Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Hur man känner

Publicerad 2008-06-17 11:56:19 i I mitt huvud just nu.

För att kunna svara på Emmis kommentar utan att behöva kommentera på ett gammalt inlägg så kan jag skriva ett förtydligande här istället.

Jag menar såklart att jag känner Sofia bättre än hon tror / trodde. Precis som jag skrev.


Igår så kom hon äääntligen hem till mig och mina sömnlösa nätter är nu över. Som jag har grubblat på vad hon kan ha för hemlighet som skulle få mig att reagera "VAAA?!!! Näää.... Är det sanT???!!!".

Hon kläckte väl en nyhet som jag tyckte var hemskt tråkig men som jag förstår. Om man känner så, så ska man göra så.

Sen så pratade vi lite om att hennes farmor dött å sånt.. Men sen kunde jag inte stå ut längre och tvingade henne att avslöja hemligheten!!


Och det gjorde hon. Men innan hon hunnit säga något så gissade jag på det som hon precis skulle säga. Det blev alltså ingen sån reaktion som hon förväntat sig. Den reaktionen kan hon visserligen fortsätta att förvänta sig men av Helle.

Jag har alltid varit bra på att läsa Sofia, och jag visste att det skulle komma efter att hon gjort upplägget. Jag har inte gått runt och tänkt på det, men jag har förstått det ändå och när hon väl sa det så var det mer som en bekräftelse.

Jag vet att det är elakt att inte skriva här vad det handlar om.. Men en hemlis är en hemlis. Även om jag är väldigt dålig på att hålla mina egna hemlisar så är jag väldigt bra på att hålla andras.

Igår så listade Patrik ut en av mina hemlisar och typ den andra också. Då blev jag fnitterarg och mest sur på mig själv... men det är väl inte så konstigt att man vill berätta för sin kille om man tror att ens nickelallergidagar är över. Sen om han har tjatat om att jag ska ha pärlhalsband så bara slinker det ur mig. Jag kan typ inte säga A utan att säga B nu för tiden. Det är lite trist och tråkigt.


Nu är det strax lunch. Idag firar jag och Patrik 7 månader. Men han har inte sagt nåt, inte jag heller... för det är en annan hemlis på väg på posten till honom.. Hehehe. Han är i Danmark nu så jag kan skriva vad som helst för han ser ändå inte förens han kommer hem.. Och då har han ju redan fått hemlisen!


Mat mat mat!

Kommentarer

Postat av: Fiaah

Publicerad 2008-06-17 12:26:05

Godmorgon! Ha en bra dag:), BTW, fin blogg=)

Postat av: Emmis

Publicerad 2008-06-17 21:18:19

Fortfarande tveksam om du kan säga som du skrev, men men.

Grattis till 7 månader!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela