drömde att det ringde på garageporten)

Vilken färg jag har på nagellacket: Jättejätteljust rosa, på gränsen till genomskinligt.

Väder ute: Sommar och sol och jag har lång tajt kjol.

Känner mig: ´Bubblig i hela kroppen! Förklaring i nästa inlägg.

Igår lärde jag mig: Att låta som en telefonröst!

Kvidderititt.

Publicerad 2008-07-17 13:38:37 i Tänkvärt

Kan klockan bli 14 nån gång!! Jag har sagt åt mig själv att jag inte får kolla posten-grejen förens klockan är 14.oo. Annars känns det lite desperat och sitta och kolla på ett kollinummer fjortontusenmiljarder gånger om dagen.
Nu sitter jag i repan. Balsam mådde inte bra och gick hem / doktorn.
På lunchen tog jag massage x 2 = 30 min. Jag somnde tillslut för att det var så behagligt.

Behagligt. När jag var yngre så trodde jag att behagligt betydde obehagligt och obehagligt betydde behagligt. För mig lät det som att be-hag-ligt var som när det hagalde = aj aj ont. Och om det då var O-be-hag-ligt så var det o-hagel. Jag reagerade stark på det när jag landade med flyget i England när jag var 16 år (jaaa jag vet). Då sa piloten nämligen att han hoppades att vi hade haft en behaglig resa. Heldumt tyckte jag.

behaglig

  1. som ger välmående, särskilt om sinnesintryck

behaglig1 tilltalande, angenäm, skön, ljuv, trevlig, trivsam, agreabel, mild, gosig, mjuk, soft, lättsam, charmerande, intagande, älskvärd, ämabel, vänlig; välbehaglig, täckelig 2 läglig, lämplig, rätt
(motsatsord: 1 obehaglig 2 olämplig)

TÄVLING!!!

Publicerad 2008-07-17 09:55:55 i Tänkvärt

Jag har en tävling, den som svarar rätt på frågan vinner äran att få designa min blogg!


Fråga: Om man tar en rabarb, skär den i bitar lägger på en smuldeg och stoppar in i ugnen... vad får man då?

Tävlingen pågår hela dagen.

Patrik [hjärta] Petra = 8 månader idag

Publicerad 2008-07-17 09:52:56 i I mitt huvud just nu.

Ever and ever, forever and ever
you'll be the one
that shines on me
like the morning sun.

Ever and ever, forever and ever
you'll be my spring,
my rainbows end
and the song I sing.

Take me from beyond imagination.
Be all my dream. Come true
my consolation.

Ever and ever, forever and ever
you'll be my dream,
my symphony,
my own lovers' theme.

Ever and ever, forever and ever
my destiny
will follow you
eternally.

Take me from beyond imagination.
Be all my dream. Come true
my consolation.

Ever and ever, forever and ever
you'll be the one
that shines on me
like the morning sun.

Ever and ever, forever and ever
my destiny
will follow you
eternally


Det brukar kallas kärlek.

Morning

Publicerad 2008-07-17 09:32:07 i I mitt huvud just nu.

Ja idag vaknade jag försent. Inte så sent att jag kom försent till jobbet men 20 min senare än jag skulle.
Det kan ha berott på att jag shoppade så hårt igår att jag var så trött och behövde vila lite extra. Eller så berodde det på att det var så skönt att sova vidare när klockan ringde.
Igår var jag och Brittis på stan efter jobben och jag köpte tre saker. En randig skjortklänning som jag har på mig idag, en business-klänning som är svart men som har smala ränder i vitt och svart över brösten och en annorlunda modell faktiskt samt en blå tubtopkjol som jag ska ha som klänning med t-shirt under.
Mycket nöjd eftersom att hela kalaset gick på 424 kr. Köpte sedan även en ny mascara och en deo på åhléns men det var mest för att jag verkligen behövde det.
Min deo jag har haft nu (som jag fått "ärva" av Patrik) luktar tvättmedel eller väldigt stark tvål = inte gott alls. Så nu luktar jag gurka och grönt te under armarna istället.
Mascaran var väldigt bra och för en gång skull kan jag faktiskt hålla med om att jag fått förförande ögonfransar!

Nyss ringde chef-Robert och sa att om jag vill gå hem tidigare nu när han är på semester så kan jag göra det. Hehe...!
Så länge jag är villig att ställa upp en annan dag.
Balsam mår inte så bra idag så hon kommer förmodligen att gå hem efter lunch och då får jag ta receptionen. Men det känns ganska skönt ändå. För jag har saker att göra idag, men det känns som att jag vill göra dom här inne och inte där ute. Jag vill skilja dagarna åt liksom.
Jag ska nog även ge mig på att spela in det där förbaskade meddelandet om ändrade öppettider. Jag vet visserligen inte vad vi kom överens om men jag tror att vi sa att vi ska börja stänga 16 istället.

Nu ska jag kolla om dom har sett till min Orbi nånstans!

17 juli

Publicerad 2008-07-17 09:21:27 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Oh-ow, ja har försovit mig!

Vilken färg jag har på nagellacket: Fransk manikyr.

Väder ute: Molnigt.

Känner mig: Snygg.

Igår lärde jag mig: Hur man kan trixa med veck för att se smalare ut.

Kanske...

Publicerad 2008-07-16 16:54:54 i I mitt huvud just nu.

... ska jag börja stänga växeln klockan 16 nu i tre veckor istället för 17.
Jag sa att jag måste få lön för alla timmar ändå och det var ju självklart sa dom. Märkligt. Jag trodde att jag skulle få stänga 16 för att spara in på timmar, men det var mest för att vara snäll mot mig.. hehe!
Jag ska ringa Mayday och se hur det funkar och sen så måste jag och Balsam diskutera lite också känns det som. Hon kommer ju att få mindre timmar.. jag har ju ändå månadslön. Fast hon kanske också kan skriva upp fler än vad det är.

Så om det bli

Undrar om...

Publicerad 2008-07-16 16:26:58 i Tänkvärt

undrar om fler besöker ens blogg om man har finare design...?


Alla 16-18 åringar har ju så fina bloggar.. jag orkar liksom inte anstränga mig. Jag skulle vilja ha min fixad åt mig! hehee.. så om nån söt liten 16-åring eller så som inte har nåt sommarjobb eller har bloggdesign som största intresse så kan ni ju skriva till mig att ni jättegärna vill fixa min sida!! För det får ni gärna göra!

H&M vs. iPhone

Publicerad 2008-07-16 13:31:48 i Tänkvärt

Läst på www.tjuvlyssnat.se

Klockan är 9 och cirka 15 personer har samlats på bänkarna utanför Teliabutiken inför iPhone-lanseringen. Två gubbar ~70 kommer gående och stannar för att titta på folket som väntar.

Gubbe 1: Vad är det här då? Är det något speciellt idag?
Gubbe 2 (pekar på H&M som ligger mittemot Teliabutiken): Det är 70%!
Gubbe 1: Jaha... Det är det ja.
Gubbarna vandrar vidare.

Luncha inne eller ute?

Publicerad 2008-07-16 11:42:03 i I mitt huvud just nu.

Jag vet inte. Kan inte bestämma mig. Det är sol, men det blåser ju. Dessutom så har jag soppa. Funderar dock på att gå över gatan och äta sushi istället, men det är slöseri på pengar. Jag och Britt och förhoppningsvis Helis ska på stan efter jobbet eftersom att jag måste köpa någon färgglad nederdel som jag kan ha på jobbet.
Gärna så är det superrea på HM och så hittar jag massor av plagg för max 400 kr totalt. Det är drömmen. Men så blir det nog inte. Snart är det löning. Nästa fredag närmare bestämt. Det kommer bli underbart faktiskt. Som jag har längtat. Men jag längtar mer till min födelsedag. I år har jag något extra att längta efter, inte bara själva dagen. Nu kommer ju Patrik också!
Gaah jag e hungrig! 21 minuter till lunch. Jag skulle äta en nektarin vid 11-tiden men den var möglig! Blurk.
Så jag sitter här med bara vatten i magen och är så hungrig så hungrig och ser inte alls fram emot min tomatsoppa som står i kylen och väntar på mig. Kanske ska jag spara den till imorgon? Och gå och köpa något annat idag?
Jag ska googla lite på vad som finns i omgivningen. Jag går ju alltid bara till ica.
Lite patetiskt när man tänker efter.

Åh-men-ååh!

Publicerad 2008-07-16 09:06:06 i I mitt huvud just nu.

"Kära Petra


Tack för att du har valt att handla hos Tvins. Din order är nu skickad från vårt lager. Du bör ha ditt paket om ca 5 arbetsdagar."




Jag som sprungit hem varenda dag och kollat!
Jag har nu iaf. fått ett kollinummer så att jag kan följa min Orbitreks resa hem till mig.. men än så länge är den inte registrerad nånstans.. så den kommer nog inte idag!

Cosmo - alltid dig trogen :P

Publicerad 2008-07-16 08:39:59 i I mitt huvud just nu.

Jag har beställt prenumeration på Cosmo igen. Jag har egentligen bara gått och väntat på något lockande erbjudande som man får. Tex en fin väska eller en locktång eller nåt.
Men nu kunde jag inte motstå frestelsen att beställa. Man får nämligen 3 nummer för 49 kr. Det betyder att man tjänar in två nummer typ. Och dessutom får man ett underkläders-set på köpet. Så mitt första prenumerationsnummer dimper ner i brevlådan blir september (typ 16 augusti) eftersom att augustinumret redan är ute i butik.
Weiiha!

(www.cosmopolitan.se)

16 juli

Publicerad 2008-07-16 08:20:45 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Hoppas att min Orbi kommer idag då!

Vilken färg jag har på nagellacket: Fransk manikyr.

Väder ute: Sol på gränsen till regn.

Känner mig: Peppad och förväntansfull.

Igår lärde jag mig: Att man lämnar 4.5 dl blod när man lämnar blod. Läskigt.

öh-ow!

Publicerad 2008-07-15 16:44:36 i Tänkvärt

Jag kollade just på bilden (nedan) och jag ser att dom har spegelvänt och använt en och samma bebis!
Får man verkligen lov att göra så??

Nähä liksom?!

Publicerad 2008-07-15 16:43:23 i Tänkvärt

Jag kan inte låta bli att förundras över hur man sätter rubriker. Som den senaste jag reagerade på:

Angelina Jolie fick tvillingar!

Jag menar... vad skulle hon annars få om hon gått och haft två barn i magen??



Bilden kommer från www.brangelina.net och det var inte där jag såg rubriken.

Fel, lunch och blommor!

Publicerad 2008-07-15 13:33:16 i I mitt huvud just nu.

Jag och Annbritt (nedan nämnd AB) skulle luncha ihop vid Paprikaskolan.
Jag hade kollat ut det på en karta och traskade med Patrik i telefon i örat ditåt. Väl framme ser jag att jag borde ringa AB, för jag vet inte riktigt var hon är. Ett desperat sms "ring mig" ligger och väntar i min inkorg och jag ringer.
Hon är vid Ica-maxi-skogen. Jahapp, om man pratar i telefon får man skylla sig själv. Jag får helt enkelt gå tillbaka den 10 min långa vägen jag gått eftersom att hon nu sitter där och väntar.
Varmt och härligt väder har aldrig dödat någon och speciellt inte mig som suttit och huttrat inne på kontoret.
Så när jag väl möter henne så äter vi såklart och pratar lite om hur det blir på lördag och så.
Vi ska nämligen ses då och bada och sånt om det är bra väder.
Annars ska vi baka scones. Fast det ska vi nog göra vilket som.
Iallafall så blev det en kort lunch och AB var tvungen att gå tillbaka.
Efter att jag satt mig till rätta i jobbstolen och skickat iväg ett mail till Balsam om att hon skulle sms'a Robert med jobbinfo så ringer hon efter en stund och säger att jag har fått blommor!
Blommor av min älskade kille på jobbet! Igen :)
I usa blev jag helt chockad eftersom att jag aldrig fått blommor tidigare i livet. Nu blev jag mest glad!!!
Om två dagar firar vi 8 månader tillsammans. Tänk att jag har klarat av att ha en kille i 8 månader! Och att jag fortfarande är hur lycklig som helst. Förutom att jag blir olycklig ibland när jag tänker på att vi är så långt ifrån varanrda.

Jag har hemskt ont i ryggen och tänker faktiskt unna mig en kvarts massage nu!

Luncha med Brittis.

Publicerad 2008-07-15 11:02:03 i I mitt huvud just nu.

Idag ska jag luncha med AB. Vi ska ses på mitten mellan oss typ. Det är bara det att jag har ett stort järnvägsspår som jag måste försöka korsa för att kunna möta henne.
Jag planerade inte så mycket igår kväll eftersom att jag gick och la mig klockan 20 typ. Innan dess hade jag sovit i soffan och till middag åt jag pyttipanna och några köttbullar. Det blev i alla fall inget över och imorse tänkte jag att jag kunde ta pulversoppa och mackor. Så jag fixade iordning lite mackor och så har jag soppa på jobbet.... men jag har inget att ta den i. Jag har funderat på att hälla varmvatten i en pet-falska för det brukade Patrik göra i USA, men jag får för mig att flaskan kommer att smälta eller nåt.
Äsch det är bättre att pröva iaf!
Igår hade inte min Orbitrek kommit, jag nästan sprang hem från tunnelbanan, det var som att mina fötter bara snuddade vid marken. Men när jag kom till brevlådan så möttes jag mest av tvestjärtar. Hur kan man bli av med sånna?
Ingen avi från posten och ingen Orbitrek Elite dumpad utanför dörren. Synd. Jag hade behövt det igår.
Imorgon får jag veta om jag ska få gå på visning på lägenheten på Lilla Essingen eller ej. Det skulle vara kul att få gå på en visning även om jag inte vill ha lägenheten eller den inte blir min.
Bara för att få drömma lite liksom.
För en stund sedan var jag på Ica och handlade frukt och mjölk åt kontoret. Alla som har fruktvecka är på semester och jag tycker om att vi har frukt på jobbet varje dag (och mjölk till kaffemaskinen!!) så jag gick ut och det var varmt och skönt. Jag självscannade varorna så det var kul tyckte jag! Det har jag nämligen aldrigt gjort innan så det gick som en dans när jag kom till kassan och slapp stå i kö!
Jag bara visade min lilla (stora) dosmakapär, drog ica-kortet, fick ett kvitto och kunde gå! Helt praktiskt eftersom att jag redan hade packat ner varorna i dramaten.
Just nu håller jag på och fixar med Robbans kontakter och lägger in folk som han har på visitkort men inte i systemet. Så brevid mig så ligger det 4 högar med 19 visitkort i varje. En för varje timme till efter lunch. Den jag hade gjort för mig nu blev klar nyss och dessutom så måste jag ringa Telia och stressa dom lite.
Ingen av våra telefoner funkar att ringa till så det är helt lugnt och skönt inne på kontoret. Men också jobbigt för att folk inte kan nå oss.
Det är synd att man inte kan se in i postsäcken/brevlådan just nu och se om det ligger en avi i brevlådan idag så att jag ska fjäderlätta mig hem igen eller om det inte är värt det.
Jag vill så gärna ha hem den så att jag kan komma igång med träningen! Jag har som mål att kunna ha mina Replay-jeans innan september månad går in i tiden. Det är väl ganska rimligt?

Min plan

Publicerad 2008-07-15 08:52:53 i I mitt huvud just nu.

OM någon har förslag på ändrningar eller vad man kan ställa för mat på dom fem (hittills) tomma faten så tell me, tell me!
Tänk på att det måste vara smart bjudemat men som man ändå blir mätt på!

Planer

Publicerad 2008-07-15 08:38:01 i I mitt huvud just nu.

Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det än på min födelsedagsgrej. Jag ska planera lite annorlunda idag.
Igår gjorde jag en planering, men idag ska jag göra en annan.
Vet inte riktigt om jag vill ha 20 pers på besök, det blir så mycket att städa. Men om jag inte bjuder alla så kommer dom ringa och be om att få komma ändå... så jag får se hur jag gör.
Om jag bestämmer mig för att bara bjuda tjejerna så blir ju Patrik ensam kille och det känns ju inte helt  rätt det heller. Och om dom som har killar få ta med sig dom.. ja då blir det helt plötligt två killar till.
Jobbigt att alla mina kompisar är singlar utom Helle och Fisen.
Det är ganska sjukt egentligen med tanke på hur gamla vi är.
Visserligen var de flesta i par ganska nyligen och jag ska ju verkligen inte säga nåt. Men nu har jag kille och då vill jag liksom att alla andra också ska ha det.
Jag ska göra en skiss i paint eller powerpoint. Dessa datorerna är inte utrustade med allt som krävs direkt :o) Jag saknar Photoshop och hederliga harpan och Ms Röj.
Men jag klarar mig!

15 juli

Publicerad 2008-07-15 08:16:30 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Om jag inte går upp nu så kommer jag att somna om och försova mig.

Vilken färg jag har på nagellacket: Plommonlila.

Väder ute: Det var strålande sol i Bandhagen, men nu i Sumpan är det mest molnigt.

Känner mig: Lite bättre i alla fall.

Igår lärde jag mig: Att byta bakgrund på Tellus. Man tryckte tydligen bara Ctrl+. (punkt).

Okej

Publicerad 2008-07-14 15:28:30 i I mitt huvud just nu.

Wooopidibauch with the baouchi-baouchi-bauch woopidiwham-ba raba laba dingdong!

Jag mår väl lite bättre nu efter att ha knaprat Ipren och sitter i tron om att det ska finnas en avi hemma i brevlådan som säger att jag kan hämta min Orbitrek Elite. Då kommer säkert mitt humör komma tillbaka!

På lunchen var jag på ica och handlade lösgodis för 19 kr. Jag har lite ångest över det men men. Det gjorde mig glad för stunden. Det finns en del kvar men det har börjat svida i tänderna typ och jag är helt uppsvälld och mätt så jag ska inte äta resten.

Nu sitter jag och lyssnar på Kid Rocks "All summer long" som Patrik tipsade mig om.

Har sagt ifrån 5 gånger nu att A inte får sitta hos mig i repan. Hennes padre måste lära sig att jag inte är barnvakt! Bara snäll lite då och då. Idag är inte en sån dag. Jag skulle typ mörda ungen om jag var tvungen att ta hand om henne.. Så det är bäst för alla att jag sitter själv!

Uttryck

Publicerad 2008-07-14 11:41:17 i Tänkvärt

Vissa uttryck gillar jag mer än andra. Ett exempel är:

"Det man inte har i huvudet får man ha i benen".

Det sa just Hasse när han gått på lunch men var tvungen att komma tillbaka för att han tagit fel glasögon.
Min mormor kan också använda sig av det ibland.

Vill inte ritkigt.

Publicerad 2008-07-14 09:36:19 i I mitt huvud just nu.

Vet inte vad det är med mig idag men jag känner mig helt bläig.
Har ingen lust att göra nåt, imorse när klockan ringde ville jag bara somna om och sova bort hela dagen.
Jag skulle gärna sova fram till den 25:e.
Förhoppningsvis så kommer min Orbitrek idag, men om den inte gör det så ska jag gå och lägga mig så fort jag ätit middag.
Det är jobbigt att Patrik och jag ses så sällan. I Usa hade jag inga sånna problem.  Där var mina problem mer att jag saknade mina kompisar. Men nu saknar jag Patrik. Och vi ses ju bara lite då och då. Jag vill ju att vi ska bo tillsammans igen. Men det går ju inte. För våra liv är byggda i olika städer.
Har ingen lust att jobba idag heller. Det är så lugnt.. Det har inte ringt en enda gång. Jag är den enda som har ringt. Två samtal. Ett till resebyrån och ett till killen som skulle ha resan.
Jag hade ínte behövt jobba idag. Inte behövt börja förens nu iaf. Jag längtar till min födelsedag.
Inte bara för att jag kommer få presenter, nej mest för att jag vill ha mina 4 heldagar med Patrik. Den här gången har jag tagit ledigt för att kunna umgås. Senast var det för mycket trötthet från min sida. Den här gången ska jag försöka vara pigg.
Helgen var väl bra. Fredagen började med att jag och Helis vinade och snackade massa skit. Det var kul. Men sen bestämde jag mig för att jag skulle ut och möta grabbarna. Det var inte bra eftersom att vi tog en taxi som jag inte hade pengar till egentligen.
Lördagen var jättekul! Träffade Linda och Sara för ett glas vin (fast jag drack vatten) och snackade massa USA-minnen och nutidsprat. Väldigt kul faktiskt även om det var en ganska snabb visit.
Söndagen sov jag bort som vanligt. Sofia och Marcus var över en stund för att Sofia hade låst sig ute och behövde låna smink och kläder.
Och nu sitter jag här alltså på jobbet, utan arbetslust och utan lust till nånting alls känns det som.
Egentligen har jag lust att åka på semester, men dum och fattig som jag är så har jag tackat nej till semester hela sommaren.
Det är något jag ångrar men inser att jag gjort rätt. Hur kul är det att semestra utan några pengar?

14 juli

Publicerad 2008-07-14 08:27:42 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Vill sova mer, helst hela dagen.

Vilken färg jag har på nagellacket: Plommonlila.

Väder ute: Växlande molnighet.

Känner mig: Bedrövad.

Igår lärde jag mig: Att tillaga Quinoa.

Aladdin

Publicerad 2008-07-11 10:50:58 i Tänkvärt

Inte nog med beröm...!
Nyss kom han in med en chokladask som tack för hjälpen också :)

Komplimanger

Publicerad 2008-07-11 10:23:09 i I mitt huvud just nu.

Komplimanger kan komma i många olika former och från håll man minst anar det.
Nyss fick jag en för mitt arbete på en norsk presentation som jag översatt till svenska åt en kille på jobbet.
Han kom ut och sa att den var jävligt bra gjord och att det bara varit tre ord som jag översatt fel / lämnat på norska och att han var mäkta imponerad!
Sen kom den: Du är en fin tjej du!
Haha låter kanske patetiskt att bli så glad över, men det var undermeningen. Inte på blattesvenska där man säger att katter är gussar och fina.. haha det där blev fel men jag låter det stå kvar :o)
Iaf. så var det mer som att "du är fin i själen som hjälper mig med detta". Och jag tyckte ju bara att det var kul liksom.
Jaa det är alltid kul att få uppskattning från oväntat håll :)

Holland.

Publicerad 2008-07-11 09:49:08 i Tänkvärt

Jag har funderat sen igår. Balsam på mitt jobb berättade att hennes syster som bor i Holland inte kan resa när hennes man och barn är iväg på annat håll.
Mannen och barnen ska åka på semester till mannens föräldrar eller liknande och då tyckte Balsam att hennes syster kunde komma och hälsa på i Sverige!
Men konstigt nog så kan hon inte det. För när barnen ska ut och resa så måste dom ha med sig mammans pass. För i mammans pass så är liksom ett av barnens pass.
Så om barnet ska resa så måste ju det såklart ha pass.. och i vanliga fall så reser väl mamman med barnet, men nu ska dom ju inte resa tillsammans och då MÅSTE mamman stanna hemma eftersom att barnet har passet..

Är det nån som vet hur det här funkar? Jag är hemskt nyfiken!

Hej hej morgon!

Publicerad 2008-07-11 08:26:29 i I mitt huvud just nu.

Idag vaknade jag och drömde återigen att väckarklockan/ mobilen var två klocktorn som skulle bankas ner. Märkligt och oförklarbart.
Gick iaf upp och tyckte att jag var duktig, klockan var bara 5 över och jag brukar gå upp mellan 10 och kvart över. Så jag låg med andra ord fem min före i tidsschemat.
Gick in i duschen och eftersom att det är fredag så rakade jag benen och när jag sen kom ut ur duschen så var jag helt plötsligt 3 min efter tidsschemat. Jag hade duschat för länge. Längre än vanligt med tanke på att jag låg fem min före..
Iaf så klädde jag på mig och åt frukost och allt som man ska.. och sen precis när jag skulle gå så speglade jag mig i helfigursspegeln i hallen och såg att sådär kunde jag inte gå klädd!
Det blev till att rusa upp på rummet och byta kläder! När jag gick var jag ungefär två minuter sen och fick halvspringa till tunnelbanan.
Idag verkar det som att hela världen inte är emot mig längre, för tunnelbanan kom som den skulle och jag fick åka med hela vägen och sen så kom pendeltåget och alla mina tågkompisar. Och nu sitter jag på jobbet och längtar till klockan 17. Nej!! Hahaha jag slutar ju 16!!! Yeah!
Ikväll ska jag, Helis och flaskan som sagt ses. Det kommer bli kul. Jag har ju saknat min gamla kompis som Jack Johnson skulle ha sagt (I miss my old friend).
Hoppas att den här dagen går snabbt. Jag vill att det ska vara lördag och sol, för om det är sol i morgon så ska jag ligga på tomten / åka och bada och soooola! Jag behöver lite färg. Känner mig glåmig om benen. Dessutom så vill, vill vill jag att min Orbitrek Elite ska komma redan idag så att jag kan ägna hela lördagen åt att bygga ihop den för att sedan kunna dra igång mitt nya liv där jag ska bli smalare och starkare!!!
Jag ser innanför mitt huvud hur slutresultatet kommer att bli. Jag kommer ha långa smala ben, fina fasta armar och mindre bröst! (fast man får tyvärr inte längre ben av Orbitreken).

11 juli

Publicerad 2008-07-11 08:17:07 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Bäst att gå upp på en gång. (Jag drömde att väckarklockan var två klocktorn igen).

Vilken färg jag har på nagellacket: Rött.

Väder ute: Sommar!

Känner mig: Pigg faktiskt.

Igår lärde jag mig: Att ordna och trixa med kontakterna i Outlook.

Tågkompis

Publicerad 2008-07-10 16:43:20 i Tänkvärt

Eftersom att jag missade tåget imorse så måste mina tågkompisar undrat var jag var.. eller hur?
En kille sitter redan på tunnelbanan när jag går på i Bandhagen och sen så tar vi alltid samma tåg till Sumpan där båda går av.
En tjej har alltid för kort klänning / kjol på sig och ser ut som ett barn i ansiktet. Hon går på i centralen och av i Sumpan.
En man med vitt hår och glasögon ser alltid så glad ut jämt.

Märkte dom att jag var borta tro?

Ja men det är Annbritts fel.

Publicerad 2008-07-10 15:57:17 i Tänkvärt

Framöver kommer jag nog att uppdatera oftare (förhoppningsvis) för AB har inte så mycket att görapå jobbet hon heller.. så jag har lovat att underhålla henne genom att vara aktiv på bloggen... så jag kommer ju att få prestationsångest om jag inte uppdaterar tillräckligt ofta. Om AB får mig känd ska hon få ett eget tack i min bok.

En bok som jag gärna hade skrivit är "Väninnorna och Kung Carl". Det är nog den bästa boken jag någonsin läst och jag skulle ha kunnat skriva den! Den är så i min stil och så himla bra!!! Skriven av Kicki Norman och hela boken har en lättsamt ironisk röd tråd som jag bara älskar!!
Läs den om du inet har gjort det, det är ofta jag gillar böcker, men det är inte ofta jag rekomenderar böcker..!
Tänk på det. 

Inför sommaren.

Publicerad 2008-07-10 15:48:43 i I mitt huvud just nu.

Idag hade jag och Robban the talk. Vad jag ska göra i sommar.. och vi kom fram till att jag skulle ordna upp och uppdatera så mycket som möjligt så att det blir lättare för honom på alla vis.
Det tog mig två timmar att fixa det första.. och det hade han räknat med att det skulle ta dagar.. så jag har börjat medan han redan är kvar. Illa illa.
Fast det kommer ju givetvis att dyka upp mer under dagarna, jag kan ju alltid hjälpa andra än honom.. men ändå.

Jag har även haft en häftig mail-diskussion med tre andra på engelska idag. Det är tydligen satans svårt att få en Blackberry (crackberry som dr. Charles Pickar kallade dom) att bli aktiverad.
Jag började med denna process i tisdags och har tills idag bara blivit runtskickad med olika information från olika ställen. Idag satte jag ner foten och röt till i ett massmail och nu händer det grejer ska ni veta!
Förhoppningsvis så kommer den igång senast imorgon! Weeiihaa.. visserligen är den inte min, men jag har löst det :o)

Idag fick jag 852 kr för Tallbarr av Mags :) hihi.. äntligen fick vi vår deposition för lägenheten!!!

Lars Winnerbäck och jag

Publicerad 2008-07-10 15:43:43 i I mitt huvud just nu.

Jag har aldrig riktigt varit ett fan av Larsa förns jag kom till the Us and A. Jag hade då precis börjat lyssna på honom och där fanns det ju en del svenska dårar som lyssnade väldigt mycket på honom...
Och ju mer jag lyssnar, nu även på hans äldre skivor, desto mer gillar jag honom.
Det är så smakfulla texter och dom fastnar på huvet hela tiden. SÅ jag går runt och kan inte låta bli att lyssna på honom.. jag vet inte. Håkan är ju min idol och allt sånt, men han har inte samma dragingskraft.. fast det kan ju ha att göra med att jag har lyssnat på honom sen 1999 och dragningskraften trappas ner.. jag vet inte.
Men iaf. så tycker jag om Lars. Han har fin röst, fina texter och fin musik.
Men inte i stil med Håkan såklart. Men ändå liksom. Jag skulle vilja se honom live.

Lite att ta igen.

Publicerad 2008-07-10 11:07:55 i I mitt huvud just nu.

Jag veeet, men jag har inte haft skrivlust på hela veckan.
Jag har gått runt som en surboll sen i tisdags. I tisdags åkte nämnligen Patrik hem till Skåneland igen och lämnade mig till mitt öde i ett lamslaget Stockholm.
Fredags var väldigt kul! Först var vi allihopa och åt på Herrmans. Herrmans är tydligen en helvegitarisk restaurang som inte har några rättigheter att sälja starkare alkohol än 3,5 öl.
Men man ska inte klaga, för jag och Patrik hade ju med oss päronsaft på tunnelbanan (dvs. vin i en Ramlösaflaska), varsin bailys och en flaska Jäger till Patrik. Annbritt fick en flaska Seglarsnaps i present av Putte.
Flaskorna var visserligen bara 2-3 cl men hellre det än inget alls!
Det var verkligen jättekul att träffa alla flickorna samtidigt igen! Vi babblar alltid så mycket. Känns som att man är 18 igen typ. Inte för att jag babblar mindre nu, men att ha den där känslan igen. TYp att man snart ska ta studenten. Fast att vi gjorde det för ca tre år sedan.
Efter maten (där jag satt och dreglade efter en biff till alla grönsaker) så drog vi vidare till Spoon (gamla Söderhof) och där väntade konstigt nog Anton som inte ens hade svarat på om han ville komma på reunionen eller ej. Så han var iaf där och vi alla var samlade igen! Plus Patrik såklart :)
Vi drack lite vin och Annbritt, Karro, Jenny och Johanna försökte sig på Hotshots. Eller alla utom AB kunde ju svepa sina, men hon liksom behövde en halvtimme på sig för att få i sig den. Hon skyllde på grädden men det hade jag svårt att tro på.
Efter att vi fyllt våra magar och hjärnor med alkohol så var det dansnerver som började spritta runt i alla våras kroppar!
Så vi hade redan bestämt att vi skulle till Riddarkällaren där jag aldrig hade varit innan. Dom skulle ha 90'talstema och det var skiiitkul! Dit kommer jag att gå fler gånger men då med platta skor eftersom att man står i grus och dansar.
Efter några timmar lämnade jag och Patrik klubben för att åka på efterfest hos Benny. Den var lam och jag har i efterhand fått veta att Svan sa en del opassande saker.
Efter det gick vi hem. Var hemma runt halv 3-3 och jag var trött som en kastrull och det var väl inte så konstigt med tanke på att vi varit uppe sen klockan 6 och jobbat hela dagen.
Lördagen var mysipys och vi var i Farsta och handlade  presenter till Adam. Det resulterade i två t-shirts och en snurrloppa typ och ett domarset. Han fick sedan även ett presentkort på Tom Tits som vi alla tre ska gå på nästa gång Patrik kommer. Jag ska antagligen ta ledigt på fredagen efter min födelsedag så att vi kan åka dit!
På kvällen var vi hemma och kollade på film och sånt.
Söndagen var också parigt fin och efter ett tag så kom några flickor över på både det ena och andra. Jag bakade rabarberpaj och om man bakar så kommer gäran gamarna. Jag, Patrik, AB, Helis och Lillis spelade Jepordy och fikade och sen stannade dom på middag och jag hade verkligen jättekul!
Det är bra att umgås, man mår bra om man får skratta.
Måndagen kom familjen hem och Adam firades med buller och bång! Tårtan var en Pires-Carlsson tårta och alla var nöjda och glada. Hela familjen + Ia spelade även GuitarHero och det var verkligen en utmaning! Men väldigt kul! Patrik som sög i början gick om alla och var bäst i slutet.
På tisdagen åkte Patrik som sagt hem och sen dess har jag gått runt i en grå dimma.
Jag beställde äntligen min Orbitrek Elite igår så förhoppningsvis kommer den nästa vecka!
Då ska jag träna 20 min varje dag och se om den är så bra som alla påstår! Något som är bra är Lensway. Jag beställde linser i tisdags kväll klockan 22.30 och på onsdagen när jag kom hem hade dom redan kommit! Jag fattar inte hur dom kan vara så snabba! Hel coolt ju! Jag ska skicka positiv feedback till dom. Det har jag gjort förr, jag är alltid nöjd.
Nu ska jag snart gå på lunch, eller om en timme... men jag är groteskt hungrig så jag kanske går lite tidigare och tar en lite längre lunch. Vi får se, vi får se.
Snart fyller jag ju år. Då vill jag ha massor av fina presenter. Mamma och dom ska antagligen till landet då så att jag kan få ha huset för mig själv under helgen. Vet inte riktigt än hur jag vill fira men det brukar ju bli med middag och utgång.
Alla som kommer måste iaf. ha med sig en present!

10 juli

Publicerad 2008-07-10 09:45:16 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Oj oj, bråttom bråttom.

Vilken färg jag har på nagellacket: Rött! Men mer åt det  clownröda än sexigt röda hållet, lånat av mama. Väldigt fint faktiskt. Det känns lite barnsligt sådär. Passar om man känner sig vuxen i klädseln.

Väder ute: Sommar.

Känner mig: Trött på att SL inte informerar eller sätter in extra tåg.

Igår lärde jag mig:
 Att man tydligen får trycka bort människor utan att säga "please hold" först i Frankrike.

9 juli

Publicerad 2008-07-09 08:24:10 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Hoppsan.

Vilken färg jag har på nagellacket: Inget alls. Mina naglar måste få vila, dom är typ gula.

Väder ute: Sommar.

Känner mig:
Arg

Igår lärde jag mig:
 mer norska

8 juli

Publicerad 2008-07-08 16:44:21 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: VILL INTE att Patrik ska åka hem!!!

Vilken färg jag har på nagellacket: Inget alls. Mina naglar måste få vila, dom är typ gula.

Väder ute: Regn :(

Känner mig:
Vääääääldigt trött.

Igår lärde jag mig:
 GuitarHero!!

7 juli

Publicerad 2008-07-07 08:37:05 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Oj, redan kvart över...

Vilken färg jag har på nagellacket: Inget alls. Mina naglar måste få vila, dom är typ gula.

Väder ute: Regn :(

Känner mig:
Lite upp-och-ner.

Igår lärde jag mig:
 Att baka rabarberpaj.

Fredag!

Publicerad 2008-07-04 15:28:59 i I mitt huvud just nu.

Ikväll är det utgång med flickorna! Helle och Sofia ska visserligen inte ut med oss.. men jag har olika sorters flickor som ni kanske vet.
Ikväll är det EUIT-reunion som gäller! Patrik ska givetvis också följa med :)
Jag har lite klädångest och vet inte vad jag ska ha. det blir inte bättre av att Johanan och Jenny tura som att fråga mig heller.
Snart slutar jag. Patrik ska komma hit och kolla hur det ser ut så åker vi hem tillsammans sen.
Det är dödligt varmt i Stockholm idag. Jag satt ute på lunchen och njöt men svettades som bara den!

Bläää jag har inget skrivmood.

4 juli

Publicerad 2008-07-04 08:50:37 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Vill ligga kvar.

Vilken färg jag har på nagellacket: Vackert ljuslila.

Väder ute: Sol, varmt, HÄRLIGT!

Känner mig:
Fredagsaktig och älskad.

Igår lärde jag mig:
 Att boka flyg och hotell åt kunder som vi betalar med ett projektnummer.

3 juli

Publicerad 2008-07-03 14:27:01 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Vad fin han är när han sover.

Vilken färg jag har på nagellacket: Vackert ljuslila som är nymålat.

Väder ute: Sol, varmt, HÄRLIGT!

Känner mig:
Sprallig.

Igår lärde jag mig:
 Att "kundmöte" lika gärna kan betyda "spelar golf".

Överaskad.

Publicerad 2008-07-02 08:41:31 i I mitt huvud just nu.

Jaaa ni. Som ni läste igår så älskar jag juli.
Jag har nu fått ytterligare en anledning att fortsätta älska juli för all framtid!
Igår när jag gick ut från jobbet så väntade jag på att Patrik skulle ringa eftersom att mina pengar på mobilen är slut och jag bara kan skicka sms. Fick ett samtal och började gå mot pendeltåget.
Vi pratar på som vanligt och plötsligt säger han, "vänd dig om".
Då tänker jag "oj jag kanske tappade något" (fast hur skulle han kunna veta det?) så jag vänder mig om.. och på långt avstånd ser jag Patrik stå och vinka åt mig!
Jag höll på att svimma på riktigt och det svartnade framför ögonen och slog lock för öronen.
Jag hade ju absolut ingen aning om att han skulle komma eftersom att han har hållit det hemligt för mig så jag blev verkligen chockad. PÅ riktigt chockad. Jag trodde att jag var död eller drömde och var tvungen att få det bekräftat att han verkligen var här så jag försökte ringa helle och annbritt och ingen svarade.
Tillslut ringde jag hem till Helis och pratade med hennes mamma som bekräftade att jag var vaken.
Så jag och Patrik åkte hem till mig och jag skakade typ hela vägen hem för att det var så overkligt.
Men nu sitter jag här och vill ju verkligen INTE jobba när jag vet att han sitter hemma hos mig / går på stan what ever men är i min stad! Hos mig och hälsar på!
Det var verkligen den BÄSTA överaskningen jag någonsin fått!

2 juli

Publicerad 2008-07-02 08:31:20 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Det är på riktigt.

Vilken färg jag har på nagellacket: Vackert ljuslila som är avskavt längst upp. 

Väder ute: SOL, moln och lite regn då och då.

Känner mig:
Som i en dröm.

Igår lärde jag mig:
 Att Patrik är en sneeeeeky bastard!!! /(älsk!!)

Juli 2007

Publicerad 2008-07-01 13:33:06 i I mitt huvud just nu.

Sunday, July 1, 2007 at 4:50pm

Petra skrev:

Känner ni inte hur det pirrar i hela kroppen?
Hur underbart det är att åka hem på kvällarna för att det är ljust ute vilken tid man än åker.
Fåglarna kvittrar och luften är så där härligt ljummen.
Inte för varm och inte för kall, alldeles perfekt.
Sommaren börjar idag.
Juli.
Jag älskar början av sommaren, för då vet man att man har iallafall två månader av lycka, för vem är inte lycklig på sommaren?
Jag är ju en sån människa som verkligen styrs av solenergi, så man kan ju lugnt påstå att jag mår som bäst nu.
Det finns egentligen ingenting som kan förstöra ens lycka i juli.
Man märker det redan på morgonen, imorse, det var som en helt annan stad jag gick igenom när jag åkte hem från jobbet efter att ha jobbat i natt.
Alla strålade, för att alla kände det i kroppen.
Man kan inte motstå att le mot luften när den är juli-varm.
Sommaren börjar nu.
Ta för er.
Le.

Juli ni vet.

Publicerad 2008-07-01 08:33:50 i I mitt huvud just nu.

Juli är som ni kanske vet min favoritmånad på hela året. Inte bara för att jag fyller år då, och det är inte bara därför jag vill att min dotter (seeenare) ska heta Julia, nej jag älskar juli just för att jag alltid blir så glad då.
Solen skiner nästan varje dag (hittills 100 % av dagarna) man kan åka och kvällsbada och alla tunga beslut man måste fatta för sin framtid brukar vara avklarade i juli. Jag tänker på gymnasiet, resan till Usa och jobb.
Juli är en månad då man kan slappna av utan att ha semester. Jag både ser fram emot och fasar för vad som kommer att hända den 23:e i år. För så många år jag kan minnas tillbaka i tiden (dvs ca 4 år) så har något utöver det vanliga hänt den 23:e juli. 2004 åkte vi till Bulgarien / Sunny Beach den 23:e juli, 2005 kom vi hem från Cypern / Ayia Napa den 23:e juli. 2006 hände det sig så att jag och flickorna lämnade London för Rhodos den 23:e juli och 2007 krockade vi med min bil den 23:e juli. Så om man summerar ihop den 23:e juli till någonting som dom har gemensamt så skulle jag nog dra slutsatsen: resa. Allt som jag just har nämnt har haft med någon resa att göra! Så kanske är det så att jag ska ut och resa den 23:e juli? Fast det känns inte så troligt, det är ju en onsdag mitt i veckan. Och jag som jobbar.. ja kanske är det någon som reser hit istället (hint hint ;o) ) så att jag kan hålla traditionen vid liv. Eller så får jag och Helis och AB helt enkelt ta en resa till tex. Thai Boat och låtsas som att vi är i Thailand. Synd bara att det inte har hunnit bli den 25:e.
Ja vi får låta tiden bestämma.
Annars så tycker jag också om att alla människor som är kvar i Stockholm kryper ur sitt skal. I juli ser man hur alla männsikor bara blommar och ler.
Jag brukar kalla maj för "Stockholm motionerar" eftersom att alla rulltrappor av någon underlig anledning brukar vara trasiga i maj. DÅ måste alla liksom gå upp för trapporna / rulltrapporna och det gör ofta folk lite griniga. Så sitter det  kvar i juni men i juli när allting funkar som det ska så bara ler stockholmarna och turisterna.
Fast idag kan jag tänka mig att folk som bor på landsbygden som AB eller Jenny (visserligen inte alltid Jenny men dom renoverar spåren mellan Gulmarsplan och Farsta strand så just nu måste hon åka buss) inte ler idag.
Idag drog nämnligen buss-strejken igång i Stockholms stad. Alla bussar står stilla heter det.
Busschaffisarna (som jag tycker är lite nördiga som klagar på att dom får ont i nacken av att köra långsamt över gupp där vägarbetare jobbar!! skämmes!) tycker att dom ska ha mer lön, och det kan jag gå med på, men ska inte tunnelbanechaffisarna också ha det då? Om dom skulle börja strejka samtdigt som busschaffisarna så skulle Stockholm stå stilla för några dagar. Inte bara med tanke på att alla skulle ta bilen och det skulle medföra köer, nej utan också att inget egentligen funkar utan vår älskade kollektivtrafik. Så ge killarna och tjejerna lite mera klirr i kassan. SL-korten är ju svindyra så lite lönetänk måste det finnas med i höjningen.
I allfalla så är det juli idag
Och jag älskar juli. Något annat som jag älskar är min familj, mina kompisar och min kille.

1 juli

Publicerad 2008-07-01 08:11:53 i

Det första jag tänkte när jag vaknade: Illa, jag mår illa, och hot! hot!

Vilken färg jag har på nagellacket: Vackert ljuslila (har min lila klänning idag) 

Väder ute: SOL och otroligt varmt (jag hade ingen tröja ens)

Känner mig:
Lila.

Igår lärde jag mig:
 Att det finns människor som är små, och som ingen tänker på.

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela