Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Jag tror att jag har knäckt nöten.

Publicerad 2009-01-27 10:35:29 i I mitt huvud just nu.

Om man vill ha många bloggläsare så ska man alltså kommentera mycket.
Då hittar dom din blogg. Men hur kul är det att kommentera folks bloggar när man inte tycker att de skriver vettiga saker.
Om jag inte finner deras bloggar intressanta... varför skulle de då finna min intressant?
Jag tycker om att fördjupa mig i folks liv. Som den där 17 år och trebarnsmamma, hennes blogg fastnade jag för. Hon skriver om ett helt annat liv än det jag lever. Hon är 18 och har tre barn! Men klagar hon? Nej!
Och det gör mig så glad att läsa. Samma sak med Singelpappan som blev av med ena barnet och frugan i en bilolycka. Så tragiskt men ändå så läsvärt. Jag tycker om starka människor som skriver om vad de går igenom och hur de tar sig igenom det! Sånt gillar jag att läsa. Jag tycker också om att kolla på modebloggar. Men kom igen! Alla 17-åringar har ju varsin. Så jag tycker mycket bättre om Cosmopolitan. Och modebloggar läser man ju inte.. man kollar! För att få inspiration.
Jaaa så dags att börja kommentera... för om man syns så kanske sånna som faktiskt tycker att jag skriver vettiga saker återkommer.. och då får man en större publik. Och publik det har jag alltid gillat.

Ps. På fredag ska jag till Malmö. (PAAATRIK!)

Kommentarer

Postat av: Bobby

Publicerad 2009-01-27 10:50:38

Greppet? Jag tappar aldrig greppet. Och om du hade sett showen så hade du också satt herr Rennie som Dagens hunk. TRO mig! Om det nu var honom du syftade på...

Postat av: Fredskronk

Publicerad 2009-01-28 11:54:25

Så just för att synas lite så kommer här en ondög kommentar :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela