Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Summering av 2009

Publicerad 2009-12-31 15:18:04 i Tänkvärt

Jag tänkte summera året som gått.

I januari kollade jag upp flyttfirmor och jämförde priser för en eventuell flytt till Malmö i augusti....
- AnnBritt åkte till Canada och Patrik började skolan.
Tragiskt nog dog min fisk Bettan och jag bestämde mig för att inte köpa nån ny. ATt ha fisk var tydligen inte min grej....
-AnnBritt hävdade även att hon ville ligga med mig, vilket jag avböjde ;)

I februari bestämde jag mig för att bli blond och köpte en blondspray. Detta gav dessvärre inget resultat.
Jag hittade en klocka som var lila och som jag gillade (den 10/2). Jag hade inte heller speciellt mycket att göra på jobbet så jag var med i diverse tävlingar och vann i februari två biobiljetter.
Det jobbigaste som hände var att jag var hos doktorn eftersom att jag hade sån satans magvärk. Han sa åt mig att prutta.

Mars månad var en vårmånad och jag köpte ett årskort på Fitness24Seven som jag fortfarande tränar på! Mycket bra köp, men en hemsk väntan på det. Jag skaffade mig en rosa fin mobil som jag verkligen älskade.
Jag sökte även till Malmö Högskola och Mickan och Oggy fick Vera!

I april var jag och hälsade på Jonna i Barcelona. Det var även där och då jag blev väskryckt och blev av med mobilen jag jsut köpt, kamera och plånkidonka.
Väl hemkommen insåg jag att jag utöver stölden fått med mig någor hem, nämligen matförgiftning... så jag var sjukskriven i 1,5 vecka och ja jag vill aldrig mer behöva ta avföringsprov.

Maj var lite annorlunda på många sätt. Bland annat så samlade vi in BH'ar till kvinnor i U-länder på jobbet och det väckte debatt.
Annat som hände på jobbet var att Christina trodde att jag låg avsvimmad på toan. Egentligen satt jag och fikade med Balsam.
Det sista avsnittet av Prison Break sändes och Petra köpte sig en rosa, fin dator.

I Juni var det sol och sommar och personalfest där jag lärde mig hur man spelar boule på riktigt. Jag bantade med hjälp av ISO-dieten och gick ner 4 kg på en vecka. Hade sedan semester och var i Berlin och gick upp de kilona jag precis hade tappat.
När vi kom hem fick vi reda på att Michael Jackson dött och jag fick panik och ville inte tro att det var sant.

Juli var månaden åd jag fick reda på att jag kommit in på Malmö Högskola och att jag verkligen skulle börja plugga! Det var också en månad fylld med sömnsvårigheter och tillslut fick vi en lägenhet på Rönnen i Malmö!
Jag fyllde även 23 år och hade ett dunderparty.. haha typ.

I Augusti kom Trini på besök och jag slutade jobba. Den 25/8 köpte jag den lila klockan jag suktat efter sedan den 10/2. Flytten från Stockhgolm till Malmö gick och mina föräldrar fick träffa Patriks päron för första gången.
Skolan började och jag var ruggit nervös men träffade några fina tjejer redan första dagen :)

Den 1 september flyttade vi in i vår egen lägenhet och jag kunde äntligen packa upp mina kläder. Det var även den här månaden som jag gick ut i Malmö för första gången i sällskap av mina nyfunna fina vänner. Jonna kom och hälsade på och vi hyrde en bil som jag körde till Halmstad för att hälsa på Ronja och Stina och Lillian som hamnat på sjukhus!
Jag färgar håret brunt och inser att bruntetter nog har roligare trots allt.

I oktober skaffade jag abonnemang och kunde anses som lite mer vuxen. Jag fick underkänt för första gången i mitt liv och ja, jag var helt förstörd. Men jag ryckte upp mig tillslut och jag och Patrik åkte till Danmark och Köpenhamn och jag fick gå på det riktiga Ströget!

November var en kall månad och årets första snö föll över Malmö den 4:e. Jag vaccinerade mig mot Svinis och jag svimmade nästan efteråt. Jag och Patrik firade 2 år som par den 17:e och dagen efter fyllde Ia 70 år! Fick det glädjande beslutet att jag klarat omtentan och livet kunde gå vidare.

Årets sista månad, december började fint med att AnnBritt kom till Malmö som första Stockholmskompis och hälsade på. Detta gav mig ny kraft i vintermörkret och min befarade höstdepression. Jag var lite psykist störd ett tag och trodde att Tjoffsan flyttat in (dvs att en råtta bodde i vårt badrum).
Jag köpte mig en ny mobil och jag hittade Håkan-låtar jag aldrig tidiagre hört. Julafton var jättefin och jag fick massor av fina klappar.
Nu avslutas året med nära och KÄRA i Stockholm.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2009-12-31 15:48:31

jag och helle måste varit väldigt frånvarande detta år. vi är ju inte nämnda alls? :O haha

Postat av: Bästis

Publicerad 2010-01-03 16:31:26

Jag ska nog också ta å göra mig en årsresumé men du kommer nog dessvärre inte komma med, har så mkt annat att skriva om. Får se om du kommer med på nästa års resumé. Fortsättning följer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela