Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Insikt

Publicerad 2011-06-21 16:10:25 i I mitt huvud just nu.

Idag jobbade jag lite som "vaktis" genom att fästa upp sladdar och flytta på bord och ta ner skräp och sånt. Enligt mina beräkningar så skulle det ta ca 5 timmar, för det gjorde det på övervåningen. Men idag var jag klar på två timmar och en kvart och då hann jag snacka lite strunt med olika kollegor och dricka en kopff.

Så jag gick på stan en sväng sen. Jag tycker att det blir svårare och svårare att hitta fina kläder. Det finns mycket jag vill ha, men när jag provar dem så sitter de inge bra. Jag hittade till exempel en jättesnygg jumpsuit som såg mer ut som en klänning på H&M. Men den var supersvår att få över rumpan (och jag har inte sååå stor rumpa) och sen när jag efter massa slit och stånk fick på den så var den alldeles för stor. Både upptill och över rumpan. Konstigt sydd med andra ord.

Och så har jag provat massa skor. Mina fötter verkar inte vilja bestämma sig för om de är 36 eller 37 som gäller. För 36 är exakt så att det ser snyggt ut, men 37 gör att remmar inte trycker lika hårt mot vristen. Så jag provade 4 par olika skor i båda storlekarna = 8 par. Men inga såg bra ut på.

Tillslut gick jag en sväng på Indiska. Där hittade jag en midsommarklänning. Den är inte ljus, men den är blommig. Sitter som en smäck fast att det är i tubtopsstil.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela