Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Stockholm, älskade Stockholm

Publicerad 2009-10-03 17:34:14 i Allmänt

Sitter hemma hos mamma vid lillebrors dator. Ingen är hemma och det känns precis som vanligt i huset, förutom att köksluckorna saknas??
Igår hade jag ett jäkla flyt och hann med flygbussen en timme tidigare än jag tänkt efter att ha spenderat en mycket, mycket rolig dag i skolan med min fina grupp.
Väl på Sturup köpte jag en Standby-biljett och hade turen att komma med det första planet som lyfte. Så klockan 18.48 ungefär så landade jag i Stockholm och SPRANG ut till bussen som skulle ta mig till Alvik. Den kom efter bara någon minut och när jag kom till Alvik och bytte till tunnelbana så hade jag samma flyt. Visserligen knockade jag en kille med min väska och han blev förbannat arg, men man kan faktiskt inte stå på fel sida av rulltrappan, gå oerhört långsamt och sedan bli arg om någon råkar slå till en med väskan. Iallafall så skämdes jag och bytte vagn så att han inte kunde se mig... och så ringde jag AB. Det visade sig att hon var i centralen så hon hoppade på tuben när jag rullade förbi. Vi lurade Helis som inte visste att jag landat en timme tidigare än planerat och jag hoppade fram som en av Ab's presenter.
Efter en snabb dusch och några glas Åkessons så begav vi (+ Sofia och Linus som anslutit sig) oss ut för att göra stan osäker. Vi mötte upp Helis kompisar och Linus kompis David noll-ten (David med engelskt uttal) och tog oss några glas på Ljunggrens där vi faktiskt fick sittplats.
När vi kände att det var dags att svänga på våra lurviga så åkte vi in till stan och Soapbar såklart. Visst finns det inget härligare än ställen utan inträden? Som vanligt var det ganska packat med folk och Sara som jag lurat ut blev av med sin mobil :( Dumma mig!
Efter att ha dansat i ett flertal timmar (kändes det som iallafall) så avslutade vi kvällen på McDonald's med varsitt sexpackochcompani och sen så fixade Helis ett bra taxipris hem. Kompis bara för dig liksom.
När vi kom hem så var det bums i säng som gällde och ingen efterfest med TP som jag planerat ;)
Idag har vi varit på dop och Vera var jättefin och det kändes riktigt harmoniskt i kyrkan. Det var länge sen jag var i en kyrka överhuvudtaget.
Så öppnades presenter och sånt och det var kul att träffa M och S pappa igen för det var 10 år sen sist men ändå kom han ihåg mig :) Fats det är klart, alla minns väl mig?
Nu ska jag ner och kolla på tv och mysa i soffan och sen ikväll blir det tjejkväll med Sunes sommar och massa skitsnack hoppas jag :)
Bilder kommer när jag är hemma och sitter vid min dator för jag orkar inte leta reda på en sladd!

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2009-10-03 17:41:40

haha, skojar du? det var hur trevligt som helst att träffa dig, lätt värt en mobil.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela