Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Min helg!

Publicerad 2010-04-11 16:52:40 i Tänkvärt

Sitter återigen på tåget. Har haft en helt uuuunderbar helg i Stockholm!
Den har känts sådär perfekt. Helt perfekt faktiskt.
Inte stressat alls, men ändå hunnit med att hänga massor med la familia och dessutom träffat förvånandsvärt många chompisar.
Den enda jag saknade var Annbritt som hänger i Holland mest hela tiden!

I fredags var jag och Helis hemma och hade myskväll hemma hos mi mami.
Igår var det sviiinkallt. Jag började dagen med att åka och kolla på Adam som spelade match.



De vann och då skjutsade mamma mig till Sara och Emelia, det var så fruktansvärt trevligt att tiden bara sprang iväg och helt plötsligt fick jag och Sara bråttom in till stan!
Hann springa runt lite på Urban, men blev tyvärr lite besviken på deras utbud, men det kan ha att göra med att jag inte hade mina shoppingögon på.
Efter det skildes vi åt och jag sprang typ till Topshop... för att inse att det har stängt.
Springer ner till tunnelbanan för att komma i tid till Adams sista match (cup) och huttrar tillsammans med en blåfrusen mor till ännu en seger.

Sen åkte vi hem och käkade och satt å snackade och ja det var jättemysigt.
Vi niotiden var jag tvungen att sluta bryta arm med mor och bror och börja sminka mig och byta om för att sedan i rask (riktigt jäkla rask) takt bege mig till Evve på andra sidan byn.
Väl där kom jag i ett jäkla partymood och bestämde mig för att följa med ut trots tygskor och inte alls speciellt uppklädd-kläder.
Vi drog till Debaser Medis och lyssnade på Moto boy som spelade live. Ganska bra och jag ska lyssna lite mer på honom nu framöver.



Kul att träffa Sofias nya kille V också, jag gjorde en besiktning med blicken och kom fram till att han var skrämmande lik Svan.



Efter att ha ramlat raklång på golvet och blivit trampad på av Mickan så bestämde jag mig för att dra vidare till Soap Bar och möta upp Helis. Vi dansade tillsammans med en jäkligt taggad tjej som tog ut svängarna rejält.
Käkade lite på dickadonken och sen fick vi vänta sjukt länge på tunnelbanan men träffade en tjej och en kille som hette Oscar. Själklart började vi dra paraleller till Pippi på de 7 haven och ropade saker som "Ooooscar, hämta skatten Ooooscar!".

Mötte Linus som nog inte alls tyckte att vår kväll var lika kul som vi tyckte ;)
Somnade på direkten efter att ha sminkat av mig å sånt.

Vaknade inte speciellt fräsch imorse vid 11-tiden. Gick upp och gjorde mig iordning och hängde lite med la familia innan jag begav mig till Helis och målade mina naglar i den hetaste Stockholmsfärgen just nu: Mintgrönt.
Sen drog vi in till stan och mötte upp Heddi och jag köpte en fin present till Jonna som hon ska få på torsdag, men jag kommer inte att ge den personligen eftersom att jag inte ska vara i estockholmo då.
Blev jättebråttom helt plötsligt och jag fick på riktigt SPRINGA hela vägen från Drottninggatan till tåget.

Kom upp på spåret 15.37 och tåget skulle gå 15.38, dålig planering av mig. Men tåget var försenat och jag kunde i lugn och ro andas ut.
Och nu sitter jag här. Städerna swichar förbi utanför fönstret och solen skiner. Ja livet leker och jag har verkligen haft en underbar toppenhelg i min fina hemstad!

Kommentarer

Postat av: mami

Publicerad 2010-04-11 21:15:46

Åhh Petra, det var så kul att ha dig hemma. Vad fint du skriver. Puss

Postat av: Oooooscar

Publicerad 2010-04-11 21:48:58

Riktigt bra helg chomp, som alltid när du e hemma.

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-04-17 04:49:35

det ar bra for oss utbolingar att du uppdarera oss om vad som ar den ratta stockholmsfargen att ha pa naglarna!! och vi undrar ochsa vad man har pa sig dar hemma nu for tiden. Har i NZ ar det alltid inne att kla sig i kortbyxa och fleece troja.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela