Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Hmm.. what to do..?

Publicerad 2008-05-30 16:03:14 i I mitt huvud just nu.

Jag måste ju ta tag i att ta bort den döda AnnGunnar.
Vad hände? vad gick fel? Jens levde ju hur länge som helst... och AG överlever inte ens en vecka hos mig.
Jag kan inte låta bli att tänka på den där hemska /bra historien om döden. Änglarna som tar kon från de fattiga och som murar igen ett hål hos dom rika.. vet ni vilken jag menar? Att dom tog kon istället för frun.. jaa jag ska försöka hitta den.

Iaf så åker mamma och Adam till Jonna idag och jag är hemskt avundsjuk! Tänk att få koppla av i Barcelona i en lång-weekend med min storesyrra! Hade inte varit helt fel det inte.

Ikväll ska jag ut och öla (fast det blir nog mest vatten för min del) med Kim och några andra från donken. Men jag ska nog även försöka hinna med att träffa Noah som kom hem igår! Jag antar att det går att hinna med båda två, och jag får MAX göra av med 50kr. Egentligen vill jag inte spräcka nollan, men det kanske man måste.

Det där hemskt läskiga som jag gjorde nyss visade sig som jag ville se det. Så nu kan jag vara lugn och fin som en filbunke. Man blir ganska rädd när man drömmer märkliga drömmar. Men som tur var så var det ingen sanndröm!

Försöker få tag på Brittis för att dels berätta att AG är död (antagligen) och dels prata midsommar. Om hon ska med... jag ska tjata tills hon säger ja och sen ska jag försöka få henne att boka biljetterna så att jag kan låna lite pengar tills midsommar då jag får tillbaka skatten... smart va?

Mags har kommit hem nu och det var som ro för själen att hon hade skrivit till mig på facebook, jag blev helt lugn av att veta att hon kommit hem ordentligt.

Om mindre än en vecka åker jag till Patrik och Malmö, jag har inte riktigt bestämt om jag ska ta med packningen till jobbet och åka direkt till arlanda eller om jag ska hem imellan. Jag vet att jag kommer att bhöva ha två matlådor iaf. En till lunch och en till middag. För det är så fruktansvärt dyrt på Arlanda och jag har det som ni kankse har förstått väääldigt kärvt just nu.

Nej nu ska jag ta och ha begravning.. fast först vill jag få tag på Annbritt... hmm a vi får se.

Kommentarer

Postat av: Emmis

Publicerad 2008-05-31 10:04:37

Stackars AG!!! Vad gjorde du med honom?

Stackarn.....

Postat av: Evelina

Publicerad 2008-05-31 19:18:08

nope skrev ett a istället för ett e skulle stå Emelie.. vad ska du göra på midsommar ?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela