Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Nystartad.

Publicerad 2008-05-26 19:50:57 i I mitt huvud just nu.

Idag har jag jobbat!
Visserligen på Mayday's kontor och som lärling, men ändå!
Min så kallade telefonskräck gäller tydligen bara i USA för att svara i telefon och koppla och hitan och ditan var inte alls läskigt! Det gick faktiskt alldeles utmärkt :)
Jag har mest suttit och övervakat eller lärt av att se någon annan göra det idag, men mellan 12-13 satt jag helt själv i receptionen och svarade och tog meddelanden. Det var faktiskt riktigt kul.
Fast nu är jag slut i huvudet och sitter och väntar på att klockan ska bli nio så att jag kan lägga mig i sängen och kolla på den där serien "Sthlm" som går på svt.
Den är bra eftersom att den är så sorglig på något vis. Människor är så ensamma liksom. Jag börjar känna mig mindre ensam nu, men det kan bero på att lördagen var öppet hus och igår var Annbritt här nästan hela dagen och dessutom har jag Ann-Gunnar nu :) Min nya firre :) så lite mindre ensam är jag ju :) Imorgon kommer min mormor och hennes gubbe hem för att tvätta och betala räkningar så imorgon får jag middagssällskap!
Och imorgon ska jag till Alcatel och vara lärling där så jag börjar klockan 8. Jippi-jaj-jaj-jo!
Men det e kuul att få lära sig nya saker! Jag ser fram mycket till imorgon fast att jag inte förstår varför man måste börja jobba så tidigt...
Nej nu ska jag poppa popcorn och plocka ur diskmaskinen. Helt plötsligt blev man vuxen igen..
Ja men det är bra på sitt sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela