Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Styra och ställa

Publicerad 2009-06-15 13:22:06 i I mitt huvud just nu.

Jag tycker ju om att ha rollen som är när man har all uppmärksamhet. Den som håller i trådarna och som samordnar så att allt blir bra.
Därför blir jag kanske extra upprörd när saker jag planerat skiter sig på grund av att någon annan gjort fel. Sagt fel datum till exempel. Så måste jag ordna upp skiten. Oftast går dte bra. Idag med förhoppningsvis.
Hon jag pratade med lät trevlig. Ibland är det bättre att ringa än att maila. Det har jag lärt mig den hårda vägen ;)

Nog om jobbsnack. Eller nä. Jag har suttit med en översättning idag. Från svenska till engelska. Det är faktikst lite knepigt, men det är bra träning för mig för att hålla språket vid liv.
Visserligen är det manualer jag översätter men det måste ju räknas som mer än noll.

Ikväll ska jag iväg och träna eftersom att det är måndag. Jag känner mig jäkligt peppad nu och hoppas på att forma armarna och benen så som jag vill ha dem, men man ska inte ta handen när man får lillfingret.
Man får nöja sig med lillfingret ett tag.

Efter det ska jag hem och jag vet inte om jag kanske ska se på Cityakuten. Jag har ju aldrig följt det men ikväll visas allra sista avsnittet så jag kanske vill se det ändå. Vi får se.

Kommentarer

Postat av: Bobby

Publicerad 2009-06-15 14:00:29

Ja visst har han mördat! Han mördar en hel drös med folk i filmen, minst tre i alla fall, på mycket grymma sätt. Boken är värre. I den stoppar in ett järnrör "down there" på en tjej och låter en råtta krypa in och äta upp henne inifrån. Blä.

Postat av: jonna

Publicerad 2009-06-16 09:56:29

va snackar bobby om?

Postat av: Petra

Publicerad 2009-06-16 10:10:32

En film ;) American Psycho.

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela