Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

A perfect day

Publicerad 2010-06-03 16:59:55 i På resande fot

Som man kunde läsa på min todo för idag så hade jag ganska mycket planerat.
Jag har hunnit med en hel del och vädret har varit helt underbart så jag har varit tipp-topp-glad hela dagen.
Det började med att jag inte kunde äta frukost i solen eftersom att solen inte nått till min favoritplats så tidigt på morgonen. Så jag åt inne. Sen skulle jag klä på mig och insåg att jag bara packat med mig mörka kläder. Mycket dåligt av mig eftersom att det verkligen var asvarmt redan klockan 10.

Så jag kollade igenom mammas kläder och hittade en mycket söt blus. Tog den och en lila kjol och blev enligt mig mycket stockholms-chic.
Stack iväg till mammas jobb och hämtade upp henne. Vi åt sushi ute i parken och mmmm vilken god sushi! I Malmö är de inte så bra på det där med sushi faktiskt, så att avnjuta denna var helt underbart.

Mamma hade inte sådär jättelång lunch så jag begav mig till stan för att möta upp Helis.
Vi tog två kulor BJ's var och satte oss och kollade på studenter som var lyckliga och åkte flak. Jag såg tillbaka på min flakåkning för 5 år sedan med glädje. Helis gjorde det med ångest.

Sen frågade hon mig en fråga som jag blev förvnad över, nämligen: Har du någon dröm just nu? (antagligen med tanke på att jag nästan alltid har haft det). Mitt svar blev spännande nog att jag faktiskt är nöjd med livet som det är just nu. Jag längtar inte bort någon annanstans. Märkligt hur livet är och inte är ibland.
Antagligen och förhoppningsvis kommer nya drömmar att skapas, men jag tycker för stunden att det är jäkligt coolt att jag kan känna att jag är så nöjd med min tillvaro.

Efter en snabbglass i solen stack jag vidare till ALU och hälsade på. Åååh vad kul det var att snacka skit med B och U.
Jag blev mycket positivt överraskad när jag träffade U. Hon verkar skärpt och mycket trevlig.
Dte var roligt att alla var så glada att se mig också. Och att det kändes som att jag var där igår, fast att det gått 10 månader sedan sist. Robert kom ut och sa: "Oj jag hörde en sån glad röst att jag gissade att du Petra var här".
Mycket hade hänt på stället, vissa hade slutat, andra hade fått barn. Men till största delen så var allt sig likt.

Nu sitter jag i trädgården hemma på Almnäsvägen och njuter av solen som nog snart gömmer sig bakom molnen för gott för idag.

Det har verkligen varit en fantastisk dag och jag hoppas att det håller i sig hela helgen. Imorgon klockan 10 åker vi till Uppsala :)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela