Halv åtta hos Loa
Förrätt: Crostini med vitlök, svarta oliver, basilika, något krämigt och gula körsbärstomater. Serverat med en fördrink från Kiviks musteri.
Varmrätt: Baconinlindade fläskfilérullar med soltorkade tomater och fetaost, serverat med smörslungade potatisar, rödvinssås och sallad. Till detta ett utsökt vin.
Efterrätt: Digestivekex med lemon curd och grädde, toppat med björnbär.
Underhållning: Hunden Mollys konster.
Mitt poäng till Loa blir en.....: 8:a!!!!
Varmrätt: Baconinlindade fläskfilérullar med soltorkade tomater och fetaost, serverat med smörslungade potatisar, rödvinssås och sallad. Till detta ett utsökt vin.
Efterrätt: Digestivekex med lemon curd och grädde, toppat med björnbär.
Underhållning: Hunden Mollys konster.
Mitt poäng till Loa blir en.....: 8:a!!!!