Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Okej, underlig natt.

Publicerad 2010-01-04 13:54:17 i Tänkvärt

Igår gick vi och la oss runt halv ett ungefär. Efter en stund så hör man som vanligt bråk från grannen men för ovanlighetens skull även dunk mot väggen. Trevligt..

Somnar iallafall och vaknar till en stund senare. Sänglampan är tänd. Men den släckte vi väl? Jaja, släcker den med fjärrkontrollen och blundar. Tick hörs och lampan tänds. Jag blir svinsur på Patrik och tror att han spökar. Men han säger att det inte är han. Jag tvivlar, vem skulle det annars vara? Låtsassomnar och håller koll på Patriks händer. Och utan att någon rör fjärren så tänds banne mig lampan!
Iiihh aaaaah! Vrålskriker jag lite tyst. Hjärtklappning, blundar och viskar: Det finns inga spöken, Bort!
Helt svettig och ja livrädd ligger jag och förundras över hur Patrik kan sova när det spökar?!

Väcker honom och säger att jag har legat och vridit och vänt på mig i minst 2 timmar. Kollar på klockan och ser att det bara gått 7 minuter. Iallafall så drar han ur kontakten till lampan och jag börjar lugna ner mig. Drömmer oroliga drömmar och vaknar klockan 04.16 av ett ljud. Är kissnödig men vågar inte gå upp. Låter bli att väcka Patrik eftersom att han inte tror på spöken. Inte jag heller egentligen, men har ni nån annan förklaring?

Iallafall så börjar jag undra om jag gjort någon upprörd nu, alltså om vi drar ur kontakten på en lampa så tar man väl bara nästa? Mmm och vet ni? Nästa gång jag vaknar till så är banne mig adventsljusstaken tänd.
Jag minns att jag drömt att jag pillat på cykellampor och tryckt på olika knappar.. har jag tänt lampan i sömnen? Eller var det ett spöke hos oss i natt? För första lampan VET JAG att jag inte rörde.

Kanske börjar batterierna ta slut i dosorna som man styr fjärrkontrollen med? Men då borde väl lamporna släckas och inte tändas??? Jaaa riktigt läskig natt och jag somnade tillslut om på riktigt (med lampan tänd) klockan 06.17

Vaknade till när Patrik vaknade och släckte lampan vid 8. Sen var det gryning och ljuset började sippra in. Puh.

Kommentarer

Postat av: Ia

Publicerad 2010-01-04 15:41:17

oooooojojoj du har det inte lätt

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela