Petra Pires

I wanna change the world! - I want to change the world with you’.

Nu har jag samlat mig ;)

Publicerad 2009-04-15 10:04:51 i I mitt huvud just nu.

Nu är tiden inne för att berätta om påsken och vad vi hade för oss.
Jag kan sammanfatta med att vi har gått mycket! Och det är bra, speciellt med tanke på att vi även har proppat i oss massor av påskgodis.
Patrik kom ju till vår vackra hufvudstad på tisdagen, och då hade jag varit och jobbat och faktiskt förberett en romantisk middag och påskäggsjakt.
På onsdagen och halva torsdagen var jag tvugen att jobba så det hoppar jag över att skriva om.
Vi möttes iallafall i stan efter att jag jobbat min halvdag och så var vi inne på alla HM i hela stan utan att hitta skor i rätt färg och storlek.
Dessutom kom vi (jag) på att jag måste behärska mig och inte bli så upprörd av folk som har valt serviceyrket men inte är speciellt trevliga. Så det har jag börjat tänka på och ska bli en vänligare människa i och med detta.
Hur som helst så kom jag hem med ett två-pack strumpbyxor, så lite glädje var det ändå ;)

På fredagmorgonen väcktes jag av en hurtig Patrik. Jag och han hade bestämt att om solen sken när vi vaknade så skulle vi ut och springa!
Och självklart sken solen så på med joggingskor och träningskläder. Ut i det underbart vackra vädret och sen så fick Patrik uppleva min extremt dåliga kondis men vi kämpade på riktigt bra och var ute i mer än en timme och rörde på oss!
Very good.

Dagen ägnade vi åt inget särskillt och jag "bakade" misslyckade smördegsexpriment.
Patrik överraskade med Pizza och jag blev super-duper-mega-glad!
Vid åtta ramlade Helis in och Jenny med och efter ytterligare en timme ungefär  så kom Fisen också!

Vi kollade på Talang och sen spelade vi spel. Jag kom sist som vanligt, jag fattar inte hur jag kan vara så dålig på mitt eget spel. Men grejen är att folk skrattar innan de hunnit läsa upp mitt förslag, så jag får aldrig någon chans att någon ska gissa på mitt förslag och därmed kamma hem poäng = steg. (Vi spelade GalliMatias som är ungefär som Rappakalja fast med bilder istället för ord).
Med sista tvärbanan åkte mina fina vänner hem och jag och Patrik somnade ganska snabbt.

Lördag = påskafton. Vi skulle vara hos Ia klockan 14, så vi hann inte göra så mycket innan det var dags att bege sig av.
Jag hann visserligen få psykbryt eftersom att inga av mina kläder satt fint och jag kände mig oerhört ful. Tur att man har en pojkvän som säger att man är fin.

Hos Ia var det full fart! Mat i stora lass och härlig släkt som man träffar alltför sällan.
Vi åt sill och potatis och jansson (som jag lärde mig att uppskatta den här påsken) köttbullar, prinskorvar lax i ugn, gravad lax. Ja you name it, we ate it.
Efter en lång och härlig kväll tog vi sista pendeln hem efter att ha blivit utklassade i Chicago (iaf jag, Patrik var ganska bra).

På söndagen var det fint och härligt väder igen och Patrik hade kollat ut en promenadväg vi kunde ta! Vi gick från mig i årstaberg, över bron till södermalm, vidare längs med vattnet bort till skanstullsbron, över den och tillbaka hem via gullmarsplan och årsta. En riktigt skön och lång promenad som var välbehövlig efter påskens allt godis.



Ganska bra sträcka va?

Hur som helst så var vi nöjda och inte alls speciellt trötta när vi kom hem.

På måndagen gick vi till Globen för att handla presenter till Patriks pappa och eventuellt kolla på en tröja till Patrik. Vi hittade en finfin skjorta till pappsen som dessutom fick en påse te. Tet luktade ljuvligt och jag ångrar fortfarande att jag inte köpte till mig själv också.
Jag hittade en kjol och en blus (blusen var på rea) som jag ska ha till Barcelna, kjolen var praktisk eftersom att den funkar som både hög-i-midjan-kjol och som vanlig.
Efter att ha avnjutit varsin burgare på McDonalds promenerade vi hem igen och sen var det jobbigt eftersom att Patrik skulle åka hem senare på kvällen. Jag tror aldrig att jag kommer lära mig att säga hejdå.
Usch nej, det är lika hemskt och jobbit varenda gång. Som tur är så löser sig det problemet lagom till hösten då vi flyttar ihop :) Oh yeah!

Okej jag känner att det räcker nu, jag antar att ingen utom dom gamla trogna läsarna har orkat läsa allt, men det bjuder jag på!

Kommentarer

Postat av: Emmis

Publicerad 2009-04-15 13:21:59

Låter trevligt. Hur länge ska du vara i Barcelona?

Postat av: Petra

Publicerad 2009-04-15 13:37:39

Från fredag till onsdag :)

Så jag hoppas på en fräsch solbränna!

Postat av: Syster yster

Publicerad 2009-04-15 14:04:18

Det kan du nog få! Det e soligt och fint idag och enligt vädret så ska det vara fint varannan dag typ och riktigt varmt till helgen!



Veckoplaneringen kommer idag!

Puss

Postat av: Petra

Publicerad 2009-04-15 14:20:43

Very good :)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra

Jag är kär och lycklig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela