Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

En social helg.

Publicerad 2008-10-13 11:58:12 i I mitt huvud just nu.

Det har varit en social helg.
Trots det har mitt humör inte lyckats svänga om helt förens i morse.
Det är galet vad en liten detalj kan förändra så mycket!

Iallafall så var det en väldigt bra helg, trots mitt humör.

Fredagen började trevligt med Idol-koll med Fisen och mig framför tv'n. Jag som var inbjuden på födelsedagskalas och inte alls var på kalashumör tvekade kraftigt tills att jag tillslut bestämde mig för att åka dit.
Det var ju trots allt Johännisen som fyllde år! Sagt och gjort. Det tog mig ca en timme att ta mig dit, men väl där insåg jag att det finns ganska många studenter i Stockholm trots allt. Hela stället (Lappkärrsberget - Lappis) var enormt och tydligen bara studentbostäder.
Johannas fest höll till i en av de lägenheterna. Som vanligt hade jag lite svårt att hitta, men efter en egen hejarklack på hennes balkong lyckades jag hitta rätt :)
Det var ett mycket lyckat party och jag är verkligen glad att jag åkte dit!
Fast jag följde inte med ut efter, det var liute för mycket för min fredagskropp! (jag är klen jag vet), så istället åkte jag hemåt och mötte upp Helis i Medis så att vi fick ta sällskap hem.

Lördagen började inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade nämligen planerat att gå upp 9 men istället blev det va 12 så mina tvättplaner fick ett litet framskjut några timmar men det löste sig som tur var.
Klockan 18.30 skulle jag och Helis på bio. Vi var tvugna att reservera biljetter och det = att man måste vara där en timme innan = 17.30. Det gjorde inte så mycket för vi hittade en undangömd sushipärla mitt i Medis där jag åt middag. Inte den godaste sushin jag ätit men helt okej. Faktum är att jag saknar den amerikanska sushin.

Så var det filmen då... Stepbrothers. Helis tyckte givetvis att den var jätterolig och skrattade åt alla prutt och fisskämt som den bestod av.
Jag däremot tyckte väl inte att den var riktigt lika rolig men jag skrattade ändå eftersom att det fanns vissa saker man kunde skratta åt, fast inte så mycket som Helis tyckte.

Efter filmen gick vi på donken och tog en glass / kaffe och sen skyndade jag mig hem för att se andra halvlek av min egen landskamp. Det slutade 0-0 och det var synd att sverige inte vann, men i och med att jag är lika mycket  av portugisiskt blod så kändes det ändå bra!
Jag gick och la mig vid 22-22.30 och sov en lång natts sömn.

Söndag vaknade jag inte heller speciellt tidigt, 11, och jag och Fisen bestämde oss för att åka till Globen.
Jag var väldigt tjurig och köpte två tröjor bara för att bättra på humöret! Och visst funkade det. Alla som säger att man inte kan shoppa sig lycklig ljuger.
När jag kom hem så läste jag lite cosmo och tvättade en tvätt till (bara två maskiner kvar nu) och så hjälpte jag Adam med läxan.
Sen var det helt plötsligt kväll och Hål i Väggen och Pretty Woman.

Ja det har varit en mycket trevlig helg, men det som gjorde att mitt humör svängde åt rätt håll i morse var ett mail av Patrik med flygtider! Weeiihaaw. Han kommer på torsdag!

Jag hatar att jag har börjat planera så mycket. Jag hinner inte leva i nuet. Jag måste bli mindre organiserad igen.
Då var det roligare.

Mer om veckan som kommer i nästa inlägg (Efter lunchen) haha det om något säger väl emot att jag ska bli mindre planerad... men men, om det är något kul så kan man få planera!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela