Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Bom bom bom

Publicerad 2011-01-10 11:44:15 i I mitt huvud just nu.

Idag känner jag mig fylld av energi. Jag vill prestera.
Äntligen känns det som att den extrema tröttheten som legat över mig i ca två veckor har börjat släppa. Ett litet samband ser jag. Igår lämnade vi som bekant in vårt fördjupningsarbete, det har nog legat och tryckt på min stressnerv i smyg.

För första gången det här året har jag lägenheten för mig själv ett tag också. Patrik är friskare och har pallrat sig iväg till skolan. Ibland behöver man en stund för sig själv. Igår försökte jag mig på att gå ut på promenad i mina promenadskor (träningsskor) men det är en annan känsla av att bara sitta hemma och lyssna på musik på hög volym. Sjunga med om man vill.

Idag är det ganska grått ute, men nästan all snö är bortsmält, vilket får mig att känna att våren kan vara på väg. Jag vill städa balkongen, plantera kryddor och bara invänta värmen. Men samtidigt förstår jag att det är för tidigt att börja med sånt.

Imorgon är det jobb som gäller, jag har tre möten på tre timmar. Det är lite tight, men jag får helt enkelt förbereda mig för alla tre innan det första. Det är min tanke. Och vet ni? Imorgon kan jag cykla till jobbet! Så jäkla skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela