Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Äta ute

Publicerad 2011-10-24 09:14:06 i Gott-gotti-gott-gott

Alltså det här kommer bli en lyyyyxvecka när det kommer till mat. Jag tycker att det är ganska jobbigt att laga mat varje dag (Patrik lagar oftast mat här hemma, men jag diskar och städar mer tycker jag). Iallafall så kan jag bli helt handlingsförlamad när klockan närmar sig sex och jag vet att P2 kommer komma hem hungrig när han jobbat sent. Och då mååååste man ju laga mat. Hade det bara varit till mig så hade jag kunnat käka yoghurt.. ja eller glass. Men man måste vara snäll och ha maten klar de dagar som jag måste laga mat. Och ibland är det inga probs, men ibland (som hela tre veckorna som gått) har det tagit emot varje gång mat-och-sov-klockan ringt.

Därför är jag extra lycklig den här veckan! Ikväll ska vi ha kick-off med jobbet så då bjuds det på mat! Imorgon är det Halv åtta hos Louise och då bjuds det på mat! Och på fredag är det personalfest på jobbet och då bjuds det på mat!
Snacka om lyx va? Då gör det inte så mycket om jag måste laga mat på onsdag och möjligen torsdag. För det är ju löning imorgon och då kan man väl få lyxa till det med lite hämtmat på antingen onsdag eller torsdag?
Mehehehee.


Den här kvinnan skrämmer mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela