Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Ej cykelbar

Publicerad 2010-12-31 14:19:58 i Här passar det

Jag har glömt att skriva ner min vrede. Jag tycker att det är absurt i Malmö när man inte kan cykla pga. snön. För som ni kanske vet så har de gjort om busslinjerna så att det inte längre finns en buss som går mellan mitt hus och mitt jobb. Därför har jag fått gå upp tidigare på morgnarna jag ska till jobbet och dessutom gå en bit för att ta bussen. Bussen har varit sen varenda morgon förutom igår, och busschaffisarna är inte så himla morgonpigga och vänliga.
Iallafall så är det ännu jobbigare på hemvägen (om det nu kan vara möjligt). Först och främst så vet man inte ens om det kommer en buss. För det blinkar hela tiden som att bussen ska komma. Sen när man tröttnat på att bara stå och vänta i 15 minuter så hoppar man på en annan buss som tar vääärsta omvägen för att efter ca 10 minuter komma fram till centralen och där byta till trean.

Igår bestämde jag mig för att gå till Caroli (fyran som går raka vägen hem kör en extra sväng förbi centralen och det tar minst 7 minuter extra, vilket jag tycker är himla störande).
När jag kom till Caroli så fick jag stå och vänta på bussen i 10 minuter. Det har jag aldrig varit med om innan (...).

Men för att avsluta denna sorgliga historia på ett bra sätt så kan jag med glädje meddela att det är plusgrader i Malmö och att jag förmodligen kommer kunna börja cykla snart igen och slippa allt krångel med bussarna!
Nu ska snön bort!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela