Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Freedagen den trettonde...!

Publicerad 2008-06-13 08:40:17 i I mitt huvud just nu.

Idag är den alltså här, fredagen den 13:e. Inte nog med att det var sista natten i lägenheten i Rotebro natten till idag, Håkan Hellström spelar på Gröna Lund ikväll!
Självklart ska järngänget (dvs. jag-helis-annbritt) dit och vara 14 år igen. Jag har i och för sig bestämt att jag inte ska tränga mig längst fram för jag har fått så svårt att andas dom senaste gångerna jag har varit på konsert. Typ blivit svimfärdig ni vet.
Jag blev lite sur / förvånad när jag upptäckte att varken Metro eller Stockhom City skrivit något om konserten. I Metro var det inte ens nömnt och i city fick han en liten (pytteliten) rad bland alla andra där det stod: På scen ikväll: Dolly Parton, Håkan Hellström (Stora scenen)... och sen bara flöt det på. Dolly hade givetvis fått en egen artikel tidigare i tidningen, men inte Håkan. Han om NÅGOT är väl ett sommartecken?!

Imorgon kommer jag verkligen att ha fullt upp. Jag ska sova i bandhagen så att jag kan börja hålla på redan på morgonen. Jag ska tömma, ställa upp saker på vinden och städa. Sen måste jag ta en snabbis till IKEA och köpa en byrå, men mamma måste förmodligen också till IKEA så vi kanske kan samåka, annars får jag köpa grejer till henne med. Klockan 14 har jag en tid hos optikern. Äntligen. Det var lite pinsamt att ringa. Hon frågade om jag var kund sedan tidigare och jag sa att jag varit det i flera år men inte varit och kollat ögonen på ett ganska bra tag så jag behöver en grundlig genomgång, inte bara den där 15 minuters. Hon sa att det var ju bra att jag var ärlig iallafall.
Efter ca en halvtimme ringde hon upp mig och ställde massa besvärliga frågor. Hon undrade när jag varit hos optikern senast (jag som trodde att hon inte skulle fråga!) och med skam i rösten svarade jag att det var i Ayia Napa 2005. Sen så fick jag berätta vad för slags linser jag har nu. Hoppas bara att hon inte försöker sälja på mig några linser... jag köper ju helst på internet eftersom att det är så himla mycket billiagre!
Sen efter optikern så är väl klockan omkring tre-halv fyra och då borde min mama ha kommit hem från eventuell stand och då kan vi åka och hämta alla mina tillhörligheter i Rotebro och sen är jag inflyttad! Matchen börjar ju typ 18 så vi får verkligen köra fram och tillbaka!
Efter matchen får jag välja på att packa upp allt eller gå ut och roa mig. Jag tror att jag kan välja att ägna söndagen åt uppackning faktiskt.
Sen på torsdag (om mindre än en vecka) så åker ju jag och Brittis till Malmö och Patrik!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela