Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Jo alltså jag fattar

Publicerad 2010-03-21 15:58:02 i Tänkvärt

Men nu är det så att jag har haft så fullt upp med allt möjligt att jag inte hunnit med mig själv.
Va? Vad snackar jag om? Jo jag har varit så mycket på annat håll.

Men nu är jag här! Redo att ta tag i min vardag/mitt liv igen.
Imorgon är det måndag, då ska jag inte göra nåt alls.

Igår var det p a r t y som hette duga. Mustaschfest uppe på sexan och massvis av mustaschprydda damer och herrar dök upp och det var riktigt lyckat.

Vaknade vid 10 och mådde väl inte toppen, men helt okej. Tänkte börja skriva på min skolgrej som ska vara klar imorgon bitti, men jag hade banne mig ingen skrivlust så det gick ju inte. Jag ska inte skriva när jag inte känner flytet liksom.. Så istället gick jag upp och duschade och åt och slog mig ner framför datorn och kollade på "män som hatar kvinnor" som visades på svt igår, men som jag missade. Måste säga att jag gillar den som serie också. Filmen hade missat lite kunde man som läst boken tycka, men jag tycker att de bakat in små, små detaljer bra i serien. Synd bara att de delar upp så att man får vänta en vecka på nästa avsnitt ;)

Iallafall så kollade jag på den och sen bara kände jag att nu! Och så skrev jag mina tre sidors analys och blev kalasnöjd. Det går ju så snabbt när jag väl sätter igång.

På tisdag är det skola igen, känns ju lite märkligt med tanke på uppehållet vi har haft på tre veckor. Men det ska nog bli bra, vi ska redovisa filmer och antagligen berätta om praktiken. Kul ju!

Och på onsdag ska jag joba :) Enda gången denna månaden, men det är bra att jag får till ett pass iallafall, ska då höra med M om hur de tänkt inför sommaren, för kan jag inte jobba där så måste jag ju söka ett annat sommarjobb. Har saknat jobbet nu när jag har varit borta. Det är något speciellt med arbete för mig.

Aja, nu har jag kramp i fingrarna och är mycket sugen på en fet, drypig pizza.


Den bjuckar jag på. Moi as a man.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela