Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Registreringar som tar evigheter!

Publicerad 2008-08-27 14:37:14 i I mitt huvud just nu.

Jag har suttit nästan hela dagen med att registrera folk på BBWF och det är så komplicerat och tar sån tid att man blir lite uttråkad.
Därför tog jag en paus och bokade konferensrum och boulbanor till halva företaget och satt och letade efter restauranger med "rolig" mat, vad det nu kan betyda. Om du som läsare har tips på "rolig" mat i Vasastan alt. Kungsholmen så hjälp mig :)
Jag har även suttit och översatt ett filmmanus från engelska till svenska. Det var ganska kul men det blir nog ingen rolig film känns det som.. haha. fast det är en instruktionsvideo det ska bli.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha med mig till Malmö / Halmstad i helgen och det jag kommer fram till är att jag måste tvätta oavsett vad jag bestämmer mig för. Och då måste det hinna torka till imorgon = jag måste tvätta så fort jag kommer hem och innan jag åker till simskolan.

Det är inte jag som ska lära mig simma. Jag är väldigt bra på det redan. Det är Adam, han kan visserligen simma nu men det är alltid bra med lite extra träning. Själv ska jag racesimma och se det som träning istället för Orbi.

Tror att jag ska ta en liten paus och försöka hitta en lägenhet åt mig.

Kippi: Jag är lat. Det är jätteavskavt och jag har inte haft ork att måla om. Annars så tycker jag att det är en väldigt glad och fin färg. ps. välkommen in i värmen.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2008-08-30 16:02:26

Calliente har rolig mat. Det är ju tapas så kan man äta lite av ditten och datten och smaka ifrån varandra och så... Och ingen kan gnälla för det finns något som passar alla. Det finns ett på St Eriksplan i Vasastan och ett på Flemminggatan på Kungsholmen, jag föredrar dock det vid St Eriksplan det känns mysigast. (Eller för att jag är en inbiten Vasastans-bo, vem vet?) Good Luck! /MS

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela