Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

En FET todo till imron.

Publicerad 2011-07-24 18:44:15 i ToDo

Imorgon är det måndag. Då ska jag tvätta.
Jag hoppas för guds skull att jag får tvätta i lugn och ro utan att maskinerna håller på å krånglar. Därför har jag bokat tiden 9-12 och ska gå upp redan vid halv nio och se om de satt igång maskinerna sedan helgen och om de inte har de så hinner jag ringa till MKB och klaga och så hinner de förhoppningsvis fixa det till klockan 9.
Smart plan va?

Jag har massor att tvätta. Senast strulade det ju till sig så jag hann inte tvätta lakanen som låg och tog upp halva min tvättkorg. Sedan dess har jag inte haft möjlighet att tvätta eftrsom att maskinerna varit av när jag kommit hem från jobbet och jag själv varit bortrest på helgerna (något säger mig dock att maskinerna inte varit på då heller).

SÅ nu har jag alltså två par lakanset att tvätta samt massor av handdukar och sen såklart även kläder!



Kul. Om vädret tillåter (dvs om det inte är svinkallt och spöregnar som idag) ska jag även putsa fönster. Annars spar jag den godingen till tisdag.

Jäkla skit att mamma och dom inte kommit fram än, jag hade ju planerat att ligga på stranden hela tisdagen, men det kanske går ändå?

Kommentarer

Postat av: Naat

Publicerad 2011-07-24 20:48:30

De är fel på dom. Linus tvätt har suttit fast i maskinerna sen i fre eftersom de ej går att ringa nån på helgen. Sätter du igång torktumlaren dör allt hälsar han :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela