Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Diggadiggadunk

Publicerad 2010-07-30 00:22:44 i I mitt huvud just nu.

Jag är hemma igen. I Malmö.
Tåget var bara 40 minuter försenat. Det verkar vara Sj's nya standard. Iallafall när jag reser.
Blev hämtade av mamma Å och bror Å. Mycket fint av dem. Jag fick presenter som ska öppnas the first thing på lördag och så fick vi frukostmat :) En hel påse från Coop! Snacka om att vara tankeläsare.

Tågresan var ganska kul, hon som ropade ut i högtalaren var inte jättesmart. Det var kul, för hon gjorde små pauser mellan alla ord hon sa.

Imorgon ska jag tvätta klockan 9. Det betyder att jag ska vara duschad och klar då. För så fort tvätten är avklarad ska jag ut på äventyr och köpa massa grejer till på lördag. Helis kommer redan imorgon :) Så jag måste fixa något special for her.

Och sen till nästa grej som varit jobbigt senaste dygnet: Sofia, det är larvigt att klicka folk i örat. Man kan ta en enkel diskussion.

Nu är det dags att äääääääääääntligen krypa ner i vår säng. Mmm det ska bli så skönt. Slippa sova på bäddsoffa som går i vågor.

Kommentarer

Postat av: detta är frida

Publicerad 2010-07-30 00:55:53

yeey, malmööö :D alltså, jag har tydligen missat att det ska vara oväder. kanske blir det imorgon? jag ska berätta en sak för dig när vi ses. om inte lojsan skvallrat ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela