Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Syster och kompisar.

Publicerad 2008-08-25 09:03:16 i I mitt huvud just nu.

Helgen har varit kul och ja vad ska man säga.. oväntat rolig?
Först å främst så kom ju syster hem igen från Grekland och det var kul! Hon och jag har inte bråkat en enda gång under hennes vistelse i Sverige. Förutom när jag kallade henne "inte så brun" men ilskan gick över när jag tog tillbaka och sa att jag skämtat.
I fredags jobbade jag som vanligt till fyra och sen åkte jag hem och somnade en stund. Efter maten var jag liet tjinkig och sur och blev uppmuntrad av att prata med P i telefon. Sen fick jag ett samtal från Johanna och Karro och jag bestämde mig för att faktiskt åka dit. Det är ju nära och bra med bussen! Och vilken höjdarkväll jag hade! Visserligen sa Jenny 71 istället för 41 så att jag gick fel men när jag väl var där i goda vänners lag så hade jag sådär kul som man bara kan ha när det är så oväntat att man ska ha kul när man trott att kvällen skulle bli misslyckad och tråkig.
Åkte hem vid tolv men kände att jag hade fått en fin fredag istället för en tråkig tack vare mina fina vänner!
Lördagen sov jag länge och väl. Sen så kollade jag lite på tv och umgicks med systra mi. Sen var det mat och efter den så åkte jag hela långa vägen bort till Vällingby för att först göra ett snabbstopp inne på bion och hälsa på Jenny och sedan gå vilse än en gång för att tillslut hitta fram till Emelia!
Sen kom Sara och jag måste erkänna att jag tyckte att lördagen var minst lika kul som fredagen! Jag har saknat mina fina vänner från the US and the A!
Vi satt och snackade och skrattade och sen vid ett nån gång så började vi röra oss hemåt. Jag var inte hemma förens kvart över två och det var länge sen jag var uppe så sent så söndagen spenderades mestadels i sängen. Jag och Patrik kollade på the Bucket list (i olika städer) och den var bra. En söt killfilm skulle jag vilja kalla den.
Det kliade lite i ögonen när den var slut och jag bestämde mig för att gå och lägga mig.
Nu är det måndag och löning och jag har bokat resa till i helgen. Malmö blev det eftersom att det ändå fanns en del överkomliga priser trots allt. Annars hade det blivit Uppsala men det får jag väl ta en annan helg istället.
Kul att ha vänner (och pojkvänner) lite överallt i landet för då kan man se nya städer utan att behöva betala särskillt mycket.
Nu ska jag kolla upp hyrbil vs. tåg på lördagen och ikväll ska jag ringa mina småsystrar och se om dom vill ses på lördag :)
Inatt kom även Helis hem och det känns bra eftersom att hon har varit bortrest så himla länge! Två veckor. Hon kommer nog bli sur när jag säger att jag ska till Malmö i helgen. Men då kan jag kontra med att hon var i turkiet i två helger i rad!
Ska nog ringa henne snart. Eller så väntar jag ut henne.. hon sover nog en stund till om hon inte är i skolan. Det vet jag ju faktiskt inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela