Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Dröm

Publicerad 2011-04-29 09:08:18 i Dröm

Scenario: Jag befinner mig i källaren på Harpsundsvägen* (det ser jag), men i drömmen är jag i källaren på Rönnen.
Jag möter en man som kommer springandes med en stor kulspruta och ropar att jag ska UT!!! Det är en missil!!!
Så jag springer mot dörren, möter en man som hoppar på kryckor, jag hoppar på honom så att han också kommer ut från källaren och in i trappen (åter igen på Harpsundsvägen). När dörren stängs om oss så exploderar HELA källaren. Det kommer svart rök och jag springer upp och ut. Tappar mina solglasögon och min mobil på gräset men springer vidare. Möter mamma, Adam, Patrik + föräldrar, Jonna, Frida och Louise och jag lugnar ner mig. Alla verkar ha överlevt smällen.
Då släpps det en bomb i närheten (typ vid Coop-huset, man ser bara hur det exploderar längre bort). Louise skriker att Frida har blivit träffat av splitter, men Frida bara skrattar.

Efter en stund när brandkåren varit och kollat över huset och förkunnat att det bara var källaren som försvunnit så får man börja gå in igen. Men det går inte att använda hissarna så de har byggt provisoriska hängstegar upp till alla våningar.

I drömmen händer något läskigt medan jag klättrar upp också, men nu minns jag inte vad.
Sen vaknar jag.


*Harpsundsvägen = där jag bodde när jag var liten. Det fanns en lång källare som man kunde gå igenom istället för att gå runt hela huset. När man kom fram till trappuppgången så kom man direkt in på nedre botten och behövde inte gå upp för nån trappa direkt utan det var ett stort utrymme där man kunde ställa barnvagnar mm.


Till detta kan jag ju också tillägga att jag var uppe och kräktes under natten och förmodligen hade feber medan jag drömde. Som tur var så är jag feberfri och mår bra nu!

Kommentarer

Postat av: frida.

Publicerad 2011-04-29 12:19:48

haha, vilken dröm P!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela