Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

En buffs

Publicerad 2012-06-29 07:04:45 i Tänkvärt

Jag är trött idag, det märks att jag har jobbat (och gått upp tidigt) i en vecka. Det brukar ta mig ca 2-3 veckor innan jag kommer in i att gå upp tidigt och blir pigg istället för trött på morgonen. Det är ju såklart lättare nu när solen skiner.

Idag ska jag åka till Halmstad efter jobbet och hälsa på Bönan och Lillian och min pappas kusin som är där och hälsar på. Det ska bli kul! Jag har aldrig träffat henne vad jag vet och ryktet säger att det är franskan som gäller. Därför har jag övat glosor de senaste dagarna och tänker mig att jag kommer kunna föra en konversation på franska.

Tröttisar

Publicerad 2012-06-28 19:59:45 i Kärlek

Jag och P2 är som två trötta klumpar. Först somnade jag i soffan och sen så somnade han när jag hade vaknat.
Nu är båda vakna igen men sitter som två mähän i hopp om att klockan ska bli något som man kan kalla läggdags ;)

Städartagen

Publicerad 2012-06-26 21:16:11 i Petra busar

Nu ikväll blev jag på städhumör så jag dammsög litta.
Jag sitter och fiffilurar på vilken dator jag ska köpa också, min rosa lilla pärla sjunger snart på sista refrägen och jag vill ju inte gärna stå utan.

För tillfället lutar det mot en sån härn:



Så just nu sitter och jag säger till mig själv att jag inte ska implusköpa en dator (Patriks ord), men i själva verket är det nog exakt vad jag vill göra.
Igår kunde jag hålla mig från att trycka på "lägg till i varukorgen" men idag har jag ju sovit på saken så inget borde stoppa mig?

Mardrömmar

Publicerad 2012-06-26 07:13:13 i I mitt huvud just nu.

Inatt drömde jag en mardröm. Den var så verklig att jag trodde att den var sann. Ibland när jag drömmer brukar jag försöka ta reda på saker. Som ni vet: Drömmer jag i färg eller svartvitt? Jag drömmer i färg.
Hör man riktiga röster eller bara pålåtsasröster? Jag hör folk prata.

Min syrra sa en gång att om man drömmer en läskig dröm så ska man försöka att ta kontrollen och säga åt sig själv att vakna. Så långt har jag aldrig lyckats komma med att styra i drömmen. Men jag vet att jag inatt tänkte: Nu passar jag på, jo jag ser i färg.

No more regn tack!

Publicerad 2012-06-25 22:17:16 i Här passar det

Idag har jag köpt sommarlovskortet också. Jag ska ge ett i present till Patrik också så kan jag få med honom på olika utflykter i sommar på helgerna :)
Smart av mig.

Idag var första dagen på mitt nya jobb. Det känns jättebra och jag tror att det kan bli riktigt kul att jobba på L. Det kommer vara mycket att lära och det kommer säkert ta tid innan jag kommer in i allt, men jag har en bra känsla i magen och det är viktigt på nya jobb.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min sista semesterbok (den går trögt). Jag plöjde: Den femte årstiden, Ängavakter och Ensamma hjärtan och hemlösa hundar hur snabbt som helst vid poolen, men Sju jävligt långa dagar har banne mig snart tagit sju dagar att läsa. Jag fastnar liksom inte i den. Men jag kan ändå inte sluta läsa den innan den är slut för jag vill veta hur den slutar.

Ps. Jag är trött på regnet nu, ge oss SOL!

Min!

Publicerad 2012-06-25 18:26:14 i Yes I got it!

Nu har jag varit i cykelaffären och köpt en cykel. Det blev den blåa. Jag har specialbeställt den med pungteringsfira däck så jag får hämta den imorgon istället för att jag fick hem den idag.


Svart var snygg, men jag passar bättre i blått :)
Tack alla som bidrog till cykelköpet!

Jump jump!

Publicerad 2012-06-25 08:11:44 i Träning

Jag har varit ute och sprungit nu på morgonen. 2km.
Jäkligt tungt för en som inte tränat på över en månad (säkert mer). Men det ska bli min nya grej. Kicka igång dagen med en springtur.

Damn it

Publicerad 2012-06-24 00:18:40 i Tvättstuga

Kom just på att jag har Tvättis imorn. 8-12. Ska sortera tvätten nu så det är klart.

Träningsväskan.

Publicerad 2012-06-23 22:35:06 i Träning

Tänkte att det är smart att lägga upp en bild på träningsväskan så ni vet var jag är på väg om ni ser mig med den i nya cykelkorgen!

Lite nytt

Publicerad 2012-06-23 22:32:46 i Yes I got it!

Jag har köpt tre nya toppar, en ny klänning och en ny träningsväska.
Träningsväskan var nog det viktigaste. Det betyder att jag kan ta med en snygg väska till jobbet för att sedan sticka och träna direkt efteråt.

Egentligen skulle jag köpa cykel imorn men cykelaffären har inte öppet :(
Jag vet exakt vilken jag vill ha.



Men jag måste vänta till på måndag för att köpa den nu eftersom att alla cykelbutiker som jag litar på (Anderssons cykelfabrik som P tjatar om att jag ska köpa den hos, och Caroli Cykel). Dåligt att de inte håller öppet imorn, det är ju en vanlig söndag!

För att jag kan

Publicerad 2012-06-23 19:33:22 i Från mobilen

Idag äter jag chips till middag för jag orkar inte laga mat ;)

På måndag är det slut på chips och godis och dags att börja motionera igen.

Midsommar

Publicerad 2012-06-22 14:28:39 i Sommar

Idag är det midsommar! Vi ska fira som vanligt ute i kolonien med P2s familj och släkt.
Vi hade det superbra i Spanien och jag skulle gärna stannat några dagar till!

På måndag börjar jag jobba, det ska verkligen bli jättekul. Jag har längtat efter den dagen sedan första praktikperiodens slut. Nu är det på riktigt. Iiih.


Glad midsommar!

Semesterstök-å-bök och såååå jävla skönt!

Publicerad 2012-06-06 11:35:12 i Här passar det

1: Jag klarade sista tentan! Med råge. Sååååå nu är jag KLAAAAAAR (helt och hållet) med skolan!
Fett nice.



2: På fredag åker jag och Patrik till Spanien. Vi ska ha semester i 12 dagar. Jag hoppas att det är lite bättre väder än förra året. Fast så länge solen lyser och värmen är där så ska jag icke klaga.

Just nu har jag tvättis. Siata maskinen som tvättas och lakanen i torkis. Jag städade fram lite sommarkläder och hittade några bikinis som jag kanske vill ha med mig. Så jag passade på att semestertvätta dem också ifall jag glömde det förra säsongen (tror jag ej, men hellre en helren bikini).

Imorn ska jag in på Academic Work och lämna dator och tackas av. Bästa Repan-teamet och jag. Mysipys bara sådär. Jag ska gå på stan också. Förhoppningsvis så kommer skattepengarna imorgon. Då kan jag spendera desto mer. Även om jag ska spara en hel del så är det alltid kul med något nytt och fräscht nu när jag är helt klar med skolan och så ;)

Växla pengar och köpa solkräm också. Frida avslutade sitt examenstal med att vi inte får glömma solkräm. Så det tar jag till mig av.

Sms-bok

Publicerad 2012-06-04 21:20:57 i Från mobilen

Ibland tänker jag att jag skulle kunna skriva en bok som enbart bestod av sms. Första kapitlet skulle vara ungefär som bilden.

Firat

Publicerad 2012-06-03 22:51:47 i I mitt huvud just nu.

I fyra-fem dagar har jag firat examen. Nu blir det hårdträning och nyttig mat i en vecka för att jag ska känna mig mindre dallrig på stranden ;)

Semestern börjar på fredag!!!

EXAMEN!

Publicerad 2012-06-01 09:56:49 i Yes I got it!

Idag är min examensdag här..!

För tre år sedan kom det härliga beskedet och jag skrev i min blogg:

MAH here I come!

Na na na na na na na naaa.
Jag kom in :)
2009-07-09 @ 20:11:08

Idag står jag här - tre år senare och är så jäkla nöjd! Från och med idag kan jag kalla mig för Studie- och yrkesvägledare och inte student! Så jääääääkla awesome!!!!!

Snart ska jag iväg på ceremonin!

Middagen med klassen igår var också helt underbart kul och trevlig!

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela