Halv åtta hos Loa
Förrätt: Crostini med vitlök, svarta oliver, basilika, något krämigt och gula körsbärstomater. Serverat med en fördrink från Kiviks musteri.

Varmrätt: Baconinlindade fläskfilérullar med soltorkade tomater och fetaost, serverat med smörslungade potatisar, rödvinssås och sallad. Till detta ett utsökt vin.

Efterrätt: Digestivekex med lemon curd och grädde, toppat med björnbär.

Underhållning: Hunden Mollys konster.

Mitt poäng till Loa blir en.....: 8:a!!!!

Varmrätt: Baconinlindade fläskfilérullar med soltorkade tomater och fetaost, serverat med smörslungade potatisar, rödvinssås och sallad. Till detta ett utsökt vin.

Efterrätt: Digestivekex med lemon curd och grädde, toppat med björnbär.

Underhållning: Hunden Mollys konster.

Mitt poäng till Loa blir en.....: 8:a!!!!