Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Dröm

Publicerad 2010-11-01 10:56:17 i I mitt huvud just nu.

Inatt drömde jag en sjukt läskig och verklig dröm:

Jag och Helis var på The View (en restaurang i NYC) och så fick jag se att Patrik och AB och Jenny kom in på ett övre plan, så jag skulle hämta dem så att vi kunde äta tillsammans. I drömmen såg jag den fina utsikten också som det är på riktigt.
Helis sitter kvar i restaurangen själv och Patrik är tillbaka i Sverige (konstigt) och Jenny var inte med mer sen.
Iallafall så tar jag och AB hissen. Först fick vi krypa in i den för den hade stannat mellan två våningar, men en mamma och hennes son stod redan i hissen så vi tänkte att det var ok.
Hissen började åka långsamt uppåt och sen störtade den neråt. Jag kände på riktigt hur den rasade och sen dog jag. Det blev helt vitt (här kan jag tillägga att jag aldrig tidigare drömt att jag dött, jag har alltid vaknat innan). Så jag var alltså död. Och AB var död med mig, vi kunde se varandra och jag provade ta på saker för att se om min hand inte kunde greppa. Men min hand kunde greppa saker.
I drömmen var det väldigt viktigt att jag skulle få tag på Helis och säga till henne att inte sitta och vänta på restaurangen, för jag var ju död!
Men jag kom inte fram till henne och jag och döda AB flög hem till Sverige och jag tyckte att det var hemskt jobbigt att Helis skulle behöva flyga över Atlanten själv. För det hade hon inte gjort förut.
Sen var jag och AB i London på en buss. Jag såg mig själv i fönstret (spegelbild) och förstod då att jag kanske inte var död. Så jag frågade en man (som konstigt nog pratatde svenska) om han kunde se mig. Han sa att han kunde det.

Jag och AB var inte döda. Så vi skyndade hem till Sverige igen och jag var hemma hos mamma, fast i lägenheten på Harpsundsvägen (jag stod på balkongen).
Jag försökte ringa Patrik för att berätta att jag lever och var hemma, men jag kom bara till "personen du söker är upptagen"
Så jag ringde till Helis och hon sa att jag legat i koma. Hon skulle komma över på en gång, för det hade gått ungefär en vecka.
Sen fick jag tag på mamma, och sen ringde jag Patrik igen. Och han var skitsur för att jag inte hört av mig på 6 dagar. Jag gjorde allt för att förklara att jag legat i koma! Att jag trott att jag var död! Men han var bara arg på mig för att jag inte hört av mig, men sen sa han att han varit orolig för att jag inte hört av mig.

Sen vaknade jag av att jag grät.

Helt sjukt att den var så detaljerad och att så många var med i drömmen. Och att jag drömde att jag dog, av en störtande hiss.

Nån som vill ge sig på drömtydning?

Kommentarer

Postat av: Evelina

Publicerad 2010-11-04 10:15:20

googlade på det där och om man ser en vän dö så betyder det tydligen att någon ska gifta sig, men inte du själv utan någon annan. Och att se någon dö kan också betyda regnväder.



Skum dröm i alla fall :P

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela