Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Dumma dumma älskade P.

Publicerad 2008-07-18 08:32:23 i I mitt huvud just nu.

Jag har fått ett mail. Ett mail med subject: "OBS!!!! Får ej läsas innan klockan 10!!! Lova."
Men åååååh! Det gör ju att jag på en gång vill öppna det och läsa. Tänk om det står nåt jätteviktigt som jag vill veta på en gång?! Som att "Du har fått tågbiljetter till Malmö idag klockan 17". Då måste jag ju springa hem på lunchen och packa en väska. Eller "Idag klockan 16 levereras Orbitrek hem till dig" eller vad som helst!
Dumma dumma Patrik! Man kan inte göra så! Men det jag ´fasar för är att det kommer stå: "Haha lurad".

Idag är det fredag och jag har stora planer för kvällen. Jag ska kolla på en film och sedan städa eller i omvänd ordning. Det är så himla äckligt hemma just nu och mamma kommer hem imorgon och jag tänkte att jag skulle vara en bra dotter och städa lagom tills dess. Iallafall trappan och övervåningen. Undervåningen blir lite överklass. (hahaha jag menade såklart överkurs men det var så kul så det får stå kvar).

På lördag ska jag, Helis och AB bada! Och på tal om AB. Vi ska luncha idag även fast att jag har med mig matlåda som måste ätas varm. Jag får micra den superhet här på jobbet så kanske den är ljummen iaf när vi ses :)

Tänk att det är fredag igen! Den här veckan har visserligen gått väldigt långsamt men nu är det bara 1,5 timme kvar tills jag får läsa mailet och lunch klockan 12-13 med AB och sen klockan 14.oo ska jag kolla kolli-numret och se om dom kan tala om var Orbi är och sen är ju klockan nästan 16 och då slutar jag!

Igår sms'ade jag lite med Emmis. Det tyckte jag var kul. Sen skrattade hon åt att jag var 16 när jag trodde att obehaglig var behaglig och så, då tyckte jag att hon var dum :)
Eller så var det jag som var dum när jag var 16... vi låter det vara osagt.

Kommentarer

Postat av: Emmis

Publicerad 2008-07-18 09:45:28

Komma här och säga att jag är dum....

Jaja, det är la okej ändå. Vad spännande med mejlet.

Du måste skriva om det sen.

Postat av: alexander svarar:

Publicerad 2008-07-18 10:23:31

som sagt ;) girls just wanna have fun

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela