Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Freeedagen den 13:e....

Publicerad 2009-02-13 08:39:02 i Tänkvärt

Ja idag är den här, den första av de två.
Fredagen den trettonde. Buuuuhuuu.

Jag har redan funderat på det där med otur, fast att klockan inte ens är nio.
För man kan ju i princip vända allt till otur. Jag ska ge er exempel:

En tjej vaknar klockan 6.15 av sin väckarklocka, snoozar till 6.25 och missar därmed de 10 minuterna som just passerat (otur?).
Hon tar på sig ett par svarta byxor, äter frukost och ser till sin fasa att hon fått en fläck på byxorna av yoghurt (otur?).
Innan hon sedan går till pendeltåget ska hon bara slänga soporna. Den första soppåsen hon knyter ihop blir hon kladdig av (otur?) och den andra så går ena handtaget av (otur?).
När hon kommer fram till pendeltågsperrongen så ställer hon sig där hon alltid står för att matcha in rätt dörrpar, men när tåget kommer så hamnar hon mittimellan två vagnar (otur?) och måste välja den ena.
Självklart är det ståplats som gäller (otur?) men hon ser en ledig plats efter en stund och börjar gå mot den. När hon kommer fram ser hon att det är en alkis som somnat på den ena av de två platserna och hans plastpåsar sover på den "lediga" (otur?).
Kommer till jobbet och blippbrickan fungerar inte idag heller (otur?) så jag ringer upp till kollega H som inte hör mig (otur?) dessutom har kompis gått ut så alla pengarna tar nästan slut (otur?).

Jaa antingen kan man skylla på fredagen den 13:e, eller så kan man anta att det brukar se ut ungefär såhär för mig på stressiga morgnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela