Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Middag hos Mags och Loa

Publicerad 2009-11-19 11:02:13 i Tänkvärt

Igår var jag och P inbjudna på middag hos Mags och Loa i Hjärup/Jakriborg.
Det var fruktansvärt trevligt och det bjöds på amerikanska hamburgare till varmrätt.
Till efterrätt fick vi en Mags-påhittad stekt banangrej som jag skojade till lite ;)
Man får leka med maten!



Loa satte även nytt rekord i att vispa grädde för hand med en ballongvisp. Ca 4.25 minuter, mamma ringde och därför har vi ingen exakt tid. Synd. Nästa gång ska han vispa med en vanlig visp.

Maggan var lika söt som alltid och när hon började gäspa vid 21-nånting tiden så bestämde jag och Patrik oss för att åka hem. Så vi traskade i blåååååsten till tåget och köpte biljett klockan 21.50 (det står på kvittot).
Dessvärre blåste det så mycket att det var "kraftiga förseningar" i tågtrafiken. Jag ringde Mags för att höra om det gick några bussar men det gjorde det inte, så vi bestämde oss för att vänta på nästa tåg (eftersom att vårt uppenbarligen blivit inställt). Nästa tågtid passerade och jag började ringa taxi. Tyvärr kunde jag inte så många nummer och det enda vi faktiskt kom fram till sa att vi skulle få vänta i en kvart. Och det tyckte jag var på tok för lång tid så jag sa tack men nej tack.

Efter två timmar i blåst, storm och kallt väder utan mössa (dumma mig, skyll mig själv) så kom Patriks snälla bror Andréas och hämtade oss.

Så vi kom hem ungefär 23.45. Det kändes nästan som att vara i Stockholm när tunnelbana efter tunnelbana blir inställd på grund av lövhalka.

Kommentarer

Postat av: frida

Publicerad 2009-11-19 14:09:11

Usch då, vilken otur ni hade :( Ställde till det rejält med den där stormen alltså!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela