Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Del 2

Publicerad 2012-03-12 14:10:06 i Från mobilen

På lördagen var vi ute på promenad (hela Carlsson-Pires). Och jag som blivit beordrad att det var svinkallt i Stockholm hade bara med mig en vinterjacka. När det var strålande sol och massa plusgrader så var det Inge vidare. Jag fick låna en jacka av Adam när vi var på promenad men annars var det hot hot hot hela helgen!

Jag och H möttes upp vid tre och åkte till stan och handlade presenter till AB, det blev en kortärmad skjorta som knyts i midjan samt ett matchande armband. På självaste födelsedagen fick hon även en bok där tanken var att vi skulle skiva massa roliga saker, men det blev en sån himla skakig bussresa att både jag och Helis blev åksjuka. Så det blev bara lite skrivet i boken. Men tanken var fin måste jag säga.

Väl i Uppsala bjöds det på asgod mat i form av Tapas. Hon hade t.o.m gjort egna vårrullar. Smaskens!
Sangrian var försvinnande god och vi poängsatte alla låtar i Mello. Himla trevligt. Och mina kompisar är så fina.

På söndagen vaknade AB (förhoppningsvis) till samma vackra toner som hon somnade till, nämligen 'Ja må hon leva' och dessutom Helis egna tolkning av Ranelids 'Mirakel'.

När jag kom hem var Ia på besök och jag sköt på allt som kan kallas att plugga. Kvällen gick snabbt sen och helt plötsligt var det dags att gå och lägga sig.

Stockholm har varit underbart och väldigt kul. Jag ska inte vänta 4 månader till nästa besök. Det är ett löfte!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela