Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

...

Publicerad 2010-02-24 09:23:48 i Tänkvärt

Bakgrundshistoria 1: När jag var 16 år satt jag och min kompis Party-Sara i klassrummet i ettan på gymnasiet och gjorde baywatch-handen (ni vet när man sätter den rakt över pannan och typ har den som solskydd för att kunna se bättre i solen). Varför vi gjorde detta var för att vi båda hade lite probs med att se vad som egentligen stod skrivet på tavlan. Oftast valde våra (något korkade tyckte vi) lärare att skriva med rött, det var allra svårast att se.
Iallafall så gjorde hon slag i saken och gick till optikern och skaffade linser. Jag kände mig ganska larvig när jag kisade och hade mig och helt plötsligt fick leka baywatch själv. Så jag pallrade mig också iväg till optikern och kom hem med ett par sprojlans nya kontaktlinser. Då var jag 16, det är 7 år sedan.

Till saken: Jag har alltså haft linser i 7 år (ca) och aaaaldrig, och då menar jag verkligen aaaaldrig tappat en enda liten lins. Förens idag.
Jag stod som vanligt i badrummet och skulle stoppa in mina linser i ögonen, vänster ploppade in som den skulle. När jag däremot skulle ha in den i högerögat så var det lite torrt... så jag blinkade. Och vips. Linsen är borta!
Helt puts väck. Halvblind (och sneögd i och med lins och bra syn i ena ögat) så försökte jag leta rätt på den.
Väckte till och med Patrik och bad om let-hjälp.
Men hittade vi den? Nej!
Så jag fick helt enkelt öppna en ny förpackning. Tänkte att jag skulle hitta den då, bara för ironins skull. Men nej. Still helt gone. 
Mycket, mycket märkligt.


Bakgrundshistoria 2: För två veckor sedan mailade jag min lärare och ville få en tentafråga som jag fått noll poäng på förklarad för mig då jag ansåg att den var felrättad.
Jag fick aldrig något svar och har nu skrivit en omtenta (som jag inte vet hur den gick men det kändes inge vidare men jag håller tummarna).

Till saken: Inatt klockan 00.20 hade han svarat.
Tack liksom....

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela