Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Fredag!

Publicerad 2009-05-08 09:46:13 i I mitt huvud just nu.

Yeah, fredag och glädjande nyheter i telefonen.
Nu har Fisen inte bara fått jobb (hon skrev på kontraktet idag) utan även en lägenhet!
Mycket roligt att turen har nått min vän!

Imorse försökte jag mig på att bli samtal 21 på NRJ så att jag kunde vinna konsertbiljetter till Beyonce. Jag lyssnde nog inte så noga och det var tur att jag inte blev samtal 21. För det första så skulle man svara på tre frågor om henne, och jag kunde inte svaret på någon av dem när jag sedan hörde dem... och för det andra så var det till konserten i göteborg. Haha, jag som trodde att jag tävlade om Stockholm och bara behövde bli samtal 21.
Nästa vecka är det dags för Stockholmsbiljetterna och tills dess ska jag plugga Beyonce-fakta!

Igår var jag och klippte mig, jag fick bort ungefär 15 cm (utan att överdriva) och det är fortfarande långt, men mycket, mycket fräschare än innan. En på jobbet frågade om jag färgat håret också, men det hade jag inte. Fast sanningen är att mitt hår var så himla slitet innan att det hade en annan färg. Så två flugor i en smäll till priset av flugsmällan.

"Visst är det tur att vi har kompetent personal" sas det. Det var mig de menade. Moaahaha.

Fick även blommor från ICA-johan idag eftersom att de missade att leverera varorna igår. Vi slipper även fraktavgiften så jag tycker att det var helt okej att de missade.

Jag är fett taggad till att träna efter jobbet idag, sitter och längtar lite smått efter att få ta mig dit. Kan bero på att jag har hållit mina 4 kg som jag tappade under magsjukan nere, och att jag inte ätit sötsaker eller druckit alkohol på en vecka.
Kom på en ny träningsgrej också i onsdags (bakåtarmhävningar) som jag vill fortsätta med.
Ja, jag är peppad till tusen. "Petra Pepprar" som det stod i tidningen för några år sen som någon (tror att det var Maria) klippte ut och satte upp på anslagstavlan i personalrummet, ungefär bredvid bössan där de samlade in pengar till "Petras lobotomi" (som jag glatt lät stå kvar eftersom att jag inte visste vad det var).

Over and out, ska ringa och väcka min syster om ett tag och se vad som står på agendan. Jag vet att mamma är ledig idag för att Jonny är hemma, så aa de ska säkert göra något spännande.

Ska på middag i Casa de la Plaza a.k.a. tha hood in Bandhagen hos la famili. Hoppas att det bjuds på grill.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela