Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Lördagsbestyr

Publicerad 2010-10-23 14:15:14 i Kompis

Just nu håller jag på att baka scones. Jag blev hemskt sugen på det, men sen slog det mig att jag inte har nån philly hemma och jag har ingen lust att klä på mig massor för att gå ut och handla. Så nu kommer jag att äta dem med sylt och smör istället. Blir säkert gott det med.

Lite senare idag ska jag skriva min analys om gruppsamtalen, jag har påbörjat den men måste dra paralleller till kurslitteraturen. Sånt som jag inte gillar. Men men.
Skönt att jag har hunnit med allt som man skulle hinna med under praktiken iallafall. För det var ett stressmoment i sig, att hitta alla dessa människor som skulle vara med och hitta nån som är på praktik istället för att vara i skolan och så vidare.

Men nu är jag på banan.

Idag har jag och Patrik varit på stan också. Jag har köpt en nattkräm och han har köpt lite ansiktsprodukter. Vi delade sedan upp oss och P2 stack till Mcd och jag inhandlade inflyttningspresenter till mina fina vänner. Jag hoppas nu att jag hinner med att komma hem till alla, för det är riktigt fina grejer ;)

Ikväll blir det ansiktsmask med choklad i. Tror jag, eller så kanske det blir imorgon.
Just nu känns framtiden ljus tycker jag. Det ska bli kul att komma iväg till Stockholm och stanna lite längre än 2 nätter. Och jag hoppas på att kunna träffa många fina kompisar under mitt besök!

Kommentarer

Postat av: H

Publicerad 2010-10-24 12:54:36

Updatering, uppdatering, uppdatering!!! Jag ska sitta å skriva på ett arbete idag så jag sulle bli väldigt glad om du skrev många inlägg idag :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela