Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

I väntan på flyttsläp

Publicerad 2009-08-29 08:41:32 i Tänkvärt

Sitter på köksgolvet utan mat och möbler.
Funderar på om jag ska cykla till konsum och köpa nåt frukostaktigt, men de öppnar inte förens nio och då är mamma och dom säkert här redan.

Igår var en fin kväll med mina bästa av bästaste vänner. Topp tre var på plats och jag isåg för första gången att jag ska vara borta i tre år. Alltså det är ju det som är bestämt. Helt sjukt med tanke på att jag är så gammal när jag är klar sen.

Fick en lätt panikångestattack i bilen på väg hem från Helis (Linus skjutsade som hejdå-present) blev illamående, fick hjärtklappning och väldigt svårt att andas. Men jag skärpte till mig och när jag kom hem så fixade jag allt som var kvar och trängde undan känslan av obehag.

Kommer bli skönt sen när allt är klart. Alltså när vi har flyttat in i vår lägenhet och jag inte känner mig som en nomad mer. Ska ju som ni vet bo två nätter (kanske tre) hemma hos Patriks föräldrar med alla mina möbler och grejer... VI får se hur det blir.
Skolan börjar på måndag och vi får nycklarna på måndag också förhoppningsvis, men flyttar nog ändå in som beräknat på tisdagen. Nej nu dööör jag av hunger. Måste äta något.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela