Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Helg på landet!

Publicerad 2011-08-27 11:44:14 i Kompis

Igår tog jag tåget till Helsingborg och mötte Mags. Vi tog en lång strandpromenad och satt och snackade i solstolar i flera timmar.
När parkeringspengarna började tick ut så tog vi oss till Väla som invigde en ny del. Och jäklar vilket stort köpcenter det är! Kändes lite som att gå på Heathrow.
Jag var nära att köpa ett par skor på HM men stoppade mig själv för nu ska jag vara en "spara" och inte en "slösa".

Slutligen åkte vi hem till Mags och Loa som bor på landet. På väg ner till huset mötte Molly och Morberg oss och ja, Maggan är ingen "baglady". Hon är en "Doglady".



På landet finns det både hundar som Molly och hennes son (valp) Herr Morberg. Han är väldigt fotogenique.



De har även ödlor som springer runt på tomten, ormar i skogen (som jag som tur var inte såg) och fästingar som vill äta på mina fötter. Men något större djur har de också. Nämligen höns och tuppar.



När jag hade fått rundturen så fikade vi lite och sen stack vi ut i skogen och plockade svamp. Vi hittade jättemycket! Men det är hemligt.





Sen gjorde Maggan en jättegod middag på svampen som vi hittat!

Det är riktigt fint där de bor. Jag försökte ta en naturbild, men det blir inte lika bra som det ser ut i verkligheten.



Sen åkte jag hem och hade tur med tåget och bussen och kom hem riktigt snabbt för ovanlighetens skull. När jag kom till Malmö C fick jag trängas för att komma ut. Det var helt fullsmockat med kids som sett Maskinen. Malmöfestivalens sista dag avslutades med The Ark så ja, det var smockat överallt. Men jag gillar att det är mycket folk. Alla är glada och festivalen har gjort sitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela