Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Nyshoppad

Publicerad 2009-10-06 23:07:05 i I mitt huvud just nu.

Jag har köpt två grejer online. Jag brukar inte handla online eftersom att jag tycker så mycket om att gå i affärer.
Men nu har jag beställt hem ett par stövlar från Nelly.com och västen jag spanat på från H&M under en tid. Det blev ganska bra pris på det tycker jag. Fick 10% rabatt på HM och dessutom var det väldigt billiga stövlar. Hoppas bara att mina ben inte är för feta för skorna.

Ikväll har jag, Frida och Louise gått en härligt lång promenad och avslutat med laktosfri varm choklad hemma hos L (jag vet att man inte ska dricka laktosfritt om man inte är intolerant, men det var liksom den mjölken som fanns).
Mycket trevligt att bara gå runt i all evighet och snacka skit om märkliga människor och hur man kan missuppfatta saker och ting. Och hur man kan förstå och nicka men ingen fattar :)

Aaa det känns fint att ha sånna fina tjejer här i Malmö.

När jag kom hem så blev det så att jag började kolla skor eftersom att jag inte fick nån uppmärksamhet av plugg-Patrik. Sen knäckte han en cider som jag fortfarande sitter och läppjar på. Och så ska han gå och lägga sig nu, så jag får väl svepa drickan och krypa ner jag med.

Nu jämför han mig med Kissie och Bella och de där tjejerna. Elakt.

Aja imorgon blir väl också en lång dag. Förhoppningsvis drar vi ut på äventyr tidigt imorgon jag och Rebecca, annars är första mötet inbokat klockan 15. Och sen på kvällen blir det tacos hos Alexandra med de andra chicsen och förhoppningsvis utgång på det. Kanske bara barhäng om F får som hon vill ;)
Kanske lite skaka-rumpa om jag får bestämma!

Sov gott.

Kommentarer

Postat av: frida

Publicerad 2009-10-07 09:55:15

vad gullig du är då :)

vi får väl se vad som händer ikväll, jag är inte på humör :(

Ringde christer med, vi kan ta det när vi ses. men han ville inte fixa iallafall!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela