Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Februari

Publicerad 2009-02-04 14:49:54 i I mitt huvud just nu.

Ja hurrnini, det är februari nu!
Jag gillar februari för att det är en sån spört-månad inför våren. Den är kort också. Så man blir riktigt taggad när lönen kommer och man vet att det snart är mars = inga mer vintrejackor och tråkiga skor!
Egentligen hade jag tänkt att jag ska ha klackar hela tiden i vår. Men jag har sett så fina ballerinor och tygskor som jag vet att jag inte kommer kunna hålla mig ifrån så lite platt också.
I mina fantasier så kommer jag att köpa fyra par basskor till våren:
1. Höga skor med kilklack
2. Vanliga svarta skor med lite lägre klack (eller klacka om dom jag nyss köpte)
3. Tygskor --> Väldigt svårt vilken färg. Antagligen vita, men svarta är ju lika snyggt...
4. Ballerinas --> H&M har fyra likadana fast i olika färger som jag vill ha... så kostar dom inte mycket alls.

Sen i mina fantasier så kommer jag ha tränat mycket så att jag är redo för Spring 2009. Det betyder att jag har en snäppet fastare kropp och åtminstone inte dallriga armar som jag har nu.
I min fantasi har jag blondsprayat mig till den perfekta solbleka vårlooken och framförallt har jag fått en passande löneförhöjning.

Jag och Kim diskuterade det där med löneförhöjning idag igen. Hon hade "löneförhandlat" och de hade erbjudit henne lönerevisionen + 2 kr till.. 4 spänn extra i timmen liksom.. Är det ens nödvändigt??
Hon blev givetvis inte alls nöjd och tyckte att det var ett skambud. Klart som satan att man är värd mer än 4 kronor om man samlat på sig 6 månaders erfarenhet, lärt sig massa olika företag och dessutom skulle fått de där 2 kronorna i vilket fall som helst eftrsom att kollektivavtalet säger det.
Jag hoppas att hon kan få igenom lite mer på sitt utvecklingssamtal för jag kommer att propsa på väldigt mycket mer än 4 kronor till i timmen. Jag kan tänka mig  13 kr extra i timmen för det blir 2000 spänn mer i månaden innan skatt. Det tycker inte jag är för mycket begärt... Så jag ska börja med att försöka höja lönen kraftigt. Dra till med att jag vill ha kanske 4500 extra i månaden, och sedan nöja mig med 2000. Då har jag ju liksom gått ner ganska rejält.
Jaja den dagen kommer snart, så jag ska vara väl förberedd. Man måste kunna argumentera för sina fördelar på företaget. Och att prata gott om mig själv har jag aldrig haft svårt för.

Tänker även ofta på att skaffa mig ett varannan-helg jobb. Jag vill möta männsikor och jag kan behöva lite extra klirr i kassan. Dessutom så är det oftast roligast att spendera helgerna med Pata. Så när jag inte är med honom kan jag lika gärna jobba på dagen. Kvällen kan jag träffa mina sötnötar!

Kanske borde skriva ett mail till AB. Ja eller ringa.. haha JA det ska jag göra på fredag. Ringa alltså.

Kommentarer

Postat av: Eve

Publicerad 2009-02-04 16:40:10

visst är det inte så svårt att få jobb där heller ?

Postat av: Eve

Publicerad 2009-02-05 00:41:01

härligt då ska det nog inte vara svårt för oss :) vad var det du jobbade som där?



har också sett H&Ms ballerina skor, riktigt söta.

Postat av: blogg-torka?

Publicerad 2009-02-05 11:15:24

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela