Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Sy och snö och surpuppa ;)

Publicerad 2009-12-16 11:47:57 i Tänkvärt

Ska strax bege mig ut i den uuuunderbara snöstormen som viner över Malmö idag!
Egentligen hade jag tänkt vänta tills efter att posten kommit eftersom att jag tror att jag har ett paket att hämta. Oh en julklapp? (tänker ni) Nej, jag har beställt hem linser med tillhörande linsvätska, så det får inte plats i brevlådan...

Det var även tänkt att jag skulle tvätta mellan 12-15, men när jag ca 11.35 gick ut i min godan ro för att boka tvättid så visar det sig att det är bokat!!! Oh no!
Imorgon planerar jag att gå upp ganska sent och sen ska jag och Pata på bio, så jag bokade in fredag morgon 9-12 istället. Kanske måste man vara ute i god tid om man vill ha den tiden man tänkt sig ;)

Iallafall så ska jag ut i snöstormen för att jag ska köpa tråd. Klänningen som jag bestämt mig för att ha ikväll måste lagas innan jag kan ha den. Ena axelbandet har typ släppt lite. Och jag vill inte ha mer kläder lagade med guldtråd eller säkerhetsnålar. Så jag har googlat fram var det finns en sybehörsaffär och den ligger väldigt nära.

Om man tittar på snön som faller så blir man (läs jag) glad. Fast sen så kontrar mamma och Helis med att det typ ligger 25 cm snö på marken i Stockholm. Här har snön typ precis börjat lägga sig och det är för varmt egentligen. Så det blir inga 25 cm, men det är ju känslan som räknas!

Kommentarer

Postat av: frida

Publicerad 2009-12-16 12:32:58

ja, nu har jag mitt julgodis här i en låda :D

är väldigt otaggad inför ikväll. inga kläder och inga pengar, jippi :(

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela