Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Av på G

Publicerad 2012-04-11 18:11:46 i I mitt huvud just nu.

Idag har jag och fröknarna Johansson och Viberg gjort 'del ett av två' i Krischebische. När jag satte mig på bussen klockan 12 minuter över 7 och insåg att jag inte skulle vara framme förens 8.31 så tänkte jag i mitt stilla sinne att jag är en galning som söker jobb så långt bort. Så ja, jag får verkligen överväga pendlingen om jag skulle bli erbjuden en intervju!

Iallafall så gjorde vi våra intervjuer och sen var vi och hälsade på Lojsans kontor på C4. Efter det tog jag tåget back to Malmoe och funderade på om jag skulle åka hem eller till praktiken. Jag valde att åka till praktiken, för jag tycker att det är så himla kul att vara där! Så jag stod och snicksnackade som kundvärd i lite mindre än 4 timmar innan jag tillslut bestämde att det var dags att gå hem. För nu väntar skolarbete på mig.

På fredag förmiddag ska vi få veta om vi klarat tentan eller ej. Jag försökte få in en fotbehandling på fredag men hon jag ringde sa att hon skulle irnga upp mig men det har hon inte gjort. Och nu har de stängt. Så jag får ringa imorgon igen och se om det finns tid för mig! För annars kommer jag logga in varannan minut på It's Learning och kolla om resultatet är uppe. Och den stressen villl jag helst slippa.
Fast å andra sidan, om jag vet att jag har klarat tentan så kan jag se behandlingen som en belöning och om jag inte har klarat den så kan jag se det som en tröst.
Ah vi får se om jag får en tid och vad Leffe menar med förmiddag.

Nu ska jag skriva in mina intervjusvar på datorn så att vi kan trixa snabbt och lätt på söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela