Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Listen baby

Publicerad 2010-03-04 21:36:34 i Tänkvärt

Jag blir stressad av att P städar. Det är kväll och Frida ska komma över på en kopp te.
Personligen tycker jag inte att det krävs en insats från "Rent Hus" men det är jag tydligen ensam om.

Idag har dagen gått snabbt och jag gillar min praktikplats! Jag får öva på samtal och jag får se mycket annat. Det känns som att jag lär mig massor av att bara sitta bredvid faktiskt.
Imorgon blir en kort dag, jag ska börja vid nio med ett samtal och sen så sluta vid lunchen :)
Skönt, även om jag inte gör massor av saker hela dagarna så är det massor av info som ska samlas i mitt redan ganska fullsmockade huvud. Så jag har somnat efter praktiken varje dag denna veckan och sedan sovit hela natten med.

Idag blev jag arg på mig själv när jag somnade eftersom att jag sov i ca 2 timmar. Inte bra. Men jag kan inte rå för det, jag är svintrött.
Imorgon är det äntligen fredag som sagt och det känns som en helg är mer än välbehövlig. Tycker att förra helgen var svinkul när Helis var här, men det blev inte mycket sova. Nu har det varit praktik i en vecka och då kan man tänka sig att det ska bli en sova-ut-helg, men icke. På lördag morgon klockan 06.30 blir vi upplockade och åker till Tyskland.
Kommer hem nån gång på kvällskvisten och då kanske jag ska ut, och sen är det söndag. Sista vilodagen innan en ny vecka. Och hur mycket hinner man egentligen vila på en dag?
Ja jag lider verkligen av dagens I-landsproblem känner jag.

Vill gärna få till en Stockholmsresa snarast möjligt också, men nästa helg är det samtalsredovisning med gruppen (plus att det är oekonomiskt att boka så här sent) och helgen efter det så är det inflyttningsfest hos Louise, och sen är det påsk...? Och då är mamma och co i fjällen igen så då är det inte lönt. Jag och sen, sen kommer en helg där i mitten av april när min systeryter ska till Sverige...
Visserligen finns det kanske nån helg jag missat i allt detta, men som ni ser: När ska jag få bara slappa och koppla av? ;)

Kanske borde ta mig i kragen och kolla i almanackan ordentligt!

Jahaja, nu borde Fridili vara på väg!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela