Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Dagen efter kvällen före

Publicerad 2009-10-15 16:23:49 i Tänkvärt

Idag sov jag relativt länge. Gick väl upp runt halv 12 och duschade. Kollade på sista delen av "Svenska Hollywoodfruar" och käkade lite rester. Drack upp min Sprite som jag klokt nog köpt igår.
När P kom hem från skolan hade jag avverkat både Britt-i-fon och Cosmo-blädder. Så jag kollade lite på det jag såg på och sen satte jag faktiskt igång med att städa lägenheten.
Det började med att jag såg hur dammig fönsterkarmen var och sen blev det av bara farten att jag fortsatte att damma. Och när man dammar ramlar ju dammet lätt ner på golvet och då fanns det ingen återvändo och dammsugaren åkte fram och jag slet som en ja, bakfulling, tills det blev skinande rent.

Att städa toan (alltså hela rummet inte enbart toaletten) tycker jag är kul. Man får använda medel som luktar gott och man ser resultatet ganska märkbart.
Vi var nere med källsorteringsgrejer också så nu står det inte längre en påse med mina gamla fula kaffemuggar utan öron på golvet, halvt gömd bakom tv'n. Nej nu bor vi i ett riktigt hem!

Fast jag saknar visserligen fortfarande gardiner. Men det kommer, det kommer.

Kommentarer

Postat av: Bästis

Publicerad 2009-10-15 18:44:02

Är det gympa-dräkten jag ser kika fram under den gula t-shirten?? synd att du inte bar den enbart;) men snygg var du iaf! haha du å hjälmen passar utmärkt ihop man såg ju knappt att det var du på bilden:) klockrent med luva under + solisar! ska bättra mig på bloggläsningen, promise. nån gång måste jag ju få köra ett gästinlägg här i bloggen, otroligt bra idé måste jag säga. tack å hej för mig!

Postat av: Bästis

Publicerad 2009-10-15 18:47:57

vad sjutton jag skrev ju nyss en lång kommentar! herregud att jag ska vara så oteknisk att jag inte ens kan skriva en kommentar, det e illa. Nästan lika illa som när jag tänkte anmäla en bild på fb istället för att kommentera den, det var nära ögat, mycket nära ögat!

Postat av: Bästis

Publicerad 2009-10-15 18:49:12

haha yes! båda kom med;) kan jag radera kommentaren innan...

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela