Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Laddar inför bussresa

Publicerad 2010-12-21 18:28:23 i Här passar det

Jag är lite skraj för att åka buss på de hala vägarna, men jag försöker inbilla mig att det är bra på motorvägarna. Så länge busschaffisen kör försiktigt!

Nu har jag slagit in de sista julklapparna, strykt P2s skjortor (för att underlätta i julstressen, det är inget som händer ofta) och packat ner mitt smink och allt sånt där tjejigt.

Egentligen skulle jag behöva gå och handla en sväng, men det är så himla omständigt i snön. 570 steg (som det är till Coop i vanliga fall) blir typ 50000 nu för att man måste ta sånna ytte-pytte-steg för att inte trilla omkull.

Just det. Jag ska testa lite nya skånska ord på mina stockholmstjejer, se hur de reagerar och framförallt OM de reagerar.
Annbritt började ju efter för mycket umgänge med norrlänningar att slänga in ett "som" på ställen där det inte alls passade in. Så nu ska jag se om framförallt Jenny hör några konstiga ord komma från mig.
Jag har en plan på en extrem mening.

Nu ska jag laga lite käk och sen ska jag dammsuga och städa och göra fint så att vi kommer hem till ett nystädat hus efter semestern ;)

På tal om städat så spred jag lite städglädje bland grannarna genom denna lapp:



Japp!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela