Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Hmm.. what to do..?

Publicerad 2008-05-30 16:03:14 i I mitt huvud just nu.

Jag måste ju ta tag i att ta bort den döda AnnGunnar.
Vad hände? vad gick fel? Jens levde ju hur länge som helst... och AG överlever inte ens en vecka hos mig.
Jag kan inte låta bli att tänka på den där hemska /bra historien om döden. Änglarna som tar kon från de fattiga och som murar igen ett hål hos dom rika.. vet ni vilken jag menar? Att dom tog kon istället för frun.. jaa jag ska försöka hitta den.

Iaf så åker mamma och Adam till Jonna idag och jag är hemskt avundsjuk! Tänk att få koppla av i Barcelona i en lång-weekend med min storesyrra! Hade inte varit helt fel det inte.

Ikväll ska jag ut och öla (fast det blir nog mest vatten för min del) med Kim och några andra från donken. Men jag ska nog även försöka hinna med att träffa Noah som kom hem igår! Jag antar att det går att hinna med båda två, och jag får MAX göra av med 50kr. Egentligen vill jag inte spräcka nollan, men det kanske man måste.

Det där hemskt läskiga som jag gjorde nyss visade sig som jag ville se det. Så nu kan jag vara lugn och fin som en filbunke. Man blir ganska rädd när man drömmer märkliga drömmar. Men som tur var så var det ingen sanndröm!

Försöker få tag på Brittis för att dels berätta att AG är död (antagligen) och dels prata midsommar. Om hon ska med... jag ska tjata tills hon säger ja och sen ska jag försöka få henne att boka biljetterna så att jag kan låna lite pengar tills midsommar då jag får tillbaka skatten... smart va?

Mags har kommit hem nu och det var som ro för själen att hon hade skrivit till mig på facebook, jag blev helt lugn av att veta att hon kommit hem ordentligt.

Om mindre än en vecka åker jag till Patrik och Malmö, jag har inte riktigt bestämt om jag ska ta med packningen till jobbet och åka direkt till arlanda eller om jag ska hem imellan. Jag vet att jag kommer att bhöva ha två matlådor iaf. En till lunch och en till middag. För det är så fruktansvärt dyrt på Arlanda och jag har det som ni kankse har förstått väääldigt kärvt just nu.

Nej nu ska jag ta och ha begravning.. fast först vill jag få tag på Annbritt... hmm a vi får se.

Tragiskt.

Publicerad 2008-05-30 14:36:16 i Tänkvärt

Jag tror att AG har dött. Haon rör sig inte och åt inget igår.
Men han ligger inte upp och ner och flyter. Haon ligger rättvänd på botten... ungefär som när Jenny dog.
Jag vågar inte... håller på med en annan hemskt läskig sak samtidigt nämnligen...
Om ca 7 minuter.

Idag är jag ledig för att jag är fullärd.


Aahhh jag skakar av nervositet.

Skönt.

Publicerad 2008-05-27 20:06:23 i I mitt huvud just nu.

Har nyss vinkat av min mormor och hennes gubbe Bertil efter att dom har varit och hälsat på och lagat middag och tvättat åt mig : )
Idag var en bra dag men även en mycket lång dag. Jag är helt slut i huvudet idag igen men ska gå och lägga mig tidigt ikväll med så att jag får in rutinen.
Jag har lärt mig förvånansvärt mycket på mina åtta timmar som jag spenderade på Alcatel-Lucent idag. Idag var en sån dag som jag (och Amelie som lär upp mig och som jag ska ta över) var med Vd'n och inte satt i receptionen. Vi fick en del uppdrag och jag lyssnade mest på hur Amelie löste eventuella problem för att i framtiden kunna lösa dom själv.
Jag har även försökt snappa upp så många namn som möjligt för att kunna komma in i allt lättare. Vissa har jag redan fått kläm på men dom flesta vet jag inte hur lång tid det kommer ta.
Det är ju inte direkt som att vi kommer sitta och leka ordlekar... Men men.

Egentligen skulle jag vilja gå och lägga mig klockan 10 idag med men det är en film på trean som jag har tänkt att jag ska se, och den slutar klockan 23. Så lite senare i säng blir det... men jag ska vara färdigborstad och allt.
Eller jag ska borsta tänderna i någon av pauserna för jag är hemskt sugen på popcorn.

Pendeltåg är inte så förfärligt jobbigt som jag först anat, fast det kan ju bero på att jag inte har haft vidare bråttom någonstans än.

Nej nu fick jag ny inspiration att kolla bostadsläget!

Nystartad.

Publicerad 2008-05-26 19:50:57 i I mitt huvud just nu.

Idag har jag jobbat!
Visserligen på Mayday's kontor och som lärling, men ändå!
Min så kallade telefonskräck gäller tydligen bara i USA för att svara i telefon och koppla och hitan och ditan var inte alls läskigt! Det gick faktiskt alldeles utmärkt :)
Jag har mest suttit och övervakat eller lärt av att se någon annan göra det idag, men mellan 12-13 satt jag helt själv i receptionen och svarade och tog meddelanden. Det var faktiskt riktigt kul.
Fast nu är jag slut i huvudet och sitter och väntar på att klockan ska bli nio så att jag kan lägga mig i sängen och kolla på den där serien "Sthlm" som går på svt.
Den är bra eftersom att den är så sorglig på något vis. Människor är så ensamma liksom. Jag börjar känna mig mindre ensam nu, men det kan bero på att lördagen var öppet hus och igår var Annbritt här nästan hela dagen och dessutom har jag Ann-Gunnar nu :) Min nya firre :) så lite mindre ensam är jag ju :) Imorgon kommer min mormor och hennes gubbe hem för att tvätta och betala räkningar så imorgon får jag middagssällskap!
Och imorgon ska jag till Alcatel och vara lärling där så jag börjar klockan 8. Jippi-jaj-jaj-jo!
Men det e kuul att få lära sig nya saker! Jag ser fram mycket till imorgon fast att jag inte förstår varför man måste börja jobba så tidigt...
Nej nu ska jag poppa popcorn och plocka ur diskmaskinen. Helt plötsligt blev man vuxen igen..
Ja men det är bra på sitt sätt.

Aj aj oj så fel man kan ha.

Publicerad 2008-05-25 10:34:54 i Tänkvärt

Igår hade jag över några av mina favorittjejer på schlagermiddag.
Sofia kom på den smarta idén att vi skulle föra protokoll på de olika artisterna. Man fick sätta poäng (0-5) på Låt, Kläder och Framträdande. Sen slog vi ihop alla våra poäng och fick fram en gemensam rangordning.
Tyvärr så tyckte inte östeuropa som oss så det blev lite annorlunda vinnare än vad vi tänkt oss..:

  1. Sverige
  2. Ukraina
  3. Kroatien
    Danmark
  4. Lettland
  5. Norge
  6. Frankrike
  7. England
  8. Bosnien/ Herzegovina
  9. Spanien
    Island
  10.  
  11. Grekland
    Ryssland
  12.  
  13. Finland
  14. Portuga
  15. Albanien
  16. Armenien
  17. Polen
  18. Israel
  19. Georgien
  20. Turkiet
  21. Rumänien
  22. Serbien
  23. Tyskland
  24. Azerbardjan (?)
Fast bäst av ALLA var Björn Gustafsson!

Laddad!!

Publicerad 2008-05-24 15:04:52 i I mitt huvud just nu.

Ikväll är det Schlager-Inflyttningsmiddag som gäller hos mig!
Annbritt är nog på väg och Fisen kommer med Freja om ett tag!
Vi ska rita schlagerlappar och fixa och dona med maten (jag) och sen kommer även Jenny och Johanna! Jag har gett upp hoppet om Veliga-Heliga Helis.
Jag ska bjuda på pasta-kyckling-pesto-fetaostsallad och jag ska öppna med en skagen-förrätt!
Snacka om fin bjudemat! Ska väl hinna med att handla något slags tilltugg även kallat efterrätt sen när jag möter Brittan eller Fisen vid tåget.
Idag mår jag bättre än igår. Mycket. Även fast att jag hade en down-period imorse.
Jag drömde att jag hade klamydia. Inte en rolig dröm och eftersom att jag drömt den en gång förut så känner jag bara att jag borde gå och testa mig. Bara för sakens skull liksom.
Har städat och duschat och nu är jag redo för att A eller F ska ringa och säga att dom är på väg!

Satt ute och solade en timme innan och det är sååå himla skönt väder. När jag åker till Malmö ska jag ha med mig bikini så att vi kan bada :)
Fast det betyder ju att jag borde tänka lite mer på vad jag äter nu fram över...

Jajja.. nu ska jag trixa med bostadskön, för nu har jag en inkomst inom en snar framtid... hehe vet inte om jag skrev det igår, men jag skrev på kontrakt på jobbet och jag hade satt ett löneanspråk på en summa och kommer att få 1500 kr mer varje månad än det jag skrev :)

Pengar kommer rulla in som dom ska! Jag ska spara massor nu när jag inte har någon hyra att tänka på!

Labil.

Publicerad 2008-05-23 21:28:12 i I mitt huvud just nu.

Jag vet inte riktigt vad labil betyder. Men om det betyder att man går runt med gråten i halsen för att man känner sig så ensam så fort mörkret börjar smyga sig på så är jag labil.
Jag skulle egentligen ha gått ut ikväll. Jag och Fisen, vinet var redan köpt och allt. Men ju mer klockan blev desto mer uppgiven kände jag mig.
Jag känner mig så fruktansvärt ensam så att det gör ont i mig. Imorgon kommer massor av vänner hit, men just nu när jag verkligen behöver nån här så är det ingen som orkar ta sig hit. Med ingen menar jag Helis.
Jag funderar typ halvt om halvt på att flytta hem till mamma ändå. Där har  jag i alla fall sällskap på kvällen och slipper känna mig så ensam. Där har jag även nära till mina vänner.
Nu är jag bara så lååångt bort från allt känns det som. Det kommer säkert att bli bättre men jag får liksom ingen bra balans i tillvaron.
Igårkväll var jag nära att kräkas för att jag var rädd att jag skulle försova mig idag eftersom att ingen bor här med mig och kan väcka mig eller åtminstone se till så att jag kommer upp.
Jag har nog blivit psykiskt sällskapssjuk. Jag tycker synd om mig själv hela tiden och jag grinar för minsta lilla.
Det var inte så när jag bodde hemma. Det var inte så när Patrik bodde här med mig. Det är så nu, när jag bor ensam i en tvåa norr om stan när alla andra bor söder om den.
Jag har kommit fram till att jag är patetisk. Men jag tycker att om man mår så som jag gör så ska ens vänner ställa upp för en. Jag skulle ha kommit på en gång om min kompis snyftande i telefonen bad om lite sällskap.
Men det är väl upp till var och en. Egentligen är det inte synd om mig. Det är bara jag som tycker synd om mig.
Jag tycker att allt borde va som vanligt, att ens kompisar kommer när man behöver dom... eller att ens kille bor i ens stad.
Nu ska jag se Kill Bill 2, jag och Patrik ska se den samtidigt, det är som att ha lite sällskap fast att man inte har det.

Det känns bättre nu!

Publicerad 2008-05-22 19:17:26 i I mitt huvud just nu.

Efter att ha sovit på det som kändes så jobbigt igår så vaknade jag med ny inspiration och livsglädje.
Att ha pratat igenom det som känns hårt med både Helis, Fisen, Annbritt och Patrik fick mig att se på det på ett annat sätt och därmed må bättre.
Om man sedan ska bre på med mer lycka så kan jag avslöja att jag även har bokat en liten tripp till Malmö över vår fina national-långhelg. Så nu är det bara bra saker att se fram emot!
På tisdag kommer min mormor på tvätt- och räkningsvisit och erbjöd sig att tvätta min tvätt med vilket jag mot alla odds faktiskt svarade ja på. Jag brukar inte gilla att andra ser min smutstvätt, men här måste man boka tid i tvättstugan.
Dessvärre tror jag inte att jag kommer hinna se henne eftersom att jag har börjat jobba då.
Fast om jag har tur så stannar hon tills jag har kommit hem, så jag ska skynda mig :) Jag har ju inte sett henne på nästan ett år.
Jag har suttit ute och läst klart min bok som jag inte kommit in i förns typ igår och jag har nog fått mig en liten solbränna tror jag. Riktigt varmt och skönt har det varit och vid halv fyra bestämde jag mig för att ta tag i min vardag och cykla och handla.
På väg till OBS (Coop Forum) blev jag typ attackerad av tre STORA chärfar. Jag blev såklart dödsförskräckt men som tur var så hann deras ägare stoppa dom innan dom hann bita mig.
Hon skämdes, det syntes, om jag hade blivit biten vet jag inte hur jag skulle ha reagerat. Men hon bad om ursäkt och jag sa att det var okej, men sen hade jag typ andningsproblem en stund eftersom att mitt hjärta bankade så hårt.
Vet inte om det var något slags tecken på att skrämma mig men som visade att det kommer gå bra hur rädd jag än blir..
Jag är lite sån. Tror på övernaturliga tecken och sånt.
Så handlade jag tillsut och vinglade hem med treee tunga påsar på cykeln. En på varje sida av styret och en på pakethållaren. Men hem kom jag.
Strax ska jag laga varma mackor till middag. Jag har ett helt sprojlans nytt toast-järn som jag fick av min gamla chef Åsa i julklapp men som har stått oanvänt sedan dess. Men nu så är det dags att inviga det!
Imorgon ska jag upp sååå tidigt, sååå tidigt men det är väl bara att vänja sig. Snart kommer jag att börja åtta, imorgon ska jag bara ta tåget klockan åtta.
Igårkväll hade jag, Helis och Fisen sms-krig typ. Det var mycket roligt och jag älskar mina fina kompisar.

Det är mycket bra på tv idag. Det jag väntar på just nu är "sanningens ögonblick" och sen ska jag kolla på semin med Perellan. Men nu ska jag ta tag i att fixa käk :)

Som ett eko eller hål kanske.

Publicerad 2008-05-21 13:16:47 i I mitt huvud just nu.

Idag, nej fel, just nu är jag helt tom och deppig.
Det är väldigt märkligt med tanke på att jag fick jobb idag. Jag var där på "meet the VD" och han erbjöd mig tjänsten. Så från och med snart ska jag börja jobba på Alcatel-Lucent som receptionist för företaget och personlig sekreterare åt självaste VD'n.
Det var lättare än jag trott att hitta dit och jag blev en kvart tidig. Men Amelie som sitter i receptionen nu som jag ska ta över var väldigt trevlig och pratglad så det gjorde inte så mycket.
Sen berättade herr Malm om hur det fungerar och vad jag kommer att göra. Jag kommer typ vara som Patrik var åt Cristin Patti i USA fast bara två dagar i veckan. Jag tror att jag kommer gilla det!
Aaa å så på tal om Patrik ja. Han åkte i morse. Klockan 9.oo gick bussen från Cityterminalen. Nu när jag vet att det inte var nåt bluff eller båg med bussen så kan jag åka den till honom.. jag trodde inte att det kunde vara så billigt nämnligen :)
Men nu sitter jag här, ensam i min nya lägenhet som luktar som min mormor (obs ej illa) och känner mig helt tom.
Jag vill ju inte vara ensam. Jag vill ju ha honom här. Kanske måste bjuda hit nån kompis.
Fast samtidigt är det så skönt att vara ensam, fast jag kan liksom vara ensam medans Patrik är här om ni förstår..
Så jaa.. what to do`? Ska jag dricka upp bubbelvinet som finns kvar? Det skulle kännas så dumt att slänga.
Fast å andra sidan så skulle vi ju dricka det tillsammans och skåla.

Jag ska nog se på nån film eller läsa lite bok.
Min syster ringde nyss och Oj vad jag saknar henne. Jag har inte riktigt tänkt på det, men det gör jag. Mamma och Adam ska åka och hälsa på henne nu i slutet av maj och jag vill förlja med men det kan jag ju inte. Speciellt inte nu när jag har nytt jobb å allt.

Jaa film får det bli.

Spökigt läskigt.

Publicerad 2008-05-20 22:41:07 i Allmänt

Idag har jag och Patrik haft vår sista heldag för den här gången.
Vi började med att ta oss till Kaknästornet för att njuta av utsikten och ta en fika. Det var fint men regnigt fast som tur var så låg caféet inomhus. Sen så åkte vi in till stan och väntade på att Sara skulle sluta jobba. Vi var inne en sväng på Lagerhause och hittade "Du & Jag" som är som en kompisbok fast för par. Så vi satte oss inne i Kulturhuset och började fylla i den. Innan det hade visserligen Sara ringt och sagt att hon skulle sluta för sent för att hinna träffas men jag och Patrik skulle på spökvandring i Gamla Stan klockan sex så vi kunde lika gärna stanna i stan i två timar istället för att åka hem.
Så vi satt och fnissade och fnittrade inne på avdelningen där man skulle vara tyst och tiden gick minst sagt snabbt för vi hade så himlans kul :o)
Så helt som det var så var klockan halv sex och vi begav oss till Gamla Stan för att gå på Spökvandring som jag fått i Graduationpresent av mamma och Perre och Adam.
Själva guiden var en kul typ som blandade in humor och historia i den läskiga vandringen. Han tog oss med på olika platser i Gamla Stan och berättade om vad som hänt och vad det finns för skrönor om husen och platserna.
När vi kom till Slottet så berättade han om "Vita Damen" (ni vet en helt vitklädd kvinna med svart hår) och jag bara fick för mig att det fladdrade till i ett av fönstrena uppe i slottet så jag fick typ panikångest eller jaa iaf. hjärtklappning och blev lite svimfördig och helt varm fast att det var svinkallt ute.
Patrik tittade konstigt på mig eftersom att jag vägrade säga varför jag betedde mig som jag gjorde. Efter en stund lugnade jag ner mig och mådde väl bra igen.
Turen höll på i ca två timmar och är veerkligen att rekomnendera! (http://www.liveit.se)
Den slutade i en restaurang som också beskrevs som hemsökt och även där blev jag skitskraj och blev lite vit i ansiktet så att jag var tvungen att gå på toa och kissa ur mig rädslan. Det funkade för sen fick jag åka hem utan att vara rädd.

Fick även ett samtal från jobbet jag sökt. Imorgon ska jag på intervju nummer 2. Träffa han mannen som jag ska jobba med om jag får jobbet. Han ska kolla om vår personkemi funkar innan han anställer mig. Det tycker jag är smart. Så jag hoppas på det bästa!
Imorgon åker även min älskade kille hem till Malmö (man får inte säga Skåne om man menar Malmö) då kommer det bli tomt och ensamt i lägenheten. Jag har vant mig vid att bo med honom här nu ju! Även om det bara har varit i tre dagar.. men jag trivs med att bo med honom ju...
Just nu sitter han och fyller i "Du & Jag" och jag ser att han plågas, ändå var det hans förslag att köpa boken... jag ÄLSKAR sånna fylla-i-böcker.

Nej nu ska jag ta hand om min man! Man vet aldrig när vi ses nästa gång ; )
Hihihi jooo snart! Wish me luck för imorgon!

Dagsutflykt.

Publicerad 2008-05-20 11:00:42 i I mitt huvud just nu.

Egentligen skulle jag och P åkt till Birka idag. Men det visade sig att bussen går så sällan så vi ska till kaknästornet istället. Det är kul att få turista lite i sin egen stad. Igår gick vi en låååång promenad genom halva stan. Från Cityterminalen till Medborgarplatsen.

Och i fredags när vi hade varit ute såg jag: och jag kunde inte låta bli att le och tänka på Emmis :O)

Nyinflyttad.

Publicerad 2008-05-18 19:30:54 i I mitt huvud just nu.

Nu sitter jag i "min" lägenhet.
Patrik och jag är sambos i tre dagar nu igen ungefär :)

Han kom i onsdags och sen dess har jag gått runt och känt mig som en prinsessa.
Jag håller på och installerar mig i lägenheten och just nu lagar jag mat.

Jag kan skriva lite mer sen, men P tvingade mig att blogga så nu har jag gjort det!

Ensam i Stockholm...

Publicerad 2008-05-14 00:02:32 i I mitt huvud just nu.

... näää. Jag har ju varit hemma hos Sofia och kollat på en av mina favoritfilmer: 13 going on 30.
Jag har verkligen det som Emmis kallar för "Hamptons-syndromet". Jag måste ha folk omkring mig hela tiden... undrar när det går över. Jag fasar nästan för att flytta nu ju. Här hemma har jag ju iaf. Mamma, Perre och Adam.

Jaa jag får helt enkelt nöja mig med tvn som sällskap sen om det behövs. : )


Jag har gjort en hemlig grej! Och jag har lyckats hålla den hemlig! Hihi.
Imorgon kan jag avslöja den. Men jag vet att Patrik läser här så nej nej. Jag är inte dum.

När kan man börja tänka att det är "slutet av veckan"? Är det imorgon eller på torsdag? Eller rent av fredag?
Imorgon ska jag lämna Adam i skolan på morgonen bara för att jag är en sån bra syster / dotter / plastdotter.
Sen ska jag fan i mig inte somna om! Jag ska ta mig till Highvalley och köpa tuschpennor!

Annars kommer jag bli arg på mig själv.
Oj oj, jag skulle lägga mig 12. Den är över nu.

Godnatt.

Springa omkring.

Publicerad 2008-05-13 15:01:10 i I mitt huvud just nu.

Idag är det ju inte sol nånstans!
Alla mina planer gick i krasch när jag vaknade och insåg att det var molnigt ute. Så jag somnade om.
Jag tänker inte säga hur länge, men alldeles på tok för länge i vissas ögon. Dock inte i mina eftersom att jag känner mig hemskt utvilad idag :)

Så idag har jag iaf. städat lite och håller på och tvättar just nu. Jag har nästan glömt bort hur jobbigt det är att inte ha nån torktumlare. Nu måste man liksom HÄNGA upp tvätten och vänta till NÄSTA dag för att kunna använda kläderna..!

På fredag var det egentligen tänkt att vi skulle ut och käka på restaurang och fira att Fisen har fyllt år, men det är inställt nu på grund av att D ska jobba och Fisen själv har bestämt sig för att åka till Östersund för att lämna en bil.
Så nu får man helt enkelt smida nya planer för fredagen.

Imorgon kommer Patrik, men han landar inte förens 22.40 så jag kommer gå runt hela dagen och vara som ett barn dagen innan julafton. Ska köra dit men jag är lite osäker på hur jag ska hitta bland parkeringarna. Men det ska nog gå alldeles utmärkt! På hemvägen kommer vi att ha en GPS.. haha jag vet hur det har gått med sån innan..!

I morse när Adam satt och kollade på tv var jag sådär halv-vaken som man kan vara ibland. Jag minns att jag sa nåt till honom men jag vet inte vad. Sen trodde jag att mamma sagt till mig att hämta Adam idag men det hade hon tydligen sagt till Perre. När min väckarklocka ringde kommer jag ihåg att jag sa rakt ut till den "Du pratar ju genom mig".
Märkligt.

Idag är jag sams med dom två som jag gjorde mig "osams" med igår. Jag vet vad det jag inte visste igår handlade om och jag och Helis har löst oss.

Det är jobbigt att jag inte orkar ta mig ut härifrån lägenheten om jag inte har någon att träffa. Jag drar mig för att göra saker ensam, som att gå till Högdalen och köpa tuschpennor. Jag har tänkt vänta på att min lillebror ska komma hem, men nu har det visat sig att han och mamma ska åka och göra pass.
Så jag kanske ska ta mig i kragen och gå dit själv, men det känns så långt.
Kanske kan ringa Helis och höra om hon vill ta en paus från sitt pluggande. Antagligen inte.

Tjink-Pörtie.

Publicerad 2008-05-12 21:30:51 i I mitt huvud just nu.

Jag är lite ur form. Först så skrek jag på Helis i telefon för att jag är hemskt trött på hennes negativa inställning till vissa saker. Sen sa jag nåt fel eller nåt till Patrik så då blev han också sur på mig tror jag.
Men jag jobbar på att försöka bli av med min negativa energi som jag utstrålar just för tillfället.
Till att börja med så ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll så att jag kan gå upp relativt tidigt imorgon. För imorgon ska jag tvätta och fixa och städa lite. Måste fixa iordning tills på onsdag : )

Jag kan knappt berga mig.. jag vill att det ska vara onsdag idag. Jag vet att det bara gått en vecka (och tre dagar) sen vi sågs men jag är så van vid att ha honom med mig överallt.
Det som känns jobbigt redan nu är att han kommer att åka hem sen... därför jobbar jag på att den kommande veckan ska bli alldeles superbra!
Egentligen ville jag kolla på "Sanningens ögonblick" nu men jag vet inte om det går att göra det på kanal 5's hemsida för den är överbelastad. Mycket märkligt vad många männiksor det måste vara som är inne där nu. Undrar om alla vill se samma som jag. Antagligen inte.

Mamma sitter och kollar på Cashmere Mafia (stavning?) och det är ganska underhållande.. dom är så sarkastiska hela tiden.

Jag luktar illa. Var väl nervössvettig innan men jag luktar inte svett, mer kiss och jag har inte kissat på mig.
Usch sånt ska man kanske hålla för sig själv... sina kroppsodörer menar jag.

Hoppas att det blir varmt igen imorgon, idag var det ju bara sol och svinkallt. Om det blir varmt i morgon ska jag ligga på tomten och sola och fixa en grej. Efter att jag har tvättat och städat.

Jag känner för att måla i min målarbok men jag har fortfarande inte tagit mig tid till att köpa tuschpennor. Kanske ännu en grej jag kan göra imorgon. Kanske ta en cykelpromenad till Högdalen eller en gåpromenad.

Jaa vi får se. Det är så avkopplande att måla i målarboken. Jag sa att det var min hobby idag när dom frågade mig om vad jag tycker om att göra på fritiden på anställningsintervjun.
Men det är ju så.
Måste även köpa benlotion. Mina ben är heeelt söndertorra.

Nej nu räcker det!!!

Måndag!

Publicerad 2008-05-12 17:05:31 i Allmänt

Idag är det den här måndagen som jag har fasat för med lycka i kroppen.
Jag är just hemkommen från en anställningsintervju som enligt mig gick exemplariskt.
Det verkar som att WII's torsdagslektioner ändå har gett mig något.
Intervjun tog lite mer än en timme och efter den så gick jag en sväng och hälsade på Fisen på jobbet.
 
Helgen var finfin! Det är så underbart att ha sina älskade kompisar omkring sig igen!
Fredagen var seg, seg, seg. Jag skulle käka hemma hos Helis och jag fick inte komma förens halv åtta för hon skulle plugga hela dagen.
Jag var sååå uttråkad så 19.21 var jag utanför och ringde och frågade om jag fick komma in nu eller om hon skulle låta mig vänta i 9 min utanför.
Jag fick komma in... och där inne väntade Annbritt, Fisen, Heddi (jenny) och Helis!!! DOm hade fixat en surprise-middag för mig med drinkar och mat och en massa, massa vin!





Kvällen fortsatte sedan ut på Sturecompaniet där jag träffade på lite kompisar till min syrra och killkompisar till mig. Mycket trevligt att vara ute tills kvällen fick ett abrupt slut på grund av vissa faktorer.

Imorgon ska jag tvätta.. för på onsdag kommer Patrik!!! <3
Han ska stanna en hel vecka :) Så jag har lite att planera. Det enda jag vet är att vi ska ut och käka med Sofia och co. på fredag för att Fisen fyller år, och att vi ska fira på lördag för då är det 6-månadersdagen.
Vi har funderat på grönan, kan bli riktigt kul! Annars nåt annat, helst lite billigare.

Det går inte alltid att logga in här, det är därför jag inte har skrivit på länge.. jag försöker faktiskt!
Emmis: Det går inte att kommentera på din blogg! Varför har du inte en .blogg.se-adress??

Jag har torka i skallen, jag skriver mer när jag får skrivlust.

I väntan.

Publicerad 2008-05-08 19:25:08 i I mitt huvud just nu.


Jag sitter och väntar på att han ska äta!
Jag har till och med fixat webcam så att jag kan få sitta och titta på mig själv när vi pratar.. hehe. För hur många tittar egentligen på den andra när man kan kolla på sig själv?

Iaf så blev min dag idag helt misslyckad. Jag känner mig socialt missanpassad.
Jag har vant mig vid att alltid ha nån att vara med, liksom om Mags eller Patrik skulle vara bort så kunde jag bara gå upp en trappa eller två och leka med nån annan.

Här har mina vänner vasitt liv! En pluggar, en annan pluggar också och en tredje pluggar i Uppsala. Den fjärde skolkar men orkar ändå inte ses! Har min komma-hem-status redan försvunnit eller kräver jag för mycket?
Ja man kan fråga sig det.

Pratade iaf med min grandma idag och hon sa att jag kan flytta in på nästa söndag vilket jag tyckte lät helt suveränt.

Det blev vare sig fika med Sara och Nanor eftersom att jag sov när Sara ringde och jag kunde inte ringa upp, Ikea missade jag bussen till så det blir imorgon.
Har egentligen inte gjort nånting idag. Bara städat lite och kollat på tv och typ käkat lite. Men knappt det.
Ibland känns det som att man kastar bort sina lediga dagar. Förhoppningsvis har jag inte så många kvar utan jag får ett jobb och kan börja tänka i rätt banor igen. Jag måste köpa nytt! Allt :)
Jag har sett kanske jordens finaste klänning på TopShop som jag vill ha ha ha!

Att vara i Stockholm igen...

Publicerad 2008-05-08 12:19:58 i I mitt huvud just nu.

Ja jag insåg ganska snabbt att jag inte har NÅN som helst koll på mode längre...! Jag trodde att jag var fin i mina svarta Baby Gap-byxor och grå lång kofta..
Nej i Stockholm har man tajts, tunika och tygskor. Gärna en knut som håruppsättning.
Man kan tycka att det låter tråkigt att folk ser likadana ut, men vafan! Om alla som ser ut så är SNYGGA så vill man ju själv gärna försöka sig på stilen.
Så igår när jag och Helis va på stan så hade jag iaf. klänning och kände mig bättre till mods. Hade visserligen klackisar istället för tygskor på mig och det visade sig vara en modemiss. Man ska vara slapp och ledig.
Idag har jag nog fått till det. Helis skinnjacka har jag lånat också. Mmm jag vill ha en egen, men om man inte har några pengar så får man vackert låna av sina vänner.
                        

Som ni ser på bilderna har jag ägnat mina hemkomstdagar till att ta igen viktig kvalitetstid med mina vänner! Jag har även hunnit med att träffa Sara för att få en bit av DC i mig och pratat otroligt mycket i telefon med en viss skåning som jag verkligen vill ha hit NU NU NU!!!

Idag ska jag antagligen fika med Sara och Nanor, men sen har det kommit upp att jag skulle behöva åka till IKEA och köpa en grej... och om jag får skjuts så måste jag faktiskt dit.
Har egentligen inte tud att åka till varse sig IKEA eller stan eftersom att jag har gjort vardagsrummet till ett bombnedslag. Alla mina väskor ligger huller om buller i hela rummet och jag känner mig så jobbigt utspridd. Skulle behöva packa om väskorna så att jag vet var jag har allt. Varför jag inte packar upp dom är för att jag ska flytta till min mormors lägenhet snart som ni kanske minns.

Nej jag ska ta tag i mitt liv nu och fixa lite så kanske jag hinner med både städning och fika och IKEA.. annars kanske jag får ta IKEA ikväll när bilen är hemma.. vi får se. Vi får se.
Jag har iaf. hittat restaurangen som jag vill äta på när Patrik är här. Jag vet att Helis har ätit där och att hon verkligen gillade den, så den är säkert i toppklass.

Iiih imorgon ska jag och mina bäbisar ut och röööja på stan!!! Det var så länge sen jag såg Stureplan att jag inte kommer ha något emot att stå i kö! (Så länge det inte är svinkallt och en pekpelle)
Fast å andra sidan kommer vi vara så otroligt taggade och snygga att vi bara kommer glida!
Förhoppningsvis.

Nej dags att sätta fart.

Back on Track! (?)

Publicerad 2008-05-08 00:31:42 i I mitt huvud just nu.

Lite utvalda bitar från Jason Mraz's "I'm Yours":

Well open up your mind and see like me 
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love
listen to the music at the moment maybe sing with me
Ah, la peaceful melody
It's your god forsaken right to be loved loved loved loved Loved


:Aaaa va jag saknar honom. Det gör nästan ont i mig. Men nästa vecka ses vi.
Men vi tar liksom saker baklänges... Bor ihop först och sen isär.

this is our fate, i'm yours
Nu är han det enda jag tänker på. Mina tankar kan inte riktigt samlas. Jag har blivit en blödig, snyftig nörd.
Jag brukade vara en hård, glad cooling.
Självklart älskar jag att vara hemma och träffa mina bästa kompisar och min familj.

look into your heart and you'll find love love love love 
listen to the music of the moment come and dance with me
it's your god forsaken right to be loved, loved, loved, loved

Ja men ändå så sitter jag här mitt i natten och vill inte sova ensam.
Men jag intalar mig att nästa vecka snart kommer...!

Jag lovar att börja blogg vardagligt snart igen.

Hemfärd.

Publicerad 2008-05-03 19:53:23 i I mitt huvud just nu.

Efter den efterlängtade lunchen som jag snart ska bege mig av till så är det nästan dags att hoppa in i Supershutteln och ta avsked från detta landet.
Ikväll lämnar jag förhoppningsvis Dulles klockan 22.05 och förhoppningsvis så landar jag på Arlanda klockan 17.20 imorgon..
Åh vad jag längtar, speciellt nu när Patrik redan har åkt.

Dags att äta strax.

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela