Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Rapport 1

Publicerad 2009-10-19 11:16:41 i Tänkvärt

Sitter i skolan med R. Hade en intervju med syv här på skolan i morse. Han kom in helt andfådd och ca 15 minuter sen, men vi hade ju all tid i världen så vi satt och snackade i en timme ungefär. Vi fick svar på alla våra frågor men han svävade nog iväg en bit..
Iallafall så är det som man uttrycker det på skånska: ganska tradigt, att försöka få kurslitteraturen att passa vår frågeställning. Men vi har nog en del nu, men det är svårt att skriva det på ett sätt som låter både akademiskt och lättläst. "Skriv på ett sådant sätt att både din 5-åriga bror och din mormor förstår" som Lauren sa (ungefär och dessutom på engelska)

Igår kollade jag och Patrik på en ytterst märklig film. Jag fattade faktiskt inte riktigt hur den slutade. Så det är inte ett filmtips. Mer så att ni ska undvika den. Jag tror att den hette New Town Killers. Som sagt, mycket märklig och inte speciellt bra.

Aaa nu kommer R tillbaka igen från att ha varit nere och tagit lite luft, så dags att sippra lite coffee och vara lite nytänkande.

Har verkligen kommit fram till att Leifie inte är en favorit hos mig!
Först det där med att inte ge tillbaka tentan så att jag kan se vad som gick fel och sen det där med att vara spydig i tonen vad det gäller det mesta som man undrar över. Tur att han inte är en som håller i våra föreläsningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela